AMSTERDAM - Kelly Osbourne wordt gestalkt door een man die het liefst vrouwenkleding draagt. Dat meldt het online magazine femalefirst. De tv-ster vertelt 'overal' door hem te worden gevolgd. "Ik heb beveiligingsmannen die deze fan extra in de gaten moeten houden. Ik word er gek van als hij weer opduikt, hoewel het best grappig is om hem in vrouwenkleding te zien", vertelt Kelly.

Hij zal vast geen kwade wil hebben, maar je moet erg voorzichtig zijn in deze business. Ik neem liever geen risico's."

De 21-jarige Kelly is de dochter van rockster Ozzy Osbourne. Samen met haar ouders en haar jongere broer Jack maakte Kelly in 2002 deel uit van de realityshow 'The Osbournes'. De show werd uitgezonden door muziekzender MTV en heeft drie seizoenen gedraaid.

Bekendheid

Kelly verklaarde eerder dit jaar nog dat het rijk en beroemd zijn haar leven heeft verpest. Volgens de ster was haar jeugd met vader Ozzy en moeder Sharon een ware hel vanwege het feit dat ze in alle bekendheid moest opgroeien.

Aan een Britse krant vertelde Kelly: "Mijn grootste probleem is dat ik rijk en beroemd ben. Opgroeien onder het oog van het publiek is echt heel erg vervelend. Het is al erg genoeg om beoordeeld te worden door je familie, laat staan door de hele wereld!"