Tristan Thompson heeft inderdaad een kind gekregen met zijn personal trainer Maralee Nichols, terwijl hij een relatie had met Khloé Kardashian. De basketballer ontkende het, maar uit een DNA-test is gebleken dat het kind wel degelijk van hem is.

De dertigjarige Thompson biedt Kardashian dinsdag zijn excuses aan op Instagram. "Khloé, je verdient de pijn en vernedering waar ik voor gezorgd heb niet. Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik jou zie. Ik heb ontzettend veel respect voor je en hou van je, wat je ook zal denken. Nogmaals, het spijt me ontzettend."

De basketballer heeft samen met Kardashian dochter True. Op Instagram biedt hij zijn excuses aan aan iedereen die hij gekwetst heeft. "Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu het vaderschap is vastgesteld, kijk ik ernaar uit onze zoon als vrienden samen op te voeden."

Thompson en Kardashian kregen in 2016 een relatie en kondigden een jaar later aan een kind te verwachten. Vlak voordat True werd geboren, doken beelden van Thompson met andere vrouwen op. Het stel ging uiteindelijk uit elkaar, maar kwam in 2020 weer samen. Afgelopen zomer eindigde hun relatie wederom.

Nichols deelde eerder Snapchat-berichten waarin Thompson haar 75.000 dollar (ruim 66.000 euro) aanbood om de zwangerschap stil te houden. De basketballer en zijn advocaten probeerden de personal trainer via een rechter een spreekverbod op te leggen. Het is niet bekend wanneer ze van haar zoon met Thompson is bevallen. Toen Thompson en Kardashian net iets hadden, kreeg een andere ex van hem ook een zoon van de sporter: de nu vijfjarige Prince.

Op Instagram biedt Tristan Thompson zijn excuses aan. (Foto: Instagram/Tristan Thompson)

Op Instagram biedt Tristan Thompson zijn excuses aan. (Foto: Instagram/Tristan Thompson)
Op Instagram biedt Tristan Thompson zijn excuses aan. (Foto: Instagram/Tristan Thompson)