Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Weg zijn de goede voornemens
Chantal Janzen had het nog zo bedacht: ze zou niet meer haar kinderen op schoot in slaap laten vallen en ook niet meer hele avonden naast ze zitten als ze moeten slapen. Maar ja, dan is het vakantie en zoals het bij veel mensen gaat, gaan dan alle goede voornemens overboord.
8 minuten geleden
André Hazes is terug
De voltallige Nederlandse roddelpers stond zondag André Hazes op te wachten op Schiphol toen hij daar aankwam vanuit Alicante. De zanger was een tijd van het toneel verdwenen en dus waren de fotografen happig op wat beelden. Voor Hazes moet het een heftige terugkeer zijn geweest: bij aankomst werden er direct een hele hoop foto's van hem gemaakt, zo ook door Edwin Smulders.
10 minuten geleden
Vrienden voor altijd
Katja Schuurman en Dinand Woesthoff hadden elkaar alweer een tijdje niet gezien en dus was het tijd voor een reünie. Op Instagram schrijft de presentatrice dat ze zichzelf en haar goede vriend steeds beter begrijpt.
11 minuten geleden
Dat moet gevierd worden
Amy Vol is vandaag 26 jaar oud geworden en dat moet de zangeres van OG3NE vieren. Op Instagram deelt ze een foto van zichzelf met een fles wijn in de hand. Op de tweede foto is te zien dat de fles nog niet open is.