Een dronken man is donderdagochtend vroeg opgepakt door de politie in New York, nadat hij op het gebouw waarin Taylor Swift woont was ingereden. Voordat agenten hem in de boeien konden slaan, wist de man ook nog de intercom uit de muur van het complex te trekken.

Volgens TMZ reed de man rond 5.00 uur tegen de rijrichting in de straat van Swift in, zette de auto vervolgens in zijn achteruit en raakte een brandkraan en de gevel van het gebouw.

Hij zou aan agenten hebben verteld dat hij niet zou weggaan totdat hij de zangeres had gesproken. Het is niet duidelijk of zij op dat moment thuis was. De man is afgevoerd en ondergaat een psychische evaluatie.

Swift heeft vaker te maken gehad met indringers. Afgelopen zomer werd er iemand bij haar huis in New York gearresteerd en ook bij haar villa in Beverly Hills hebben verschillende verwarde 'fans' geprobeerd binnen te komen. In 2019 werd er een man opgepakt bij haar vakantiehuis in de Amerikaanse staat Rhode Island die verklaarde dat hij daar was om met de zangeres te trouwen.