AMSTERDAM - Linda de Mol heeft moeite met RTL Boulevard-deskundige Albert Verlinde. "Die heeft huilend afscheid genomen en lijkt er nu bijna genoegen in te scheppen dat het allemaal nog wat moeizaam gaat", vertelt De Mol in Nieuwe Revu over de reacties van Verlinde op haar tv-show met Beau van Erven Dorens. "Hij heeft zelf ook een talkshow gemaakt die maar één seizoen heeft gelopen. Dus als je weet hoe moeilijk het is, waarom doe je dan zo lelijk?"

Ook Hanneke Groenteman had kritiek op de show van Linda en Beau. Zij verspreidde via haar weblog het bericht dat de show van de buis gehaald werd omdat volgens haar de noodzakelijke chemie tussen het duo ontbreekt. Linda was 'erg verwonderd' over dit bericht."Ik vind dat we nog een heleboel dingen kunnen verbeteren, maar als we nou iets wél hebben is het chemie", roept Linda. "Maar Linda& Beau komt zeker terug."

Ingewreven

De show is volgens haar gestopt omdat de tv-serie 'Gooische Vrouwen' begon en zij vanaf november weer 'Miljoenenjacht' gaat presenteren. Linda 'baalt' van de negatieve uitlatingen. "Ik wist al langer dat deze wereld een slangenkuil is, maar de afgelopen maanden is me dat nog eens goed ingewreven."

Songfestival

Naast haar samenwerking met Van Erven Dorens, zou Linda graag opnieuw samen willen werken met Paul de Leeuw. "Het is mijn grote wens om ooit nog iets met Paul de Leeuw te doen. Ik denk ook wel dat het ervan komt," vertelt Linda. "Al wordt het lastig als hij bij de Vara blijft." Linda presenteerde in zowel 1998 als in 1999 het Nationale Songfestival samen met Paul.