Frank Jansen en Rogier Smit zijn al een tijdje uit elkaar, maar het voormalige koppel heeft nog steeds ruzie. Jansen laat aan De Telegraaf weten het gevoel te hebben dat Smit hem pest.

Zo zou Smit volgens de 75-jarige Jansen met een kort geding hebben afgedwongen dat hij de bij Jansen wonende hond af en toe mocht zien, maar kwam hij het dier helemaal niet ophalen.

"Rogier kon niet zonder Coco, beweerde hij. Na de uitspraak van de rechter heb ik één keer een telefoontje gehad van een vriend van Rogier, die zei dat hij de hond zou komen halen. Ik zat toen met Coco in Frankrijk en dat bleek te ver te zijn. Daarna heb ik niets meer gehoord. Hou je dan zo veel van Coco?"

Smit legde kortgeleden ook beslag op de bankrekening van zijn ex-partner. Dit beslag is inmiddels door de rechtbank opgeheven.Volgens Jansen is Smit bang dat zijn voormalige partner een deel van zijn geld wegsluist. "Van de beslaglegging had Rogier ook kunnen weten dat dat niet terecht zou zijn", zegt Jansen hier nu over.

"Rogier geeft mij het gevoel dat hij me zoveel mogelijk wil dwarszitten. Na afloop van het kort geding zei Rogier pinnig dat ik 'water bij de wijn moest doen' en wat aardiger moest zijn. Ik heb hem gezegd dat ik dat jaren heb gedaan en dat dat nooit iets heeft uitgehaald."

Jansen zegt het jammer te vinden dat de twee hoofdpersonen uit het televisieprogramma Paleis voor een Prikkie niet meer als vrienden door het leven gaan. "Terwijl we samen echt mooie tijden hebben doorgemaakt."