Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Feestje met Madonna en Dua Lipa
Madonna en Dua Lipa hebben samengewerkt voor een remix van Dua Lipa's hit Levitating en kunnen het ook buiten de opnamestudio goed vinden. De zangeressen genieten van martini's tijdens een feestje.
6 minuten geleden
Acht jaar dood
Paul Walker overleed op 30 november 2013, maar de acteur is voor zijn goede vrienden nog steeds iedere dag onderdeel van hun leven. Vin Diesel haalt op de sterfdag van zijn Fast & Furious-collega herinneringen op en praat de acteur bij. Walkers dochter Meadow vroeg de dochter van Vin Diesel als haar bruidsmeisje en getuige, een emotioneel moment voor alle betrokkenen.
gisteren om 19:16

Verdwaald
Splinter Chabot geniet van een heerlijke sneeuwvakantie in de Zwitserse bergen. Maar de sneeuw dreigt hem tijdens een solowandeling even parten te spelen. Door de sneeuw kan hij het pad namelijk niet meer vinden. Gelukkig duurt het verdwalen niet heel lang.

gisteren om 18:36

Gezakt
Het was dinsdag een regenachtige dag en dat laat ook Olcay Gulsen op Instagram weten. Daarnaast is ze ook nog eens gezakt voor een rijexamen. Gelukkig betrof het slechts een test voor een televisieprogramma op SBS6.

gisteren om 13:07
Hartje
Ali B is dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen nadat hij vorige week van zijn horloge beroofd werd voor zijn huis in Almere. "Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen", schrijft Ali Bouali, zoals de rapper voluit heet, bij een foto van zichzelf op Instagram. Hij sluit het bericht af met een rood hartje.
gisteren om 10:00
12,5 jaar getrouwd
Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy bereiken vandaag een bijzondere mijlpaal: het stel is 12,5 jaar getrouwd. Lucy schrijft op Instagram hoe blij ze is dat ze het koperen huwelijk met haar man mag vieren.
gisteren om 07:51
Tips zijn welkom
Freek Vonk is net teruggekeerd uit Namibië en moet vanwege de omikronvariant van het coronavirus in quarantaine. Om de verveling tegen te gaan, vraagt hij zijn volgers alvast om filmtips.
gisteren om 05:23
Laat het los
Barbra Streisand kijkt met trots naar haar kleindochter die haar derde verjaardag viert. Die gaat niet zomaar voorbij: de dag moet worden gespendeerd in een Elsa-kostuum. Zo waant het meisje zich even een Disney-prinses.
maandag om 19:23
Lieke kon niet wachten
Het is nog geen december, maar bij Lieke van Lexmond is de kerstboom al opgetuigd. "Konden niet wachten dit jaar. Love!", schrijft ze op Instagram.
maandag om 16:56
Niet grappig
De vrouw van Jochem Myjer kan niet altijd lachen om zijn grappen. Op Twitter schrijft hij: "Zit ik te lunchen met m'n vrouw, zie ik een vrachtwagen met de tekst 'de vetophaaldienst' voorbijrijden. Achteraf had ik m'n mond moeten houden, want ze praat al anderhalf uur niet meer tegen me." De cabaretier heeft alvast voorzorgsmaatregelen genomen. "Heb de bank al opgemaakt", schrijft hij. Myjer sluit af met de hashtag #weetwanneerjemoetzwijgen.
maandag om 13:02
Lichtgewond
Jan de Hoop heeft maandag een lichte verwonding opgelopen. Op Instagram plaatste hij een foto waarop een wondje op zijn neus zichtbaar is. "Gewond na een aanvaring met de autodeur", legt de RTL Ontbijtnieuws-presentator uit.
maandag om 11:05
Terug in het land
Freek Vonk is maandagochtend zonder problemen in Nederland teruggekeerd. De tv-bioloog, die de afgelopen dagen in Namibië zat, moet nu vanwege de nieuwe maatregelen rondom de omikronvariant van het coronavirus verplicht in quarantaine.

"We zijn er weer", schrijft Vonk op Instagram bij een foto waarop hij naast het KLM-toestel staat waarmee hij naar Nederland vloog. "Op naar huis, quarantaine in", vervolgt hij opgewekt.
maandag om 10:02
Dit is rijkdom
Jandino Asporaat verwacht binnenkort zijn derde kind en vertelt zijn volgers dat zijn gezin het allerbelangrijkste is. "Als ik praat over rijkdom, dan bedoel ik dit", schrijft hij bij een familieportret.
maandag om 05:29
Een gok nemen
Georgina Verbaan en haar dochter hebben de kerstboom ook alweer geïnstalleerd en nemen daarbij een flinke gok: de kleurrijke creatie staat op een kattenmeubel. Nu maar hopen dat geen van de katten er ook even wil zitten.
maandag om 05:25
Een jaarlijks gevecht
Hoe doe je dat, als de één houdt van subtiel en de ander van hysterisch? Als we Leco van Zadelhoff mogen geloven delft er eigenlijk altijd eentje het onderspit: hij ziet de kerstboom het liefst niet al te vol, maar zijn partner heeft 'm graag zo vol mogelijk. Dit jaar is de boom weer helemaal volgehangen en Van Zadelhoff dus de verliezer.