Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
gisteren om 14:40
Croissants en vrouwenrechten
Jessica Biel was in Parijs met haar man Justin Timberlake. Ze bezochten er de Paris Fashion Week. Met een foto bij de Eiffeltoren blikt de actrice terug op de trip. "Je hebt er croissants én vrouwenrechten?" Biel zou daarom meteen terug willen naar de Franse hoofdstad, laat ze weten. De actrice verwijst met haar bericht op Instagram naar het landelijk recht op abortus dat het Amerikaans Hooggerechtshof vorige week schrapte. Ze liet eerder weten daar "woedend" over te zijn.
gisteren om 12:19
Dia de Emancipacion
Sylvana Simons staat vrijdag stil bij Ketikoti, de jaarlijkse herdenking en viering op 1 juli van de afschaffing van de slavernij. Ofwel: Dia de Emancipacion. "Reden tot herdenking en viering", zegt de politicus en voormalige presentatrice.
gisteren om 08:56
Vier het leven
Birgit Schuurman viert vandaag haar 45e verjaardag. "Ik ga het leven maar gewoon lekker vieren met wie me lief is. Want of we worden ouder, of we gaan dood. Oké, dat laatste gaan we sowieso, maar ik hoop zo oud mogelijk", schrijft de actrice op Instagram.
gisteren om 06:15
Uit de oude doos
Gerard Ekdom duikt vrijdag in zijn fotoarchief en snort een kiekje uit 2009 op, dat werd gemaakt tijdens de radioshow die de radio-dj presenteerde met Michiel Veenstra. Ook een jonge Arie Boomsma is te zien op de foto.
donderdag om 15:19
Big step
Linda Hakeboom geeft een update over haar herstelproces na borstkanker. Het lukt haar deze week voor het eerst weer om haar haar weer een klein beetje op te steken. "One small step for mankind… but one big step for me!", laat Hakeboom op Instagram weten. "Het lijkt misschien futiel, maar dit soort stapjes staan allemaal voor het feit dat je lijf weer een beetje herstelt en dat is zo zo zo fijn!"
donderdag om 12:46
Weg met dat haar
Richard Groenendijk dacht even rustig naar de kapper te gaan voordat hij zijn laatste paar theatershows geeft, maar niet alleen zijn hoofdhaar werd donderdag gekortwiekt. De kapper besloot ook om het neus- en oorhaar van Groenendijk te waxen. "Volgende keer m'n bikinilijn", grapt hij.
donderdag om 09:01
Eindelijk terug
Freek Vonk was enkele weken voor opnames in Zuid-Afrika en dat was afzien voor zijn vriendin Franka Vedder. Na de terugkeer van de bioloog genoot het stel samen op een terras. "Eindelijk terug", schrijft Vedder bij een foto met Vonk. De presentator kwam niet met lege handen terug: in de Instagram Stories van Vedder is te zien dat Vonk een tand van een zandtijgerhaai voor haar heeft opgedoken.
donderdag om 05:22
Denken aan Dré
Rachel Hazes denkt vandaag, op de 71e geboortedag van André Hazes, weer aan haar overleden echtgenoot. "Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder en blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje."
woensdag om 15:32
Achter de kinderwagen
Frank van der Lende is voor het eerst op de foto gezet terwijl hij de kinderwagen met daarin zijn pasgeboren zoon Koos voortduwt. De NPO 3FM-dj werd vorige week woensdag voor het eerst vader. "Jaa! Eerste keer buiten geklipt met mijn kleine vriend Koos. Lekker weertje, lekker wagentje", schrijft Van der Lende.
woensdag om 14:28
Campinglife
Kim-Lian van der Meij geniet met haar gezin van een vakantie in een stacaravan op een camping met strand en zwembad om de hoek. Daar horen natte handdoeken die drogen over de rand van de veranda, naar de supermarkt sloffen over de camping, nieuwe vriendjes maken en je 's avonds insmeren met muggenspray allemaal bij.
woensdag om 11:24
Ritueel
Jaimie Vaes en Koen Kardashian zijn naar Bali afgereisd om met Estelle Cruijff haar verjaardag te vieren. Het drietal gaat niet alleen voor zon, zee en strand naar het Indonesische eiland: ze ondergaan ook een heus ritueel, is te zien in video's en op foto's op de Instagram-pagina van Kardashian.
woensdag om 07:12
Yvon trots op 'haar' hoogleraar
Pieter, de echtgenoot van Yvon Jaspers, mag zich sinds dinsdag hoogleraar in de milieueconomie noemen. En daar is de Boer zoekt Vrouw-presentatrice maar al te trots op. "Toen wij verliefd werden, waren onze werelden het tegenovergestelde. Pieter in de wetenschap. Ik in de kinder-tv. Nu, 22 jaar later, gaat ons leven over precies hetzelfde. En is het actueler dan ooit. Ik ben getrouwd met een professor! En zo waanzinnig trots", aldus Jaspers.
woensdag om 04:48
Nieuwe Spice Girls
Rita Ora ontmoette Emma Bunton en Robert De Niro en kwam op een idee: waarom niet een nieuwe Spice Girls-groep starten? Bunton was al Baby Spice in de originele groep, maar Ora denkt dat er toekomst zit in The Spices.
dinsdag om 15:05
Treintrip
Naomi Watts geniet van haar reis door Frankrijk en is op weg naar Engeland. Ze doet dat per trein. De actrice deelt een foto die op het Parijse treinstation Gare du Nord gemaakt is. "Groot-Brittannië, ik kom eraan", schrijft Watts.
dinsdag om 12:49
Geen zin meer
Wendy van Dijk staat bekend om haar sportieve inslag, maar in hardlopen heeft de presentatrice geen zin meer. In plaats daarvan wandelt Van Dijk dagelijks en doet ze "een kleine versnelling tussendoor", schrijft ze op Instagram. "Dat geeft een enorme rust in mijn hoofd en levert toch echt veel op", tipt de SBS-presentatrice.
dinsdag om 09:05
Mama Lipa
De moeder van Dua Lipa is dinsdag vijftig geworden. De zangeres feliciteert haar moeder met een reeks foto's op Instagram. "Happy birthday to my gorgeous mama", schrijft de Britse.
dinsdag om 06:39
Zelfde verjaardag
Karin Bloemen en Francis van Broekhuizen delen dezelfde verjaardag en daar staan ze uitgebreid bij stil. Bloemen is 62 geworden en Van Broekhuizen 47 en daar feliciteren ze elkaar mee op Instagram. "Wat is er nou leuker dan samen op dezelfde dag jarig te zijn?", aldus Bloemen. "Jij bent de jonge blom van ons twee", zegt ze tegen Van Broekhuizen.
dinsdag om 04:29
Geen geluk
Matthew Perry heeft een zware avond in het casino achter de rug: met drie vrienden ging hij op pad en verloor hij veel geld bij het spelen.
maandag om 15:20
Net geen tien
Salvador, de zoon van actrice Hadewych Minis, heeft een "recensie" geschreven van zijn ouders. In een briefje aan Minis en haar man Tibor Lukács schrijft Salvador dat ze de "liefste, beste, mooiste en aardigste" ouders zijn. Nadeel vindt hij wel dat ze snel geïrriteerd zijn. Maar gelukkig maakt dat zijn liefde voor zijn moeder en vader niet kapot, laat Salvador ook weten in het briefje. Daarom krijgen ze een 9,8.
maandag om 12:58
Een waardige vervanger
Tim den Besten heeft plaatsgenomen achter de RTL Boulevard-desk. "Nikkie Plessen heeft een gigantische kater (shotjes) en daarom zullen mijn nieuwe wenkbrauwen en ik haar vanavond vervangen in RTL Boulevard", aldus de programmamaker. Den Besten kennende maakt hij een grapje, dus maandagavond zal blijken of hij inderdaad acte de présence geeft.
maandag om 09:45
Nog wat liefde
Frank van der Lende miste vorige week zijn allerlaatste show op NPO 3FM omdat zijn zoon Koos werd geboren. Hierdoor kon hij zijn collega's toen niet bedanken, maar de radio-dj doet dat maandag alsnog uitgebreid op Instagram. Ook de luisteraars worden niet overgeslagen. "Ik wil nog één keer iedereen bedanken die altijd trouw heeft geluisterd en hier op insta dat ook liet weten. Dank dank dank!"
maandag om 07:16
Iets te vieren
Anouk heeft slingers opgehangen: haar zoon Sion is vandaag acht jaar geworden. De zangeres staat er ook op Instagram even bij stil.
maandag om 04:28
Op naar seizoen 3
Raven van Dorst is onder de indruk van de positieve reacties op het tweede seizoen van Boerderij Van Dorst. De presentator heeft goed nieuws voor de fans: het programma krijgt een derde seizoen.
maandag om 04:26
Met de kinderen op pad
Bibi Breijman heeft het de laatste weken zwaar gehad: de vlogger bleek tijdens haar zwangerschap te zijn bedrogen door Waylon. Toch wil ze lekker op pad blijven gaan met dochter Teddy en zoon Chester.
maandag om 04:24
Hoog bezoek
Kees Tol kreeg hoog bezoek: Janny van der Heijden en André van Duin kwamen in Volendam langs en bezochten de presentator. De twee zijn op pad voor een nieuw seizoen Denkend aan Holland.