Een man die eerder een contactverbod opgelegd kreeg, heeft zondag toch bij de villa van Kylie Jenner in Beverly Hills aangebeld. Een beveiliger belde de politie, die de man oppakte, meldt TMZ.

De man heeft zich de afgelopen maanden vaker laten zien in de chique buurt waar de realityster woont. Jenner vroeg daarop een contactverbod aan. Dat werd toegewezen, waardoor de politie de man zondag eenvoudig kon oppakken.

De cosmeticaondernemer heeft vaker last van ongewenst bezoek. Eerder deze maand klom een man over het hek rond haar villa. Hij had een bos bloemen bij zich en zou Jenner ten huwelijk hebben willen vragen. Hij was echter aan de verkeerde kant het hek overgegaan en stond daardoor voor de deur van de buren.

Kylies zus Kendall Jenner moest eerder dit jaar de beveiliging rond haar huis opschroeven omdat haar veiligheid in korte tijd twee keer in het geding kwam door situaties met vreemden. De politie van Los Angeles onderschepte eerst iemand die van plan was Kendall Jenner en daarna zichzelf te doden. Een paar dagen later wist een andere man haar tuin te betreden, waarna hij op ramen sloeg en probeerde naakt in haar zwembad te springen.