Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
zondag 9 januari om 18:24
Eigendun(k)can Laurence
2022 begint goed voor Duncan Laurence: nieuwe muziek, opnames voor The Voice Kids in Vlaanderen en andere positiviteit, zo schrijft de zanger bij een foto op Instagram. Laurence is van plan om het komende jaar minder bezig te zijn met de mening die anderen over hem hebben. De Nederlandse songfestivalwinnaar wil omarmen wie hij is.
zondag 9 januari om 15:03
Stralend middelpunt
Kate Middleton is op haar verjaardag het stralende middelpunt op Instagram. De hertogin van Cambridge deelde zondagmiddag drie nieuwe foto's, gemaakt door Paolo Roversi, in een jurk van Alexander McQueen. De beelden komen terecht in de permanente collectie van de National Portrait Gallery in Londen, waarvan Middleton beschermvrouwe is.
zaterdag 8 januari om 17:38
Aan het werk
Arie Boomsma heeft zijn vader ingezet om het belang van sporten te promoten. De sportschooleigenaar vindt zijn vader een rolmodel. Op Instagram plaatste Boomsma zaterdag een video van zijn sportende vader.

Naast de video schrijft hij: "Sport is essentieel. Mijn vader (80) is een van de redenen dat ik dat zo van de daken schreeuw deze jaren. Bij hem, mijn moeder en hun leeftijdgenoten zie je zo goed hoe trainen de levenskwaliteit vergroot, simpelweg doordat functionele krachttraining ervoor zorgt dat ze in staat blijven alledaagse bewegingen te maken."
zaterdag 8 januari om 15:41
Afscheid van een vriend
Halle Berry neemt zoals veel sterren afscheid van de vrijdag op 94-jarige leeftijd overleden acteur Sidney Poitier. De Amerikaanse actrice plaatste een foto van de twee op Instagram en schrijft: "Toen ik opgroeide, heb ik je altijd aanbeden en ik zal me altijd de dag herinneren waarop ik je voor het eerst ontmoette."

"Voor het eerst in mijn leven was ik sprakeloos. Daar zat ik, met mijn woorden aan elkaar gelijmd, en je was net zo gracieus en charmant als je zou zijn tijdens de decennia van vriendschap die volgden."
zaterdag 8 januari om 14:40
Verlangen naar Parijs
Georgina Verbaan mijmert op Instagram over haar laatste bezoekje aan Parijs. Naast een foto waarop ze van een glas wijn geniet in de Franse hoofdstad schrijft ze: "Throwback-zaterdag. Smijt me terug."
zaterdag 8 januari om 13:25
Eerste familievakantie
Dave Roelvink gaat voor het eerst samen met zijn zoontje op vakantie. Dat deelt de realityster in een video op Instagram. "Eerste vakantie voor m'n vriend", schrijft hij.
vrijdag 7 januari om 18:51
Zo vader, zo zoon
Romeo Beckham, de negentienjarige zoon van David en Victoria Beckham, heeft een tatoeage in zijn nek laten zetten. De tatoeage lijkt sterk op het exemplaar dat zijn vader ook in zijn nek heeft.
vrijdag 7 januari om 14:26

Gekke familiefoto's
Danny Froger wordt vrijdag 34 jaar. Natasja Froger zet haar bonuszoon (Danny is René Frogers zoon uit een eerder huwelijk) op Instagram in het zonnetje en deelt wat familiefoto's. "Valt me op als ik door al onze familiefoto's ga, hoe serieus wij toch altijd zijn."

vrijdag 7 januari om 10:12
Sneller dan omikron
Douwe Bob is sinds donderdag onderwerp van gesprek. Nadat hij op 9 december vader was geworden van een dochter met Loes van Delft, blijkt nu dat een andere vrouw later die maand ook een kind van de zanger heeft gekregen. Daarnaast kondigde hij aan dat zijn ex-vriendin Anouk ook zwanger van hem is. Op Twitter grapt iemand dat Douwe Bob zich sneller verspreidt dan de omikronvariant van het coronavirus. De zanger geeft in een reactie op de tweet toe dat hij erom moest lachen.
vrijdag 7 januari om 06:16
Even genieten
Katja Schuurman heeft last van stemmingswisselingen, schrijft ze op Instagram, maar haar foto geeft haar huidige gemoedstoestand weer. "Dus hier maar even van genieten", aldus de presentatrice.
donderdag 6 januari om 18:15
Miljoenenuitvinding
Ali B heeft naar eigen zeggen veel geld geïnvesteerd in een "revolutionaire" uitvinding die hij zelf heeft gedaan. Waar het precies om gaat, dat vertelt de rapper binnenkort in Quote. "Dit project is groter dan mijn hele carrière bij elkaar."
donderdag 6 januari om 16:19
Niet in het weekend
Olcay Gulsen heeft geen beste dag. De presentatrice had de hele dag Zoom-meetings en daar wordt ze naar eigen zeggen behoorlijk gestoord van. Ze vraagt haar volgers welke "slappelingen" alleen doordeweeks aan Dry January doen. Ze geeft maar gelijk toe dat dit ook voor haar geldt. In huize Gulsen/De Wild gaat er in het weekend dus gewoon een fles open.
donderdag 6 januari om 11:01
Sterrenstelsel
Geraldine Kemper heeft psoriasis en dat levert haar flink wat ellende op. Op Instagram deelt ze zwart-witfoto's van hoe haar huid eruitziet en vertelt ze over de jeuk en irritatie die ze voelt. De presentatrice vindt het vervelend, maar vindt het tegelijkertijd onderdeel van wie ze is en dus wilde ze haar "sterrenstelsel" laten vastleggen.
donderdag 6 januari om 08:22
Lang geleden
Rico Verhoeven blikt op Instagram terug op een bijzonder moment: de eerste keer dat hij Mike Tyson ontmoette. Inmiddels is dat alweer acht jaar geleden.
donderdag 6 januari om 05:43
Niet zo schattig
Emma Watson kan wel lachen om de fout die in de Harry Potter-reünie Return to Hogwarts werd gemaakt. In de special werd per abuis een kinderfoto van actrice Emma Roberts in plaats van Watson getoond. Watson, die Hermelien speelde in de Harry Potter-films, plaatst de bewuste foto nu op Instagram. "Zo schattig was ik niet", schrijft ze erbij met een knipoog naar Roberts.
woensdag 5 januari om 19:11
IJskoude zee
Een ijskoude duik doet Katja Schuurman goed. De presentatrice ging samen met haar dochter zwemmen. Gelukkig scheen de zon, zodat ze op het strand lekker kon opdrogen. "Met zon op onze bolletjes, bij elkaar kruipen", schrijft ze op Instagram.
woensdag 5 januari om 16:02
Lekker pielen
Giel Beelen en zijn vriendin willen in het nieuwe jaar leren pianospelen, vertelt hij op Instagram. Ze zagen dat het Jostiband Orkest een gratis piano aanbod om af te halen.

"Dus wij een busje gehuurd en de volgende dag er al naartoe... daar pas erachter komend dat zo'n ding 300 kilo weegt", schrijft de radio-dj. "Lang verhaal kort: met veel pijn en moeite kunnen we zeggen: hij staat! En nu lekker pielen."
woensdag 5 januari om 12:44
Familie
Actrice Jameela Jamil begint haar nieuwe jaar liggend op de bank met haar vriend James Blake en hondje Barry. "Ik begin het nieuwe jaar goed", schrijft The Good Place-actrice.
woensdag 5 januari om 08:46
Laat me
Rita Ora is op het strand en probeert even rustig te mediteren. Helaas voor de zangeres wordt haar meditatiesessie bruut verstoord door een fotograaf.
woensdag 5 januari om 05:51
Nieuw geluk
Katja Schuurman probeert de dingen positief in te zien. Twee dagen geleden plaatste ze nog een emotionele foto van zichzelf terwijl ze haar verkoudheid eruit probeerde te stomen, maar nu wil ze zich op de fijne dingen van het leven focussen. "Het geluk van prachtig nieuw leven bijvoorbeeld, is zo veel fijner om in het licht te zetten", aldus Schuurman, die onlangs weer tante geworden is.
dinsdag 4 januari om 18:46
Grote schoonmaak
Victoria Koblenko heeft gehoord dat een beetje schoonmaken met nieuwemaan gezond is. De actrice vier momenteel vakantie op Zanzibar in Tanzania en besloot daarom het strand maar op te ruimen. Ze poseert met een mand vol plastic afval dat ze van het strand heeft geraapt.
dinsdag 4 januari om 14:09
Elfstedentocht
Jeroen Pauw was er 25 jaar geleden bij toen er voor het laatst een Elfstedentocht werd geschaatst. Het was niet de eerste keer dat de presentator het evenement bijwoonde, ook in 1985 en 1986 was hij erbij. Op Instagram deelt Pauw een foto van de editie van 1985, de eerste die hij bijwoonde voor de Wereldomroep.
dinsdag 4 januari om 08:08
Fris het nieuwe jaar in
Drake begint 2022 goed: de rapper neemt een frisse duik in het water. De artiest adviseert zijn volgers hard te werken, omdat dat vooral nog meer werk oplevert.
dinsdag 4 januari om 05:34
Positief getest
De omroep waar Jimmy Fallon voor werkt heeft strenge coronaregels en dat is maar goed ook: zo kwamen ze erachter dat de presentator besmet is geraakt. Nog op locatie werd hij in isolatie gezet en inmiddels is hij thuis aan het herstellen.
maandag 3 januari om 19:31
ANWB-setje
Daphne Deckers en Richard Krajicek zijn momenteel op wintersport in Zwitserland. Deckers geeft toe dat ze normaal gesproken geen fanatiekeling is die vroeg in de ochtend al op de piste staat. "Ik ben meer het 'relaxed voor de haard met kaasfondue'-type. Maar deze zon, de knisperende sneeuw en het vrije buitengevoel kon ik niet weerstaan", aldus Deckers. "Zie hier het ANWB-setje, de sneeuweditie", schrijft ze bij een foto met haar man.
maandag 3 januari om 16:05

Groter gezin
Op Oudjaarsdag is Jimi geboren, de zoon van Birgit Schuurman en haar vriend Sander. "En toen had ik ineens twee zoons", schrijft de actrice op Instagram.

maandag 3 januari om 14:33
Jaartje ouder
Bobbi Eden is vandaag 42 jaar geworden. "We zijn weer een jaartje ouder", schrijft de presentatrice. "Superverwend door mijn mannen."
maandag 3 januari om 11:34
Bijna tijd
Famke Louise is er klaar voor: de komst van haar eerste kind. De muzikante is in verwachting van een zoontje en schrijft op Instagram dat het nu echt bijna tijd is.
maandag 3 januari om 08:32
Lisa Vol begint de dag pittig: om 6.30 uur staat zij al luid zingend in haar woonkamer. Je moet wat, zegt ze, want optreden voor een zaal is er momenteel niet bij door de coronamaatregelen.
Een goed begin van de dag
1
Een goed begin van de dag
maandag 3 januari om 05:42
Samen op pad
Madonna is in skisferen en haar oudste zoon Rocco vergezelt haar. Rocco is de zoon van Madonna en Guy Ritchie.
maandag 3 januari om 05:39
Rondje door de stad
Marlijn Weerdenburg geniet van wandelen met haar zoontje Sam. De actrice doet dat in haar eigen buurt in Amsterdam en schrijft dat ze er een 'leef' hoofd van krijgt. Of zou ze 'leeg' hebben bedoeld?
maandag 3 januari om 05:35
Genieten in de zon
Froukje de Both genoot een paar dagen van de zon: de presentatrice bracht een bezoekje aan Mallorca. En de pret is niet over als ze terugkomt in Nederland, want dan kan ze uitgebreid knuffelen met haar dochter Emma die nog een week kerstvakantie heeft.