Dj WEF, de moeder van Ronnie Flex' dochtertje Nori Dua, is vijf maanden zwanger. Dat heeft ze zaterdag bekendgemaakt op Instagram. Nori Dua wordt hiermee voor de tweede keer zus.

"Vijf maanden zwanger en nog een aantal te gaan voordat we de kleine kunnen zien", aldus WEF, die eigenlijk Wafae Kefi heet, onder het Instagram-bericht. Ronnie Flex - echte naam Ronell Plasschaert - reageert op het nieuws met emoji's van biddende handen en een hartje. Plasschaert en Kefi hebben nooit een relatie gehad, maar voeden hun dochtertje wel samen op.

Politiebezoek

Naast een foto van zichzelf waarop ze haar buik vasthoudt, plaatste Kefi ook een video waarin ze haar zwangerschap aan haar vriend op bijzondere wijze bekendmaakt met behulp van twee wijkagenten uit Schilderswijk-Noord in Den Haag.

Politie verrast vriend dj WEF met babynieuws
1
Politie verrast vriend dj WEF met babynieuws

Wanneer de baby geboren is, is het driejarige dochtertje van Plasschaert en Kefi voor de tweede keer zus. Afgelopen november werd zij dat voor het eerst. Toen werd Rémi Ayoki geboren. De rapper kreeg het meisje met zijn vriendin Demi de Boer, dochter van voetbaltrainer Ronald de Boer.