Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
een paar seconden geleden
Vermist
Georgina Verbaan was haar poezen kwijt en vond ze op een onverwachte plek weer terug. "Deze twee bleken een nieuwe hangout te hebben gevonden op het keteldingapparaat in het washok. Lijkt er niet op dat ze gevonden wilden worden."
4 uur geleden
Niet blij wakker worden
Jan Dulles heeft een slechte nacht achter de rug: de zanger is niet blij met de aangekondigde coronaversoepelingen en slaapt er slecht van. Gelukkig beurt hij waarschijnlijk wel op als hij vanmiddag weer thuis bij zijn kinderen is.
9 uur geleden
Fijne verjaardag
Mariska Bauer viert vandaag haar verjaardag en haar man Frans plaatst voor die gelegenheid een foto van zichzelf met zijn vrouw. Mariska heeft onlangs een herseninfarct gehad, maar maakt het goed.
gisteren om 20:05
Gemengde gevoelens
Fred van Leer heeft gemengde gevoelens over de versoepelingen die dinsdag op de coronapersconferentie zijn bekendgemaakt. "Heel blij voor iedereen die weer open mag. Heel veel vragen waarom ik dan zo kwaad ben. Omdat we nu ineens de 1,5 meter terugbrengen in het theater en dan kan ik helaas niet spelen, want ik ben overal uitverkocht", schrijft de stylist op Instagram.
gisteren om 15:26
Touperen kun je leren
Je bent nooit te oud om te leren, weet Chantal Janzen. Haar haar wordt flink onder handen genomen door Leco Zadelhoff. "Touperen kun je leren", aldus de presentatrice.
gisteren om 12:09

Leuke plannen
Ferry Doedens deelt dinsdag een foto waarop hij een grote lach laat zien. "Een lach kost niks, zegt mama altijd", schrijft de acteur, die ook laat weten dat er "dit jaar leuke dingen aankomen". "Kan niet wachten dat met jullie te delen."

gisteren om 08:22
Een beweging begint
Tim Hofman is dankbaar: voor alle mensen die hun verhaal hebben gedaan in BOOS, maar ook voor de bijna tien miljoen kijkers van de uitzending. De presentator en televisiemaker schrijft dat het lijkt alsof er iets in beweging is gezet na de uitzending over The voice of Holland. "We zijn er nog niet, maar het voelt als de eerste forse zucht van een nieuwe wind."
gisteren om 05:32
Met de helikopter
Max Verstappen is in Oostenrijk en daar verplaatst hij zich niet over land: de coureur heeft gekozen voor een helikoptervlucht.
maandag om 16:52
Zo vader zo dochter
Douwe Bob neemt maandag samen met zijn dochter Bobby Lou een nummer op. Hij kreeg het meisje vorig jaar december samen met kunstenares Loes van Delft. In diezelfde maand werd hij vader van een tweede dochtertje en zijn derde kind, met ex Anouk, is onderweg.
maandag om 12:37
Niet alleen kritiek
Esmée Denters is overladen met berichten, nadat ze vorige week via haar Instagram Stories had laten weten weten dat Marco Borsato jaren geleden in haar billen zou hebben geknepen. De zangeres zou positieve reacties hebben ontvangen, maar ook wat kritiek. "Alhoewel er een paar misselijkmakende dingen zijn gezegd, is het merendeel superlief en positief. Dus ik wil jullie enorm bedanken dat je de tijd hebt genomen om naar mijn ervaringen te luisteren en contact met me op te nemen", schrijft ze bij een nieuwe foto op Instagram.
maandag om 08:38
Gevierd met een foto
Mattie Valk is vandaag jarig en zijn radiocollega Marieke Elsinga viert dat met twee foto's: de beste die ooit van de twee is gemaakt én de slechtste. Leuk detail: de foto's zijn binnen 24 uur gemaakt, zo schrijft Valk in een reactie.
maandag om 05:44
Lekker in bikini 
Hailey Bieber heeft het een stuk warmer dan wij hier in Nederland: het model ligt in bikini op het strand en is ook nog even gaan surfen.
maandag om 05:43
Samen klussen
Nick Schilder heeft zijn zondag goed besteed: samen met zijn vader heeft hij een pingpongtafel in elkaar gezet. Zijn volgers stelt hij gerust: hij heeft echt wel meegeholpen en dus niet alleen maar selfies staan maken.
maandag om 05:40
Een momentje 
Gravin Eloise vraagt haar volgers even om een momentje om stil te mogen staan bij de fantastische kleuren die ze op straat in Barcelona is tegengekomen.
maandag om 05:39
Eindelijk weer
Jan Smit is blij: na twee jaar is hij eindelijk weer van de sneeuw aan het genieten.