Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
over 2 dagen
Free the nipple
Geraldine Kemper is trots op de toplessfoto's die van haar gemaakt zijn voor de borstenspecial van de nieuwe LINDA.. "Het team, de boodschap. Zo trots. Free the nipple. Het vrouwenlichaam wordt nog altijd bekritiseerd. Te groot. Te klein. Te iets. Let's be proud", schrijft de presentatrice op Instagram.
over één dag
Irritante spreuk
Drew Barrymore plaatst op Instagram een selfie met een spreuk van haar kalender. De spreuk is van dinsdag 16 augustus en luidt: "Ik zal accepteren dat ik af en toe irritant ben." De actrice kijkt er bedenkelijk bij; ze lijkt haar eigen hinderlijkheid nog niet helemaal te accepteren.
over één dag
Opgroeien
Demi Moore deelt woensdag op Instagram een foto uit de oude doos voor de verjaardag van haar dochter Rumer. Op de eerste foto staat de actrice samen met haar dochter, die dan nog een kind is. Op de daaropvolgende foto's is Rumer als volwassen vrouw te zien. "Je bent opgebloeid tot elegante, mooie, vrouwelijke, slimme, bezielde, creatieve en talentvolle vrouw, maar je zal altijd mijn kleine meisje blijven."
over één dag
Hondenweer
Ook honden hebben het warm. Jennifer Garner identificeert zich ermee. De actrice is in de Amerikaanse staat Texas, waar het kwik boven de 30 graden stijgt. Op Instagram deelt Garner woensdag een filmpje van een viervoeter die pal voor een ventilator staat, waarbij de haren naar achteren wapperen en het hondje tevreden in de camera kijkt.
een paar seconden geleden
Paardrijden
Samantha Steenwijk deelt foto's van een rondje paardrijden met een bijzondere gast. Prinses Margarita was op visite bij de zangeres, schrijft Steenwijk op Instagram. "Om onze mooie Friezen te bekijken én mee te rijden uiteraard. Wat hebben we genoten van elkaar op deze gezellige middag."
een paar seconden geleden
Snoepreisje
Kim-Lian van der Meij is in het buitenland, maar mist sommige Nederlandse producten wel heel erg. Op Instagram schrijft de presentatrice dinsdag dat ze niet te lang zonder drop kan. "'Kan ik nog iets voor je meenemen uit Nederland?' Hagelslag, vlokken en Manneke Pis-drop graag", zegt Van der Meij, die dolblij lijkt met haar nieuwe voorraad. "Met deze megapot kan ik voorlopig even voort."
een paar seconden geleden
Vakantiespam
Sandra Schuurhof heeft enorm genoten van haar vakantie in Californië. De presentactrice plaatst een fotoverslag op Instagram. Op de meeste foto's is ze te zien met haar zoon. "Wat een reis! Vol avontuur, prachtige natuur, ogen uitkijken op Rodeo Drive, vriendschap en bovenal: ongestoord samenzijn met James. Wat ben je toch een heerlijk ventje", schrijft Schuurhof erbij.
een paar seconden geleden
Bootje varen
Maik de Boer heeft afgelopen weekend met een goede vriend door Amsterdam gevaren. De stylist plaatst dinsdag foto's op Instagram waarop te zien is dat ze samen op het water dobberen. "Plaatjes geschoten van mijn geliefde Amsterdam. Wat vinden jullie van de foto's?", vraagt De Boer.
gisteren om 14:28
Vriendinnenvakantie
Carolien Spoor geniet van een vakantie met haar beste vriendin. "Even geen verantwoordelijkheid voor kids of planningen. Heerlijk aan het strand liggen en geen woord te hoeven zeggen", schrijft de actrice op Instagram. "Maar tegelijkertijd ook mooie gesprekken en achter dingen komen die je eigenlijk nog niet van elkaar wist. Ik gun iedereen zo'n tripje met z'n bestie op z'n tijd."
gisteren om 10:12
Twaalf weken Chester
Bibi Breijman heeft iets te vieren: haar zoon Chester is vandaag twaalf weken oud. Het jongetje zit lachend bij zijn moeder op schoot op de foto die ze voor de gelegenheid plaatst.
gisteren om 07:26
Groei maar door
Chrissy Teigen is zwanger en maakt graag foto's van haar groeiende buik. Het model schrijft dat ze deze tussenfase, waarin haar buik nog niet rond is, het minst vindt: ze wil graag dat de baby snel doorgroeit.
gisteren om 04:22
Opperste concentratie
Een lichaam klaar voor de catwalk krijg je niet zomaar, blijkt als je de foto's van Bella Hadid bekijkt. Het model toont op Instagram hoe ze rekt, strekt en haar spieren gebruikt tijdens haar trainingssessie.
gisteren om 04:20
Genieten in de zon
Lakshmi heeft dit weekend met haar vriend Eloi Youssef, de zanger van Kensington, genoten in de zon. Of dat in Nederland of op een andere zomerse bestemming was, schrijft ze er niet bij.
gisteren om 04:17
Een fijne verjaardag
Halle Berry mocht zondag 56 kaarsjes uitblazen en heeft genoten van haar verjaardag. De actrice schrijft dat ze zich ontzettend geliefd voelt.
gisteren om 04:15
Kinderen van Ibiza
Yolanthe Cabau is met een deel van haar zussen op het eiland waar alle dertien kinderen van haar ouders zijn geboren: Ibiza. De presentatrice en actrice schrijft op Instagram dat ze dankbaar is voor alle zussen en broers die ze heeft.