Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
vrijdag 3 juni om 12:25
Trainen
Max Verstappen is keihard aan het trainen. De Formule 1-coureur bereidt zich voor op de Grand Prix van Azerbeidzjan, die volgend weekend op het programma staat.
vrijdag 3 juni om 09:55

Eindelijk 
Robbert Rodenburg is opgelucht: hij heeft eindelijk zijn rijbewijs gehaald. De YouTuber heeft lang lessen gehad en is blij dat het nu eindelijk gelukt is.

vrijdag 3 juni om 06:32
Lachen, gieren, genieten
Gravin Eloise deelt een gezellig onderonsje met haar moeder op Instagram. In een reeks foto's is te zien hoe de gravin en prinses Laurentien het naar hun zin hebben in een Amsterdams restaurant. "Lachen, gieren, genieten", schrijft Eloise erbij.
donderdag 2 juni om 04:27
Op vakantie
Camila Cabello is er even tussenuit. De 25-jarige zangeres viert vakantie in Italië en geniet van het uitzicht vanaf het water.
woensdag 1 juni om 10:58
Een nieuw begin
Patty Brard gaat na tien jaar verhuizen: de presentatrice en haar echtgenoot gaan op zoek naar een gelijkvloerse woning en dus vertrekken ze uit hun huis aan de Amstel. Brard schrijft dat ze het best wel moeilijk vindt.
woensdag 1 juni om 08:11
Op bezoek bij Biden
De leden van de Zuid-Koreaanse K-popgroep BTS zijn op bezoek bij de Amerikaanse president Joe Biden om te praten over anti-Aziatisch racisme in de Verenigde Staten.
woensdag 1 juni om 05:00
Bijna afscheid
Jan de Hoop presenteert vandaag zijn één-na-laatste uitzending van het Ontbijtnieuws en dat is best even spannend. De 67-jarige nieuwslezer neemt morgen afscheid, want hij gaat met pensioen.
dinsdag 31 mei om 11:56
Een huis voor Ferry
Ferry Doedens heeft vandaag een huis gekocht. De acteur deelt op Instagram dat hij een woning heeft gevonden in het Amsterdamse stadsdeel Oost en bedankt zijn fans.
dinsdag 31 mei om 07:18
Niet oud genoeg
Janny van der Heijden heeft een opmerkelijke ochtend: haar hond Naan mag geen eigen Instagram-account omdat de teckel nog geen dertien jaar oud is. Het Heel Holland Bakt-jurylid vindt dat onzin.
dinsdag 31 mei om 04:18
Geen slaap
Drake waarschuwt mensen op Instagram dat plannen maken met hem heel lastig is. De rapper weet namelijk niet wanneer hij gaat slapen.
maandag 30 mei om 15:38
Blauwe lucht
Daphne Deckers deelt een foto samen met haar man Richard Krajicek vanuit Marbella. Ze is in Spanje om te schrijven, maar viert ook vakantie op het strand. "Ik zie een blauwe lucht en witte wolken", schrijft de presentatrice op Instagram.
maandag 30 mei om 08:07
Meer rimpels
Lucy Woesthoff staat er maandag bij stil dat ze dertien jaar geleden met Dinand Woesthoff in het huwelijksbootje stapte. "We zijn inmiddels twee kinderen, veel gelach, uitdagingen, geluk en wat rimpels verder", schrijft ze bij enkele foto's van hun grote dag.
maandag 30 mei om 04:33
Beste date ooit
Kim Kardashian heeft vanavond haar beste date ooit gehad: ze was op pad met dochter North. De twee hebben samen gegeten en gedanst.
maandag 30 mei om 04:31
Trotse moeder
Catherine Zeta-Jones deelt op Instagram een foto met haar zoon Dylan. De 21-jarige zoon van Zeta-Jones en Michael Douglas heeft zijn diploma gehaald en het bekende koppel is maar wat trots.
maandag 30 mei om 04:29
Even verstoppen
Leuk hoor, kinderen. Maar soms wil je even een moment voor jezelf. Jim Bakkum dacht dat de beste manier was om zijn ontbijt op de grond in de keuken te nuttigen. Zo hoopte de zanger even vrij te krijgen van zijn drie kinderen.