Sinds Chris Noth in december door meerdere vrouwen van seksueel ontoelaatbaar gedrag beschuldigd is, heeft Sarah Jessica Parker geen contact meer met haar voormalige Sex and the City-tegenspeler. De 57-jarige actrice heeft in een interview met The Hollywood Reporter gezegd "het allemaal erg lastig te vinden".

"Eerlijk gezegd weet ik niet of ik er überhaupt klaar voor ben om hierover te praten", aldus Parker, die in de serie hoofdpersoon Carrie Bradshaw speelde.

'SJP' heeft Noth - die in Sex And The City, de twee daaropvolgende SATC-speelfilms én de eerste aflevering van de reboot And Just Like That... Mr. Big speelde - sinds de beschuldigingen niet meer gesproken. Aangezien Parker eveneens als uitvoerend producent aan de reboot verbonden was, zat ze naar eigen zeggen in een lastig parket.

"Dat maakte het allemaal nog moeilijker, als je hier ook als producent mee om dient te gaan. Ik weet het gewoon allemaal niet, het was... Ja, wat zal ik zeggen? Het was gewoon heel pijnlijk."

De 67-jarige Noth verloor meerdere acteerklussen, nadat bekend was geworden dat meerdere vrouwen hem van seksueel misbruik beschuldigden. Ook werd hij uit de laatste aflevering van And Just Like That... gemonteerd.