Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Schaapjes op het droge
Jan de Hoop heeft eindelijk de schaapjes op het droge, vertelt hij op Instagram. De nieuwslezer poseert met een herder en zijn kudde schapen.
een paar seconden geleden
Ander gezicht
AJ McLean kennen als de Backstreet Boy met het baardje. Voor het eerst in ruim twintig jaar laat de zanger zien hoe hij eruitziet met een 'clean' gezicht. "Moest even. Maak je geen zorgen, over een maand is het weer terug."
een paar seconden geleden
Op de voorpagina
Koen Kardashian werd door Story-fotograaf Edwin Smulders vastgelegd en daar heeft hij helemaal geen problemen mee. "Zolang mijn gezicht op de voorpagina staat, kan het me niets schelen wat ze op pagina 17 over me schrijven", aldus de realityster en presentator, die de foto's zelf op Instagram heeft gedeeld.
4 uur geleden
Terugkijken op een mooie reeks
Roxeanne Hazes is gelukkig: de afgelopen tijd heeft de zangeres eindelijk weer op het podium kunnen staan en daar heeft ze van genoten. Het allerlaatste optreden was in Eindhoven en Hazes geniet nog even na.
5 uur geleden
De herfstcollectie
Kylie Jenner deelt haar avonturen graag met haar volgers en vandaag geeft ze een inkijkje in haar kledingkast. Op Instagram deelt ze een foto van haar tassen- en schoenencollectie. En voor wie het wel vindt meevallen: dit is slechts de herfstcollectie.
gisteren om 18:24
Al vijftien jaar
Samantha Steenwijk is woensdag alweer vijftien jaar samen met haar vriendin. De 35-jarige zangeres deelt ter gelegenheid van deze feestelijke dag een foto die rond die tijd is gemaakt. "Vele ups en downs, maar nog altijd samen. Ik hou van je, schat", schrijft Steenwijk.
gisteren om 14:25
Lekker op vakantie
Freek Vonk viert een tropische vakantie met zijn nieuwe vriendin Franka Vedder. "Jut en Jul still going strong", schrijft Vonk bij een foto waarop ook te zien is dat ze een zeekomkommer te pakken hebben. Waar ze precies zijn, wordt niet door de televisiebioloog gedeeld.
gisteren om 11:23
Stukje familiegeschiedenis
Een van de oudst bekende fotoportretten van een Nederlander in de Verenigde Staten is toegevoegd aan de collectie van het Rijksmuseum. De geportretteerde man in kwestie is Walter van Erven Dorens (1830-1860) en is een voorouder van Beau van Erven Dorens. Laatstgenoemde mocht het werk onthullen.

"De zelfverzekerdheid waarmee Walter poseert is heel mooi om te zien", vindt de presentator. "Hij was pas begin twintig toen deze foto werd gemaakt, maar het zelfvertrouwen spat ervanaf. Dat avontuurlijke is wel kenmerkend voor onze familie."
gisteren om 07:02
Wie had dat gedacht?
Anouk maakt graag muziek, maar over optreden is ze altijd duidelijk geweest: ze vindt het eigenlijk niet zo heel leuk. Toch schrijft de zangeres op Instagram dat ze nu toch echt weer zin heeft het podium op te gaan.
gisteren om 04:34
Weer in het vliegtuig
Gordon is verhuisd naar Dubai, maar werkt nog steeds vooral in Nederland en België, en dus vliegt de zanger regelmatig heen en weer. Het is niet bekend of hij de CO2-uitstoot compenseert.
dinsdag om 18:33
Een naam voor de baby
Maandag werd het derde kindje van dj Ryan Marciano geboren. Vandaag heeft hij op Instagram de naam van zijn tweede dochter bekendgemaakt. "Izae is er!!!", schrijft hij naast een foto van het meisje.
dinsdag om 18:17
Stop met groeien!
Teddy, de dochter van zanger Waylon en YouTuber Bibi Breijman, groeit volgens Breijman veel te snel. Op haar Instagram Stories laat ze zien hoe het driejarige meisje wil leren schrijven. "Stop alsjeblieft met groeien", schrijft de influencer bij de video. Maandag liet ze weten zwanger te zijn van haar tweede kindje met de zanger.
dinsdag om 17:18
Orlando feliciteert Katy
Acteur Orlando Bloom feliciteert echtgenote Katy Perry op Instagram met haar 37e verjaardag. "We leven en hebben lief en dat vind ik fantastisch. Ik vier je vandaag en elke andere dag. Ik hou van je", schrijft Bloom naast een foto waarop Perry haar verjaardagskaarsjes uitblaast.
dinsdag om 16:12
Lekker springen
Yolanthe Cabau liet dinsdag het kind in zichzelf los en ging trampolinespringen met haar zesjarige zoon. Op Instagram deelt de actrice een paar foto's waarop te zien is hoe Xess Xava volwaardige salto's maakt en zijn moeder het bij een paar voorzichtige sprongen houdt.
dinsdag om 13:16
Dikke mik 
Het lijkt weer koek en ei tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. Na een fikse ruzie op Ibiza, gevolgd door een lange mediastilte, lijkt het stel weer volop van elkaar te genieten. Op Instagram plaatst Vaes een video waarop te zien is hoe de rapper haar vastpakt tijdens een avondje uit.
dinsdag om 10:19
Daar is 'ie weer
Zijn eigen Instagram-account heeft André Hazes de laatste tijd niet gebruikt, behalve om een post van Monique Westenberg te liken. Maar dinsdag maakt de 27-jarige zanger wel zijn opwachting op de Instagram Stories van zijn ex-verloofde. "Hij werd flink verwend", schrijft Westenberg bij een foto van haar ex en hun zoon, die een skelter heeft gekregen voor zijn vijfde verjaardag.
dinsdag om 07:13
Op stap met de fiets
Maxime Meiland is al vroeg op stap met haar dochter Claire. Op Instagram deelt ze een video waarin te zien is hoe haar dochter voor haar uit fietst.
dinsdag om 04:27
Hufter
Dennis Weening deelt verdrietig nieuws op Instagram: poes Kitty is overreden en leeft niet meer. "Nadat we ons eerst een paar maanden geleden zo'n zorgen maakte omdat we haar niet konden vinden, is ze vanavond doodgereden door een of andere hufter in een auto die niet eens de moeite nam om te stoppen. Toen ik haar zag liggen op straat besefte ik pas hoeveel ik van haar hou. En ik niet alleen, want vooral de meisjes en Stella zijn ontroostbaar."
maandag om 18:19

In het ziekenhuis
Patricia Paay is afgelopen weekend in het ziekenhuis opgenomen wegens een complicatie aan haar heup. De televisiepersoonlijkheid kreeg eerder een nieuwe heup, maar had toch weer last van pijn. "De artsen hebben direct actie ondernomen en ik ben inmiddels al geopereerd", schrijft Paay.

"Gelukkig gaat het nu goed met mij. Mijn man komt elke dag langs. Ik moet nog even revalideren, maar ik word goed verzorgd en hoop dat ik snel naar huis mag."

maandag om 16:19
Handtekening
Tony Junior zit al onder de tatoeages en voegt daar maandag een speciale aan toe: eentje die hij bij zichzelf zet. De dappere actie is te zien in een video die hij deelt.
Tony Junior zet tatoeage op eigen hand
180
Tony Junior zet tatoeage op eigen hand
maandag om 12:17
Wafels eten
Dua Lipa woont in Engeland, maar noemt ook een ander land haar thuisland: Nederland. Haar zus Lyra Duraku woont in Amsterdam en wordt zo nu en dan met een visite van Dua Lipa verblijd. Op Instagram laat Dua Lipa zien waar ze zoal te vinden is, als ze in de hoofdstad verblijft.
maandag om 11:29
Portie slakken
Renate en Winston Gerschtanowitz zijn met hun gezin in Parijs. Toen de presentatrice even aan het bellen was, besloot de presentator een typisch Frans gerecht te bestellen. "Nu vind ik alles met kruidenboter al snel een succes, maar onze zoon keek ons aan alsof we een proef in Expeditie Robinson moesten doen", schrijft Renate Gerschtanowitz op Instagram.
maandag om 06:10
Er is er één jarig
André Hazes jr. is vijf jaar oud en dat moet gevierd worden. De zoon van André Hazes en Monique Westenberg krijgt in ieder geval feestelijke dierenslingers en mag vanochtend van bordjes met het gezicht van zijn held Freek Vonk eten.
maandag om 04:41
Een hondje erbij
Hélène Hendricks heeft even een momentje met de nieuwe hond in haar leven: Bobbie. Een paar weken geleden deelde ze de eerste foto van het dier en nu is te zien hoe flink hij al is gegroeid.
maandag om 04:40
Een man die alles kan 
Naast acteren blijkt Orlando Bloom ook nog eens heel handig te zijn in huis. Op Instagram deelt hij foto's van zijn werk in de slaapkamer van zijn dochter Daisy.
maandag om 04:38
Het kan weer
Dionne Stax geniet er net als vele andere Nederlanders van dat een feestje weer kan. De presentatrice deelt een selfie met haar vriendinnen.