Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over één dag
Toch een prijs
Mocro Maffia mocht donderdagavond niet de Gouden Televizier-Ring in ontvangst nemen, maar volgens Achmed Akkabi verdienen de acteurs toch een prijs: die voor de best geklede cast.
over 20 uur
Zes jaar oud
Xess Xava, de zoon van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, is vandaag zes jaar oud geworden. Op Instagram schrijft de actrice en presentatrice dat ze met tranen in haar ogen geniet van de tijd met haar zoon. "Xess Xava, wat ben je een bijzonder mooi en puur zieltje en wat maak je mij gelukkig. Mama houdt super mega turbo veel van jou!"
over 17 uur
Welkom terug
Uit het niets bracht Stromae vrijdag ineens een nieuwe single uit: Santé. Met het nummer brengt hij een ode aan diversiteit en mensen die belangrijk werk verrichten. "Het voelt goed om weer terug te zijn", schrijft de Belgische muzikant op Instagram, waar hij met een afbeelding ook nog even laat zien hoe je moet bewegen op zijn muziek.
over 14 uur
Een fijne 27e verjaardag
Lil Kleine is jarig en viert dat ook op sociale media. De rapper deelt een foto van zichzelf als kind en schrijft daarbij dankbaar en gelukkig te zijn. Opvallend is dat Jorik Scholten het in zijn bericht heeft over "zijn vrouw", want hij en zijn verloofde Jaimie Vaes hebben nog altijd niet officieel bevestigd dat ze weer bij elkaar zijn.
één uur geleden
Propedeuse op zak 
Israel van Dorsten, die voor de documentaire De kinderen van Ruinerwold is gevolgd, heeft iets te vieren. Hij heeft zijn propedeuse met overwegend achten en negens gehaald. "Een jaar geleden stapte Israel voor het eerst in zijn leven een klaslokaal binnen. En gisteren kon ik deze foto maken, waarop hij zijn handtekening onder zijn propedeuse zet", schrijft documentairemaakster Jessica Villerius op Instagram. "Ik ontplof zowat van trots voor deze gast, dat snappen jullie."
3 uur geleden
Emotioneel moment
Marly van der Velden bracht haar zoon donderdagochtend voor het eerst naar het kinderdagverblijf. "Hier lach ik nog, een uur daarna liep ik huilend terug", schrijft de soapactrice op Instagram bij een foto met haar kinderen.
8 uur geleden
Spelfoutje
Martin Garrix is er niet blij mee dat de organisatie van de DJ Mag Top 100 zijn naam woensdagavond bij een awardshow verkeerd had gespeld. "Als jullie me aankondigen als de nummer twee van de wereld, willen jullie dan alsjeblieft mijn naam goed spellen?" De organisatie schreef Garixx in plaats van Garrix.
11 uur geleden
Groot gemis
John Travolta deelt op sociale media een foto van zijn vrouw op haar geboortedag. Kelly Preston zou woensdag 59 jaar zijn geworden. "Fijne verjaardag Kelly, we houden heel van je en missen je." Preston overleed in juli 2020 aan de gevolgen van borstkanker.
gisteren om 17:43
Nieuw plakplaatje
Jim Bakkum heeft een nieuwe tatoeage laten zetten voor zijn dochter Molly. "Vanaf heel klein noemt Molly zichzelf 'Nennie', Posy 'Tettie' en Lux 'Sie' (vraag me niet waarom) en nu heb ik die naampjes voor altijd op mijn arm vereeuwigd. Gisteravond persoonlijk geschreven door Posy, die een half uur lang op haar allernetst de drie namen op een blaadje schreef", schrijft de acteur op Instagram.
gisteren om 14:42
Nieuwe kleur
Barbara Sloesen kennen we vooral als brunette, maar de actrice heeft woensdag een kleine metamorfose ondergaan. "Blond, blonder, blondst", schrijft Sloesen.
gisteren om 09:56
Klaar voor Halloween
Tony Junior is al helemaal klaar voor Halloween, zo laat hij zien op Instagram. "Is dit een goede Halloween-outfit?", vraagt hij zijn volgers.
gisteren om 04:23
Behaaglijk
Lady Gaga heeft een wel heel bijzondere manier gevonden om zich warm te houden. Op weg naar Las Vegas sloeg de zangeres een sjaal met dollarbiljetten om.
dinsdag om 17:37
Moederliefde
Tussen alle selfies en foto's van feestjes door plaatste realityster Jaimie Vaes een lief filmpje van haar en haar zoontje Lío Zion op Instagram.
dinsdag om 12:28
Lekker snacken
De Instagram Stories van presentatrice Yolanthe Cabau stonden in het teken van de premièreavond van de film Liefde zonder grenzen waar ze in speelt. Na haar rodelopermoment en de viewing eindigde de actrice de avond in een fastfoodzaak met een zak friet en een hamburger.
dinsdag om 11:03
Helemaal ingepakt
In het verzorgingstehuis van de moeder van Patricia Paay is opnieuw corona uitgebroken en dus kunnen ze er niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom heeft Paay zich helemaal laten inpakken: ze wil haar moeder niet per ongeluk aansteken. Het gaat goed met haar moeder, maar Paay schrijft ook dat de bewoners het liefst gewoon gezellig bij elkaar langsgaan.
dinsdag om 09:20
Het grote loslaten
Jan Versteegh is melancholisch op deze dinsdagochtend: zijn dochter Lulu is vier jaar oud geworden. Volgens de presentator is nu het grote loslaten begonnen, maar hij houdt haar altijd een beetje vast.
dinsdag om 04:30
Er is er één jarig
Jennifer Aniston viert feest: haar hond Lord Chesterfield is één jaar oud. Op Instagram deelt ze foto's van de hond door het jaar heen.
dinsdag om 04:28
Terug in LA
Sylvie Meis is weer op pad: de presentatrice is in Los Angeles. In haar Stories laat ze zien dat ze er al gesport heeft en aan de pasta met truffel heeft gezeten. Wat ze verder in de Amerikaanse stad te zoeken heeft, schrijft ze er niet bij.
maandag om 15:28
In de voetsporen van haar moeder
Leni Klum, dochter van fotomodel Heidi Klum, deelde afgelopen zondag een pikant kiekje op Instagram. Het zeventienjarige model poseert op het strand voor het Engelse tijdschrift Rollercoaster met niet meer dan een zwarte blazer aan, die slechts de helft van haar boezem bedenkt. Dit zorgt voor de nodige ophef op het socialemediaplatform. "Te jong voor dit soort foto's" en "Is dit wel legaal voor iemand van zeventien jaar?" vragen Instagram-gebruikers zich af. Toch wordt er ook positief gereageerd: "Het is niet aan anderen te bepalen wat je met je lijf doet" en "Ik denk dat ik verliefd ben".
maandag om 11:29
Stage in de bouw
Maxim Hartman is begonnen met een onbetaalde stage in de bouw. De presentator heeft maandag een rondleiding gekregen en gaat volgende week echt aan de slag, schrijft hij op Instagram. "Begin met staalvlechten. De wapening van beton", aldus de 58-jarige Hartman.
maandag om 09:02
Flink blokje om
Sander Hoogendoorn heeft afgelopen weekend de marathon van Eindhoven gelopen. "Ik ben zo trots dat ik mezelf de afgelopen jaren zo heb gevonden in het lopen. En dat ik me maar gewoon heb ingeschreven. En dat ik elke week weer alle kilometers heb afgelegd. En dat ik al zes weken lang geen druppel alcohol meer drink", schrijft de 3FM-dj op Instagram.
maandag om 07:15
Hoera, hoera, hoera
Prins Constantijn is vandaag 52 jaar geworden en dat is reden voor een feestje. Hoe de broer van de koning zijn verjaardag precies zal vieren is niet bekend, maar wellicht geeft zijn dochter Eloise later vandaag nog een kijkje achter de schermen.
maandag om 04:25
Wat draag jij?
Kendall Jenner verkleedde zich vorig jaar als Pamela Anderson voor Halloween. De realityster ontving zo veel complimenten dat ze even niet weet hoe ze haar outfit dit jaar moet overtreffen.
maandag om 04:22
Feest
De zoon van Drake is alweer vier jaar oud en dat moet gevierd worden. De rapper deelt een vrolijke foto van hemzelf en Adonis, gemaakt in een fotohokje op het verjaardagsfeest.
maandag om 04:20
Weg voor opnames
Gordon is twee weken lang van huis voor opnames en daar heeft de presentator het niet makkelijk mee. Hij moet zijn vriend Jeffrey en hond Toto al die tijd missen.