.

Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.
over 2 dagen

Bibi voelt zich goed
Bibi Breijman kan eindelijk meer genieten van haar zwangerschap. De vriendin van Waylon had last van ernstige zwangerschapsmisselijkheid, maar voelt zich nu goed.

"Ik ben een tijdje geleden gestopt met m'n medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben", schrijft de dertigjarige Breijman op Instagram. "Vooral heel veel respect voor alle vrouwen die deze ellende (soms tot het einde van hun zwangerschap) moeten meemaken."

over één dag
Ander kleurtje
Billie Eilish plaatste donderdag een foto van haar nieuwe haarkleur: ze is van blond naar donkerbruin gegaan. Het is niet duidelijk of de zangeres een pruik op heeft. Naast de foto schrijft ze: "Missen jullie me?"
over 17 uur
Jubileum
Igone de Jongh is vrijdag precies vijf jaar samen met Thijs Römer. De ballerina en acteur leerden elkaar kennen via Instagram en trouwden twee jaar geleden in het geheim. "Je maakt me zo gelukkig", schrijft De Jongh bij een romantische foto van de twee.
over 15 uur
Ode aan Britney
Britney Spears vierde donderdag haar veertigste verjaardag en daar staat haar vriendin Paris Hilton op Instagram uitgebreid bij stil. De realityster deelt een hele reeks foto's waar ze samen op staan en brengt in de bijbehorende tekst een ode aan de jarige popster. "Je bent zo sterk en hebt zo veel overwonnen dit jaar. Ik ben blij dat je nu je vrijheid mag vieren en dat je binnenkort gaat trouwen. Ik kan niet wachten om je als een prachtige bruid te zien", aldus Hilton.
een paar seconden geleden
Reden voor een feestje
Romee Strijd viert feest: haar dochter Mint is alweer één jaar oud. Het Nederlandse model viert de verjaardag van haar dochter met een hele lading ballonnen.
een paar seconden geleden

I drink wine
Na Kim Kardashian en Lady Gaga heeft Nikkie de Jager opnieuw een grote naam voor haar YouTube-kanaal NikkieTutorials weten te strikken. In haar nieuwste video, die donderdagavond online is gezet, doet ze de make-up van Adele. "Ik kan niet geloven dat dit echt gebeurt. Ik droom hier al jaren van", zegt De Jager aan het begin van de video. De twee praten over roem, wijn, muziek én het liefdesleven van Adele.

een paar seconden geleden

Jubileum
Pip Pellens en haar partner zijn negen jaar bij elkaar en dat vieren ze met een hapje op de plek waar ze in de echt werden verbonden. De actrice combineert de romantische dag ook nog even met een sponsordeal. "Vandaag hebben we ons negenjarig jubileum gevierd met een heerlijke lunch op de plek waar we zijn getrouwd."

2 uur geleden
Nieuw in Meerdijk
Jada Borsato heeft heugelijk nieuws: de dochter van Leontine en Marco is vanaf nu te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hoelang ze in de soap te zien zal zijn, zegt ze er niet bij, maar wel dat haar personage Abby heet.
6 uur geleden
Een mooi half jaar
Kijkers van Het Perfecte Plaatje weten het al: Bridget Maasland heeft de wedstrijd woensdag moeten verlaten. Georgina Verbaan blikt op Instagram terug op een mooi half jaar met de presentatrice en Maasland reageert daarop. "Lief, het was ook een van mijn langere relaties!", grapt Maasland onder de foto.
9 uur geleden
Verjaardagsuitje
Britney Spears heeft samen met haar verloofde Sam Asghari het vliegtuig gepakt naar een buitenlandse bestemming om daar haar verjaardag te vieren. Spears is donderdag veertig jaar geworden en viert naast dat heugelijke feit vooral dat ze verlost is van het dertien jaar durende curatorschap van haar vader Jamie. 

"O, wat een prachtige dag vandaag", schrijft Spears. "Ik ben zo ontzettend blij dat ik weer het land uit kan, ik voel me gezegend." Welke bestemming er op het programma staat, wordt vooralsnog niet gedeeld.

Ten tijde van het curatorschap was het Jamie Spears die bepaalde of zijn dochter met vakantie mocht en waarheen. Ze kreeg heel af en toe toestemming om naar Hawaï te gaan, wat tot de Verenigde Staten behoort. Nu kan de artieste zelf weer beslissen waar ze naartoe wil, hoe lang en met wie.
gisteren om 17:30
Meest intense ooit
Dave Roelvink doet mee aan het eerste seizoen van Special Forces VIPS. "Met afstand het meest intense wat ik ooit heb gedaan. Wat een ervaring", schrijft de realityster op Instagram.
gisteren om 11:23
Terug naar toen
Telefoons herinneren je tegenwoordig regelmatig aan vroeger in de vorm van een foto. Zo stuitte Beau van Erven Dorens op dit kiekje waarop zijn vier zoons nog jong zijn. De presentator is er emotioneel van.
gisteren om 07:50
Feestje met Madonna en Dua Lipa
Madonna en Dua Lipa hebben samengewerkt voor een remix van Dua Lipa's hit Levitating en kunnen het ook buiten de opnamestudio goed vinden. De zangeressen genieten van Martini's tijdens een feestje.
gisteren om 05:54
Acht jaar dood
Paul Walker overleed op 30 november 2013, maar de acteur is voor zijn goede vrienden nog steeds iedere dag onderdeel van hun leven. Vin Diesel haalt op de sterfdag van zijn Fast & Furious-collega herinneringen op en praat de acteur bij. Walkers dochter Meadow vroeg de dochter van Vin Diesel als haar bruidsmeisje en getuige, een emotioneel moment voor alle betrokkenen.
dinsdag om 19:16

Verdwaald
Splinter Chabot geniet van een heerlijke sneeuwvakantie in de Zwitserse bergen. Maar de sneeuw dreigt hem tijdens een solowandeling even parten te spelen. Door de sneeuw kan hij het pad namelijk niet meer vinden. Gelukkig duurt het verdwalen niet heel lang.

dinsdag om 18:36

Gezakt
Het was dinsdag een regenachtige dag en dat laat ook Olcay Gulsen op Instagram weten. Daarnaast is ze ook nog eens gezakt voor een rijexamen. Gelukkig betrof het slechts een test voor een televisieprogramma op SBS6.

dinsdag om 13:07
Hartje
Ali B is dankbaar voor de steun die hij heeft ontvangen nadat hij vorige week van zijn horloge beroofd werd voor zijn huis in Almere. "Bedankt voor alle steun de afgelopen dagen", schrijft Ali Bouali, zoals de rapper voluit heet, bij een foto van zichzelf op Instagram. Hij sluit het bericht af met een rood hartje.
dinsdag om 10:00
12,5 jaar getrouwd
Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy bereiken vandaag een bijzondere mijlpaal: het stel is 12,5 jaar getrouwd. Lucy schrijft op Instagram hoe blij ze is dat ze het koperen huwelijk met haar man mag vieren.
dinsdag om 07:51
Tips zijn welkom
Freek Vonk is net teruggekeerd uit Namibië en moet vanwege de omikronvariant van het coronavirus in quarantaine. Om de verveling tegen te gaan, vraagt hij zijn volgers alvast om filmtips.
dinsdag om 05:23
Laat het los
Barbra Streisand kijkt met trots naar haar kleindochter die haar derde verjaardag viert. Die gaat niet zomaar voorbij: de dag moet worden gespendeerd in een Elsa-kostuum. Zo waant het meisje zich even een Disney-prinses.
maandag om 19:23
Lieke kon niet wachten
Het is nog geen december, maar bij Lieke van Lexmond is de kerstboom al opgetuigd. "Konden niet wachten dit jaar. Love!", schrijft ze op Instagram.
maandag om 16:56
Niet grappig
De vrouw van Jochem Myjer kan niet altijd lachen om zijn grappen. Op Twitter schrijft hij: "Zit ik te lunchen met m'n vrouw, zie ik een vrachtwagen met de tekst 'de vetophaaldienst' voorbijrijden. Achteraf had ik m'n mond moeten houden, want ze praat al anderhalf uur niet meer tegen me." De cabaretier heeft alvast voorzorgsmaatregelen genomen. "Heb de bank al opgemaakt", schrijft hij. Myjer sluit af met de hashtag #weetwanneerjemoetzwijgen.
maandag om 13:02
Lichtgewond
Jan de Hoop heeft maandag een lichte verwonding opgelopen. Op Instagram plaatste hij een foto waarop een wondje op zijn neus zichtbaar is. "Gewond na een aanvaring met de autodeur", legt de RTL Ontbijtnieuws-presentator uit.
maandag om 11:05
Terug in het land
Freek Vonk is maandagochtend zonder problemen in Nederland teruggekeerd. De tv-bioloog, die de afgelopen dagen in Namibië zat, moet nu vanwege de nieuwe maatregelen rondom de omikronvariant van het coronavirus verplicht in quarantaine.

"We zijn er weer", schrijft Vonk op Instagram bij een foto waarop hij naast het KLM-toestel staat waarmee hij naar Nederland vloog. "Op naar huis, quarantaine in", vervolgt hij opgewekt.
maandag om 10:02
Dit is rijkdom
Jandino Asporaat verwacht binnenkort zijn derde kind en vertelt zijn volgers dat zijn gezin het allerbelangrijkste is. "Als ik praat over rijkdom, dan bedoel ik dit", schrijft hij bij een familieportret.
maandag om 05:29
Een gok nemen
Georgina Verbaan en haar dochter hebben de kerstboom ook alweer geïnstalleerd en nemen daarbij een flinke gok: de kleurrijke creatie staat op een kattenmeubel. Nu maar hopen dat geen van de katten er ook even wil zitten.
maandag om 05:25
Een jaarlijks gevecht
Hoe doe je dat, als de één houdt van subtiel en de ander van hysterisch? Als we Leco van Zadelhoff mogen geloven delft er eigenlijk altijd eentje het onderspit: hij ziet de kerstboom het liefst niet al te vol, maar zijn partner heeft 'm graag zo vol mogelijk. Dit jaar is de boom weer helemaal volgehangen en Van Zadelhoff dus de verliezer.