Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
vrijdag 15 april om 12:11
Bedankt
Kim-Lian van der Meij blikt terug op The Passion. Ze wil haar volgers bedanken voor alle leuke reacties die ze heeft gehad. "Wat gaaf dat er zoveel mensen hebben gekeken en ervan hebben genoten. Het was voor ons als cast en crew ook een heel bijzondere avond", schrijft de zangeres op Instagram.
vrijdag 15 april om 05:08
Wave Set 
Cardi B en Offset kregen in september een zoon, maar de rappers hielden de naam van de jongen lang geheim. Donderdag lieten ze eindelijk weten hoe hun jongste heet: Wave Set.

Cardi B plaatste op Instagram een foto van haar zoon met een grote zilveren ketting. In haar Stories deelde ze later een close-up van het sieraad, waar de naam van Wave in diamantjes op is gezet. Niet veel later postte Offset een foto van de jongen in bad, waarop hij dezelfde ketting draagt. De artiest maakte in de comments de volledige naam bekend.
donderdag 14 april om 10:41
Groupie
Olcay Gulsen is maar wat trots op haar vriend Ruud de Wild, die donderdagavond in The Passion optreedt als de verteller. Ze plaatst op Instagram een foto van haar "binkie", waarbij ze haar volgers uitlegt hoe ze het spektakel op tv kunnen volgen. "Maar ik ga als een echte groupie juichen in Doetinchem", aldus de presentatrice.
donderdag 14 april om 04:27
Een blije zus
Tiësto wordt binnenkort weer vader en heeft dat zijn dochter Viola inmiddels ook laten weten. Het meisje lijkt eerst nog wat beduusd, maar moet toch lachen om het feit dat ze zus wordt.
woensdag 13 april om 13:47
Frisse neus
Gerard Joling heeft bijna een week in het ziekenhuis gelegen. Nu de zanger weer naar buiten mag, neemt hij het ervan: samen met hond Buddy brengt hij een bezoek aan het strand. "Heerlijk even een frisse neus halen", aldus Joling.
woensdag 13 april om 09:46
Muze
Emma Wortelboer heeft een muze en het is niemand minder dan Marcel van Roosmalen. Dat schrijft de presentatrice bij een foto van de twee die gemaakt is tijdens het Boekenbal.
woensdag 13 april om 06:26
Tien jaar getrouwd
Simon Keizer is vandaag tien jaar getrouwd met zijn AnneMarie en dat viert zij met een foto van de bruiloft. Op de foto is te zien dat het stel hard moest lachen en tien jaar later weet AnneMarie nog steeds waarom. Maar de reden van het harde lachen deelt ze niet met haar volgers.
woensdag 13 april om 04:23
Alweer vier
Khloé Kardashian heeft iets te vieren: haar dochter True is vandaag vier geworden. Het meisje werd verrast met een enorme lading ballonnen, waar een hele fotosessie bij kwam kijken. Daar bleef het niet bij: True werd meegenomen naar Disneyland.
dinsdag 12 april om 13:50
Op heterdaad betrapt
Mart Hoogkamer moet flink geschrokken zijn toen hij de beelden van zijn bewakingscamera's bekeek: een tweetal stond op het punt om bij de zanger in te breken. Gelukkig werden ze op heterdaad betrapt en is er uiteindelijk niets gestolen.
dinsdag 12 april om 06:45
Samen op pad
Dionne Stax heeft alweer een hele tijd een relatie met Steven Jansen (Steve van Lucas & Steve), maar op Instagram deelt ze niet vaak foto's met de dj. Het speciale Koningsdagconcert maandagavond was een momentje om dat wel te doen.
dinsdag 12 april om 04:33
Perplex
Suzan & Freek staan uitgelaten met een Edison in hun handen op de rode loper. Ze kregen de prijs voor het beste album van het jaar maandagavond tijdens de awardshow voor hun album Dromen in Kleur. Ze laten weten "helemaal perplex" te zijn. "Twee jaar met liefde aan gewerkt, dit voelt als een bekroning."
maandag 11 april om 15:21
Een kind
Duncan Laurence viert maandag zijn 28e verjaardag, maar echt volwassen voelt de zanger zich nog niet. "28 en nog steeds een kind", schrijft hij bij foto's waarop hij gekke bekken trekt.
maandag 11 april om 11:22
Moeder en dochter
Patricia Paay vierde afgelopen week haar 73e verjaardag met een etentje met haar dochter Christina Curry. "Dat doen wij niet zo vaak omdat we allebei altijd druk zijn. Dus extra speciaal en ook een hele gezellige avond gehad", aldus de zangeres en presentatrice op Instagram.
maandag 11 april om 07:50
Trouwfoto's 
Brooklyn Beckham is dit weekend getrouwd met Nicola Peltz en deelt op Instagram de foto's die aan Vogue zijn aangeboden van de bruiloft.
maandag 11 april om 04:36
Miss Sea Ocean
Frank Dane liet zich zaterdag van een verrassende kant zien. Hij was Miss Sea Ocean in Make Up Your Mind, het RTL 4-programma waarin vijf BN'ers worden omgetoverd tot dragqueens. Zaterdagavond ging het nieuwe seizoen van start. Dane laat zijn volgers nog even nagenieten van zijn transformatie. "Gelukkig hebben we de foto's nog", schrijft hij.
maandag 11 april om 04:21
Soulmates
Katja Schuurman deelt een zomerse foto van zichzelf en haar soulmate, zangeres Frédérique Spigt. En ze geeft meteen een teaser: "Binnenkort ga ik toch iets leuks doen met deze vrouw! Nog even geheim, maar eind deze week mag ik het vertellen."