2 uur geleden
De fijne dingen in het leven
Humberto Tan schudt de ophef die Albert Verlinde rond hem heeft veroorzaakt van zich af. De presentator schrijft op Instagram dat hij zich wil concentreren op de fijne dingen. Voorlopig blijft hij echter nog wel even bezig met Verlinde: de showbizzkenner beschuldigde Tan ervan ongepaste berichten te sturen. Tan heeft aangifte van laster gedaan.
6 uur geleden
Nog steeds niet
Georgina Verbaan was het écht van plan: gisteravond moest en zou de kerstboom verdwijnen. Maar tien uur na het plaatsen van haar "laatste selfie met de kerstboom", staat-ie nog steeds. En dat terwijl een van de katten een lichtsnoer heeft stukgebeten.
gisteren om 21:15
Proosten op Zweden
Kim-Lian van der Meij en Patrick Martens zijn samen in Zweden. Of dat voor de 'fun' is of voor werk, dat zet de presentatrice er niet bij. "Proost Zweden, wat ben je leuk", schrijft Van der Meij in het Zweeds bij de foto.
gisteren om 14:54

Het gaat beginnen
S10 mag ons land vertegenwoordigen op het Songfestival en de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Maandagochtend ontmoette de zangeres commentatoren Jan Smit en Cornald Maas. "Met Cornald als wandelende encyclopedie aan je zijde, komt ze ieder geval beslagen ten ijs", schrijft Smit.

gisteren om 12:38
Blue Monday
Vervelend nieuws voor Heleen van Royen op Blue Monday: ze is positief getest op het coronavirus. De schrijfster, die al een keer eerder besmet is geweest met het coronavirus, zegt milde klachten te hebben.
gisteren om 10:02
Frisse neus
Het is Blue Monday en dus vindt koningin Máxima het belangrijk stil te staan bij mentale gezondheid. De koningin laat zien wat haar helpt: een wandeling met de hond. "Bewegen is goed voor je fysieke maar ook voor je mentale gezondheid, zeker als dat buiten kan", aldus de koningin.
gisteren om 05:31
Uitstekend behangen
Kate Hudson heeft een druk weekend achter de rug: de actrice heeft haar badkamer voorzien van een gezellig behangetje.
gisteren om 05:30
Spannende weken
Chantal Janzen plaatst een foto met haar vader en vertelt daarbij dat de familie spannende weken achter de rug heeft. Gelukkig lijkt er nu meer duidelijkheid: "Mijn papa bleek een superheld. Wisten we natuurlijk al lang, maar toch. Proost op ieders gezondheid, proost op alle papa's."
gisteren om 05:28
Elf jaar alweer
Nick en Kirsten Schilder hadden afgelopen weekend iets te vieren: hun dochter Nikki is alweer elf jaar oud.