Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
24 minuten geleden
Mooie ogen
Marlijn Weerdenburg deelt dinsdag op Instagram een kiekje van haar kroost. Sammie strompelt nieuwsgierig rond in een Mickey Mouse-romper. Zijn lichtblauwe ogen kleuren perfect bij de zomen van het kledingstuk. "We kunnen veel dingen niet goed, Paul en ik, geloof me", zegt de presentatrice. "Maar één ding kunnen we wel: kinderen met mooie ogen maken."
5 uur geleden
Lastige work-out
Arie Boomsma daagt zichzelf uit in de sportschool. Op Instagram is dinsdag te zien dat de presentator aan een rek hangt, terwijl hij een zware plaat van de ene in de andere hand gooit - zonder deze te laten vallen of zichzelf los te laten. Hij mist een paar keer, maar weet de opdracht tot een goed einde te brengen. "Had toch even een supportcrew moeten verzamelen."
7 uur geleden
Bitterzoet
Kate Hudson brengt op Instagram een eerbetoon aan Olivia Newton-John. De actrice zingt de Grease-klassieker Hopelessly Devoted To You, terwijl ze met haar dochter knuffelt. "Ze was een inspiratie voor me toen ik droomde van mijn leven als artiest. Bedankt voor het delen van je licht met de wereld, want het inspireerde kleine meisjes zoals ik."
gisteren om 14:38
Zonnestraal
Katja Schuurman viert de tweede verjaardag van haar dochter Coco Loulou. "Gefeliciteerd zonnestraal. Dankjewel dat ik jouw mama mag zijn", schrijft de actrice en presentatrice op Instagram. "Wat een geschenk ben jij! Dankjewel dat jij bestaat", aldus de trotse moeder.
gisteren om 10:51
Eigen werk
Daphne Deckers is haar eigen boek aan het lezen. Ze overweegt een vervolg op haar roman Dubbel zes te schrijven en neemt daarom haar eigen werk nog eens door. "Dat heb ik alvast heel creatief Dubbel zeven gedoopt", grapt ze op Instagram.
gisteren om 07:15
Uit de oude doos
Karin Bloemen kwam een oude foto van haar en Gerard Joling tegen. Ze kon het niet laten die even te delen met haar volgers. Wanneer de foto precies is genomen, weet de actrice en zangeres niet meer. Maar ze denkt ergens in de jaren tachtig.
gisteren om 04:36
Vast in Marrakesh
Ook bekend Nederland heeft last van alle problemen op de luchthavens. Zo zit Isa Hoes vast in Marrakesh, omdat haar vlucht niet meer gaat. De enige optie was donderdag terugvliegen, maar ja: het werk wacht niet. En dus zoekt de actrice naar een andere optie. Nu vliegt ze hoogstwaarschijnlijk in de nacht van dinsdag op woensdag terug vanuit Casablanca.
gisteren om 04:34
Gelukkig op vakantie
Jandino Asporaat deelt wat hem gelukkig maakt: op vakantie gaan met zijn drie kinderen en vrouw. De komiek deelt foto's van hoe het gezin in Antalya vertoeft.
gisteren om 04:33
Dank voor het komen
Halina Reijn, die de horrorfilm Bodies Bodies Bodies heeft geregisseerd, is blij dat mensen naar haar film komen kijken. Op Instagram blikt ze terug op de opnamedagen.