Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
over 2 dagen
Karpervissende baby
Volgens cabaretier Richard Groenendijk zei zijn moeder vroeger weleens: "De beentjes gáán nog wel, maar z'n kopje en rompje ontwikkelen zich wat zorgelijk." En als hij een foto uit de oude doos terugziet, snapt hij waarom.

"Trek me dan ook niet zo'n setje betreurenswaardige flauwekul aan", schrijft hij onder de foto, waarop hij als baby een geel jasje draagt. "Dit is een soort 'baby Jopie Parlevliet gaat karpervissen'", aldus Groenendijk. "Kon dat touwtje van dat hoedje niet nog wat strakker? Dat had dit plaatje namelijk pas écht een traktatie voor het netvlies gemaakt."
over één dag
De hort op
Samantha Steenwijk deed zaterdag een rondje markt. "Even een ouderwets rondje markt met m'n kleine meisje", schreef ze bij een foto op Instagram. "Doen jullie nog wat deze zaterdag?", vroeg de zangeres aan haar volgers.
over één dag
Eén kaarsje
Noah Jon, de jongste zoon van Kelly Rowland, is één jaar geworden. Dat viert de voormalige Destiny's Child-zangeres met taart, ballonnen en een elektrische speelgoedauto. Op Instagram plaatste ze zaterdag foto's van het verjaardagsfeestje met haar gezin en vertelt ze hoeveel ze van hem houdt.
over één dag
Het mooiste cadeau
Wendy van Dijk is vandaag jarig en laat op Instagram de cadeaus van haar kinderen zien: briefjes. De presentatrice legt uit waarom ze dat de mooiste verjaardagscadeaus vindt. "'Wat wil je voor je verjaardag pap?', vroeg ik dan. 'Een brief!', was steevast zijn antwoord. Als kind snapte ik dat niet. Je wilt toch het liefst cadeautjes? Maar nu snap ik het als geen ander. Naast alle lieve cadeautjes is een brief van je kind of samen zijn simpelweg het mooiste cadeau."
over één dag
Hiep, hiep, hoera
Sunnery James viert de verjaardag van zijn zoon Phyllon vandaag. "Ik ben zo trots op je. Ik voel me gezegend om zo veel tijd met je door te brengen en je te zien opgroeien. Als kleine jongen inspireer je ons al enorm", schrijft de dj op Instagram.
over 21 uur
In de gloria
Kaj Gorgels viert de 27e verjaardag van zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk. "Mijn kleine lieve vanillestrookje is jarig. Felicitado", schrijft de presentator op Instagram.
een paar seconden geleden
Dankbaar
Armin van Buuren bedankt zijn fans op Instagram. "Aan het eind van de dag heb ik het allemaal aan jullie te danken", schrijft de dj.
een paar seconden geleden

Terug op sociale media
Rupert Grint heeft na een jaar weer van zich laten horen op Instagram. De Harry Potter-acteur deelt een foto van zijn dochter Wednesday, die op de set van de serie Servant een eigen stoel heeft gekregen.

2 uur geleden

Alleen maar lof
Tim Hofman kreeg niets dan positieve reacties op zijn BOOS-aflevering over de misstanden binnen The voice of Holland. Zijn vriendin Lize Korpershoek zet Hofman en het BOOS-team in het zonnetje. Ook spreekt ze haar steun uit aan alle misbruikslachtoffers.

5 uur geleden
Goede adviezen
Connie Witteman heeft wederom een goed advies voor haar volgers. Iedere dag scheurt zij positief de dag door en dat gunt ze iedereen. Vandaag: "Er zijn drie belangrijke essentiële zaken voor geluk in dit leven en dat zijn 'iets' te doen hebben, 'iets' om van te houden en 'iets' om voor te hopen."
7 uur geleden
Alweer bijna een maand verder
Cara Delevingne schrikt een beetje: is 2022 echt alweer drie weken oud? Het model heeft in ieder geval geprobeerd er het beste van te maken; zo dook ze in januari al een ballenbak in.
gisteren om 20:52
Tropisch regenbuitje
Robbert Rodenburg krijgt te maken met een tropisch regenbuitje tijdens zijn vakantie. "Je moet echt naar Mexico, daar schijnt altijd de zon", grapt de presentator op Instagram.
gisteren om 10:35

Niet de beste, wel de leukste
Froukje de Both zit donderdag precies 25 jaar in het mediavak en blikt op Instagram terug op een van haar leukste klussen: het presenteren van de 538-radioshow Niels en Froukje. "Elke week bedachten we wel weer iets belachelijks waar we zelf de grootste lol mee hadden. Niet de beste radio ever, maar wel de leukste", vindt De Both.

gisteren om 07:28
Verjaardagspak
Dolly Parton werd woensdag 76 jaar en vierde dat met onder meer een foto van haar "verjaardagspak", zoals ze het zelf noemt, op Instagram. "Dankjewel voor de gelukswensen allemaal."
gisteren om 05:28
Geen trek in 
Chrissy Teigen drinkt nu een half jaar geen alcohol meer en hoewel ze het eerst nog wel miste, is ze inmiddels over het gemis heen. Of het model ooit wel weer gaat drinken weet ze niet, maar ze ziet veel voordelen in een nuchter bestaan: ze heeft veel meer energie, heeft minder last van angsten en voelt zich gelukkiger dan ooit.
woensdag om 19:38

Van regen smelt je niet
Het was woensdag erg regenachtig, maar dat weerhield Buddy Vedder er niet van om een wandeling te maken. Capuchon op en gaan, vindt de presentator. "Weer of geen weer, ik moest even", schrijft hij op Instagram.

woensdag om 17:38
Weg van Instagram
Nog voordat bekend is wat de rol van Ali B is in het schandaal rondom The voice of Holland, lijkt Anouk al helemaal klaar met haar voormalig collega-coach. De zangeres heeft een foto van haar en de rapper verwijderd van haar Instagram-pagina.

Anouk en Ali konden het juist altijd goed met elkaar vinden. Aan het begin van de coronacrisis nam de zangeres nog een cover van een liedje van de rapper op.
woensdag om 13:12
Grote steun
Gerard Joling bedankt zijn volgers voor alle lieve berichten, kaarten en bloemen die hij heeft ontvangen na het overlijden van zijn moeder. "Het zijn er zo veel dat ik ze niet allemaal op de tafel kan zetten. Ik lees alle berichten en kaarten, want dat doet me ontzettend goed", schrijft de zanger. 

woensdag om 10:56
Winters wit
Maxime Meiland deelt op Instagram een gezinsfoto waarop iedereen in het wit gekleed is. Het lijkt erop dat dochter Vivé gedoopt is, te zien aan de prachtige jurk die ze draagt.
woensdag om 05:15
Telkens weer
Iedere dag opnieuw geniet Lindsay Lohan van een bijzonder momentje: als de zon ondergaat. De actrice schrijft op Instagram dat het haar telkens weer raakt.
dinsdag om 20:39
Verrassend model
Jeff Goldblum was zondag een van de verrassende modellen bij de modeshow van Prada. De 69-jarige acteur liet, samen met enkele andere Hollywood-acteurs, de najaarscollectie zien. Op Instagram bedankt Goldblum het Prada-team voor de ervaring. "Het was een enorme eer."
dinsdag om 16:15
Say cheese
Roxeanne Hazes staat op Instagram stil bij haar 29e verjaardag. "29 en nog steeds fweaking fine", schrijft ze bij een korte video waarin ze poseert. Ze volgt de video op met een reeks foto's waarop ze gekke bekken trekt. Haar vriend Erik Zwennes zet haar op haar verjaardag ook nog even in het zonnetje. "De liefste, dapperste en leukste is vandaag jarig", schrijft hij.
dinsdag om 11:33
Nieuwe coupe
Renate Gerschtanowitz is maar wat blij dat ze eindelijk weer naar de kapper mag. De 42-jarige presentatrice heeft zich dan ook meteen een nieuwe coupe laten aanmeten. "Oh wat fijn dat mijn favoriete kapper weer mag werken en in een prachtige nieuwe zaak."
dinsdag om 08:51
De fijne dingen in het leven
Humberto Tan schudt de ophef die Albert Verlinde rond hem heeft veroorzaakt van zich af. De presentator schrijft op Instagram dat hij zich wil concentreren op de fijne dingen. Voorlopig blijft hij echter nog wel even bezig met Verlinde: de showbizzkenner beschuldigde Tan ervan ongepaste berichten te sturen. Tan heeft aangifte van laster gedaan.
dinsdag om 05:22
Nog steeds niet
Georgina Verbaan was het écht van plan: gisteravond moest en zou de kerstboom verdwijnen. Maar tien uur na het plaatsen van haar "laatste selfie met de kerstboom", staat-ie nog steeds. En dat terwijl een van de katten een lichtsnoer heeft stukgebeten.
maandag om 21:15
Proosten op Zweden
Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens zijn samen in Zweden. Of dat voor de 'fun' is of voor werk, dat zet de presentatrice er niet bij. "Proost Zweden, wat ben je leuk", schrijft Van der Meij in het Zweeds bij de foto.
maandag om 14:54

Het gaat beginnen
S10 mag ons land vertegenwoordigen op het Songfestival en de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Maandagochtend ontmoette de zangeres commentatoren Jan Smit en Cornald Maas. "Met Cornald als wandelende encyclopedie aan je zijde, komt ze ieder geval beslagen ten ijs", schrijft Smit.

maandag om 12:38
Blue Monday
Vervelend nieuws voor Heleen van Royen op Blue Monday: ze is positief getest op het coronavirus. De schrijfster, die al een keer eerder besmet is geweest met het coronavirus, zegt milde klachten te hebben.
maandag om 10:02
Frisse neus
Het is Blue Monday en dus vindt koningin Máxima het belangrijk stil te staan bij mentale gezondheid. De koningin laat zien wat haar helpt: een wandeling met de hond. "Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan", aldus de koningin.
maandag om 05:31
Uitstekend behangen
Kate Hudson heeft een druk weekend achter de rug: de actrice heeft haar badkamer voorzien van een gezellig behangetje.
maandag om 05:30
Spannende weken
Chantal Janzen plaatst een foto met haar vader en vertelt daarbij dat de familie spannende weken achter de rug heeft. Gelukkig lijkt er nu meer duidelijkheid: "Mijn papa bleek een superheld. Wisten we natuurlijk al lang, maar toch. Proost op ieders gezondheid, proost op alle papa's."
maandag om 05:28
Elf jaar alweer
Nick en Kirsten Schilder hadden afgelopen weekend iets te vieren: hun dochter Nikki is alweer elf jaar oud.