Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
een paar seconden geleden
Eerste kus
Suzan en Freek hebben een jubileum te vieren. Het stel kuste namelijk vandaag precies veertien jaar geleden voor het eerst. "Zoals we vroeger op MSN al tegen elkaar zeiden: hvj wjnmk!", schrijven ze op Instagram bij een verzameling foto's. "Aangezien de restaurants dicht zijn vieren we het vanavond maar thuis: lekker pizzaretten tot één van ons twee het als eerste opgeeft."
een paar seconden geleden
Een maskertje
Thomas Acda ontkwam niet aan zijn strenge dochter. De zanger en acteur moest eerder vandaag een maskertje met haar doen. "Omdat 'als ik haar nou gewoon een zusje had gegeven ze dit niet met mij hoefde te doen'", schrijft hij op Instagram. "Een logica waar niets tegen in te brengen viel. Niet voor ik onder gesmeerd zat in ieder geval. Zelf nam ze goud. Logisch."
een paar seconden geleden
De hort op
Jong geleerd, oud gedaan, zal Dave Roelvink hebben gedacht. Hij nam zijn zoon Dean, die eind oktober is geboren, mee op pad. "Zijn Leidseplein weer op", grapt hij op Instagram over het uitgaansgebied.
41 minuten geleden
Helemaal gelukkig
Jan Versteegh is blij: Sinterklaas is het land uit en nu mag hij eindelijk de kerstboom neerzetten. De presentator is voor een vrij klein formaat gegaan, zo kan hij zonder krukje de piek plaatsen.
4 uur geleden
Bijna vakantie
Het RTL Ontbijtnieuws moet het na vandaag even zonder Jan de Hoop stellen. De 66-jarige presentator is dinsdagochtend voor het laatst te zien aan de desk voordat hij gaat genieten van een welverdiende vakantie. Volgend jaar juni is het helemaal klaar voor de nieuwspresentator; dan gaat hij met pensioen.
5 uur geleden
Op de rode loper
Nicole Kidman had maandagavond de première van haar film Being the Ricardos in Los Angeles. De 54-jarige actrice zag er prachtig uit en genoot volop op de rode loper.
gisteren om 18:50

Overal genieten
Voor Sylvie Meis is het overal genieten met haar echtgenoot Niclas Castello. De presentatrice plaatst een foto op Instagram waarop hij haar draagt terwijl ze van vakantie genieten op een boot. Het gezicht van Castello is zoals gebruikelijk niet zichtbaar.

gisteren om 10:25
Abraham zien
Richard Krajicek is maandag vijftig jaar geworden. Het huis van de voormalig tennisser is voor de feestelijke gelegenheid bedolven onder de slingers en ballonnen. "Happy met een halve eeuw", schrijft Krajiceks vrouw Daphne Deckers op Instagram.
gisteren om 08:23
Een koude douche
Donny Roelvink begint de dag niet alleen heel vroeg, maar ook heel koud. De influencer stapt graag onder een koude douche om zich op te peppen, maar dat koude water is altijd even wennen. Op Instagram neemt hij zijn volgers mee in zijn ochtendritueel.
gisteren om 05:34
Net als Madonna
Een week geleden plaatste Madonna een reeks opvallende foto's. Richard Groenendijk weet nu eindelijk wat de zangeres aan het doen was: haar sleutels lagen onder het bed.
gisteren om 05:31
Eindelijk weer samen
Het heeft twee jaar geduurd, maar Tony Junior is weer herenigd met zijn goede vriend Isaac. De twee hebben elkaar een tijd niet kunnen zien door reisbeperkingen, maar zijn nu extra blij elkaar weer te zien.
gisteren om 05:26
Sintervriend
Chantal Janzen heeft een hele hoop foto's gedeeld van Sinterklaas bij haar thuis. Niet alleen jongste zoon Bobby mocht bij de Sint op schoot, ook de presentatrice is even gaan zitten.