vrijdag 13 mei om 14:40
Samen jammen
Stevie Wonder blaast vrijdag 72 kaarsjes uit. Reden voor Edsilia Rombley om een foto uit de oude doos op te snorren. Samen met onder anderen Berget Lewis, Trijntje Oosterhuis en Tjeerd Oosterhuis had Rombley de eer om met Wonder te mogen zingen.
vrijdag 13 mei om 11:58
In de kappersstoel
Vorig jaar bracht Jan Smit als presentator van het Eurovisie Songfestival ongetwijfeld nog meer uren door in de visagiestoel, maar ook dit jaar moet de Volendammer eraan geloven. "Als je haar maar goed zit", grapt Smit, die morgenavond samen met Cornald Maas het commentaar tijdens de finale van het Songfestival verzorgt.
vrijdag 13 mei om 09:14
Kleine Ilse
Ilse DeLange viert vrijdag haar 45e verjaardag. Dat doet ze met onder meer verschillende foto's uit haar jongere jaren. Bij de collage schrijft ze "Little me is 45!" en de zangeres bedankt iedereen voor de verjaardagswensen.
donderdag 12 mei om 11:19
Een jaar nuchter 
Dan Karaty is jarenlang verslaafd geweest aan alcohol, maar hij vertelt vandaag op Instagram dat hij al een jaar niet gedronken heeft. "Er was zoveel liefde, steun en begeleiding van veel mensen voor nodig. Het werk zal nooit af zijn, maar de resultaten zijn het allemaal waard", schrijft de choreograaf.
donderdag 12 mei om 07:10
De volgende stap 
Adele en haar partner Rich Paul zijn gaan samenwonen. Adele bracht het nieuws zelf naar buiten: op Instagram deelde ze een foto waarop zij en Paul voor hun huis staan, terwijl ze allebei een bosje sleutels omhooghouden.

"De tijd vliegt", schrijft de zangeres bij een fotoreeks met beelden van leuke momenten van de twee samen. Op de laatste foto houdt de zangeres een tekst uit een gelukskoekje vast met de tekst dat ze "goed gezelschap heeft gevonden".
donderdag 12 mei om 05:17
Samen op Stap
Shelly Sterk is samen met haar zoontje op stedentrip naar Barcelona. "Ik had nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn om met een peuter op stap te zijn. In een 'bus-met-open-dakkie', flaneren door de straten en flirten met oude Spaanse dames tot de duivenkoning spelen. En onderweg lekker vaak stoppen om al het lekkere eten en drinken te proeven samen. Man man man, wat is dit genieten", schrijft de presentatrice op Instagram.
woensdag 11 mei om 13:29

Vivé
Maxime Meiland deelt een vrolijke foto van zichzelf met dochter Vivé. Tekst is verder overbodig bij de foto. Vivé werd 14 september vorig jaar geboren en is het tweede meisje in het gezin van Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer. Ze heeft al dochter Claire uit een eerdere relatie.

woensdag 11 mei om 06:25
Hiep, hiep, hoera!
Kim Kötter viert vandaag de zesde verjaardag van haar zoon Muck. Al wil haar oudste zoon liever gewoon vijf jaar blijven. "Ik vind het zo leuk allemaal nu. En ik wil eigenlijk ook niet dat Ted ouder wordt dan dit. Ik vind hem nu zo schattig", zei hij volgens Kötter gisteravond over zijn jongste broertje. 

De presentatrice is apetrots. "Deze jongen is zo zorgzaam, attent en vrijgevig. Denkt altijd aan anderen", schrijft ze op Instagram.
dinsdag 10 mei om 12:31
Liefdesode
Joost, de vriend van Barbara Sloesen, is dinsdag dertig geworden. De actrice brengt op Instagram een ode aan hem. "Met jou kan ik de hele wereld aan. Jij laat mij lachen, laat mij stralen, laat mij dansen door het leven. Ik weet dat je dansen haat, maar jij danst het liefste van iedereen."
dinsdag 10 mei om 04:33
Feesten
Max Verstappen heeft zijn overwinning in de Grand Prix van Miami zondag tot in de vroege uurtjes gevierd in nachtclub E11even in de Amerikaanse stad. Dat deed hij samen met zijn goede vriend Martin Garrix, die de Formule 1-coureur wanneer het maar kan komt aanmoedigen bij zijn races. "Brothers", schrijft Verstappen bij een foto van de twee op Instagram.
maandag 9 mei om 15:02
Afscheid
Het is een verdrietige tijd voor Britt Dekker. De presentatrice heeft afscheid moeten nemen van een tweejarig paard waarvoor ze zorgde. "Helaas is hij sinds woensdag niet meer opgestaan en werd zijn situatie slechter. Zijn zenuwstelsel blijkt dusdanig beschadigd te zijn dat hij nooit meer normaal zou kunnen lopen", vertelt ze op Instagram.

"Het liefste zoek je net zo lang door tot je je laatste euro verspild hebt als dat nodig zou zijn voor een herstel en een leuk paardenleven voor hem. Alleen dit zou nooit meer mogelijk zijn, dus in het belang van Patton hebben we hem zojuist moeten laten gaan", aldus de presentatrice.
maandag 9 mei om 10:47
Festival gepakt
Kim Feenstra heeft zichzelf zondag op een uitje getrakteerd. Het model besloot op de valreep met haar broer naar het festival Music On te gaan. "Het was namelijk ook mijn Moederdag! Het feestje was fucking hot. En mien breur ook", schrijft Feenstra.
maandag 9 mei om 07:18
Veertien jaar
Frans Bauer viert vandaag dat hij veertien jaar getrouwd is met Mariska en deelt een romantische huwelijksfoto. Mariska doet hetzelfde en schrijft bij de foto: "Jij en ik."
maandag 9 mei om 04:25
Verrassing
Ruud de Wild werd zondagavond verrast door zijn vrienden en vriendin Olcay Gulsen. Een "verrassingsverjaardagsfeestavonddiner", zoals hij het zelf noemt. De radio-dj is in april jarig, maar de stralende zondag in mei was een perfecte dag om zijn 53e verjaardag alsnog te vieren.