Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
een paar seconden geleden
Kinderfoto's
Op de 25e verjaardag van haar dochter Kylie deelt Kris Jenner verschillende familiefoto's via Instagram. Sommige zijn recent, terwijl andere Kylie als peuter laten zien. "Je bent meer dan een droom die werkelijkheid is geworden", schrijft de trotse moeder. "Je bent een geweldige moeder en ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt en je ongelooflijke vastberadenheid. Ik hou zo veel van je, van harte gefeliciteerd!"
een paar seconden geleden
Gendervrij
Mandy Woelkens en Thorn de Vries voeden hun kindje gendervrij op. De acteur vertelde dit dinsdagavond op NPO Radio 1, wat het stel nare reacties via sociale media opleverde. Woelkens, hoofdredacteur van LINDA.meiden, legt op Instagram uit dat ze karaktereigenschappen als stoer en lief niet aan een gender koppelen en hun kind niet aanleren dat bepaalde kleuren of speelgoed alleen voor jongens of meisjes zijn. 

"Schande. Bel jeugdzorg! Baby Z heeft het slecht getroffen met zulke ouders hè?", spot Woelkens met de negatieve reacties. "Voor de mensen die meelezen en ons berichten sturen dat wij mentaal niet in orde zijn: ga naar buiten, geniet van de zon en maak je niet druk over onze mini en de opvoeding die wij erop nahouden."
een paar seconden geleden
Afwisseling
Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, houdt van haar werk. Zingen en gitaar spelen liggen haar na aan het hart, maar de zangeres is ook niet vies van een beetje vakantie vieren. Woensdag is op Instagram te zien waar Hans haar uren slijt als ze niet aan het werk is: aan de kust, in een camper, met een surfplank paraat. "Dit is ook mijn leven. En niets maakt mij gelukkiger."
een paar seconden geleden
Bekladden
Sanne Langelaar heeft de sleutels van haar nieuwe huis, schrijft de actrice woensdag in een Instagram-bericht. En wat is dan het eerste wat je doet? Juist: met je kindje op de muren tekenen. Eigenlijk mag het niet, maar Langelaar maakte een uitzondering. "Totdat de sloophamer door het huis werd gehaald, waren onze muren even versierd met dino's, spinnen en lieve monsters. De voor-en-nafoto's liegen er niet om."
een paar seconden geleden
Waterproof
Daphne Deckers laat op Instagram zien dat het leven van een bekende Nederlander niet altijd zo glamoureus is. Dinsdag post de presentatrice twee foto's. Op de eerste foto heeft ze een grote zonnebril op, glinstert ze in de zon en dobbert ze in het zwembad. Op de tweede foto heeft ze de zonnebril afgezet en is haar mascara uitgelopen. Instagram versus de realiteit, noemt Deckers het. "Wáár is die waterproof mascara als je 'm nodig hebt?"
gisteren om 10:40
Mooie ogen
Marlijn Weerdenburg deelt dinsdag op Instagram een kiekje van haar kroost. Sammie strompelt nieuwsgierig rond in een Mickey Mouse-romper. Zijn lichtblauwe ogen kleuren perfect bij de zomen van het kledingstuk. "We kunnen veel dingen niet goed, Paul en ik, geloof me", zegt de presentatrice. "Maar één ding kunnen we wel: kinderen met mooie ogen maken."
gisteren om 06:18
Lastige work-out
Arie Boomsma daagt zichzelf uit in de sportschool. Op Instagram is dinsdag te zien dat de presentator aan een rek hangt, terwijl hij een zware plaat van de ene in de andere hand gooit - zonder deze te laten vallen of zichzelf los te laten. Hij mist een paar keer, maar weet de opdracht tot een goed einde te brengen. "Had toch even een supportcrew moeten verzamelen."
gisteren om 04:20
Bitterzoet
Kate Hudson brengt op Instagram een eerbetoon aan Olivia Newton-John. De actrice zingt de Grease-klassieker Hopelessly Devoted To You, terwijl ze met haar dochter knuffelt. "Ze was een inspiratie voor me toen ik droomde van mijn leven als artiest. Bedankt voor het delen van je licht met de wereld, want het inspireerde kleine meisjes zoals ik."
maandag om 14:38
Zonnestraal
Katja Schuurman viert de tweede verjaardag van haar dochter Coco Loulou. "Gefeliciteerd zonnestraal. Dankjewel dat ik jouw mama mag zijn", schrijft de actrice en presentatrice op Instagram. "Wat een geschenk ben jij! Dankjewel dat jij bestaat", aldus de trotse moeder.
maandag om 10:51
Eigen werk
Daphne Deckers is haar eigen boek aan het lezen. Ze overweegt een vervolg op haar roman Dubbel zes te schrijven en neemt daarom haar eigen werk nog eens door. "Dat heb ik alvast heel creatief Dubbel zeven gedoopt", grapt ze op Instagram.
maandag om 07:15
Uit de oude doos
Karin Bloemen kwam een oude foto van haar en Gerard Joling tegen. Ze kon het niet laten die even te delen met haar volgers. Wanneer de foto precies is genomen, weet de actrice en zangeres niet meer. Maar ze denkt ergens in de jaren tachtig.
maandag om 04:36
Vast in Marrakesh
Ook bekend Nederland heeft last van alle problemen op de luchthavens. Zo zit Isa Hoes vast in Marrakesh, omdat haar vlucht niet meer gaat. De enige optie was donderdag terugvliegen, maar ja: het werk wacht niet. En dus zoekt de actrice naar een andere optie. Nu vliegt ze hoogstwaarschijnlijk in de nacht van dinsdag op woensdag terug vanuit Casablanca.
maandag om 04:34
Gelukkig op vakantie
Jandino Asporaat deelt wat hem gelukkig maakt: op vakantie gaan met zijn drie kinderen en vrouw. De komiek deelt foto's van hoe het gezin in Antalya vertoeft.
maandag om 04:33
Dank voor het komen
Halina Reijn, die de horrorfilm Bodies Bodies Bodies heeft geregisseerd, is blij dat mensen naar haar film komen kijken. Op Instagram blikt ze terug op de opnamedagen.