Gordon is boos, omdat er volgens hem "onzinverhalen" en "leugens" over hem zijn verschenen. De zanger en presentator vindt het niet kunnen dat onder meer Mediacourant en LINDA.nl melden dat zijn hond Toto niet is meeverhuisd naar Dubai.

"Voor de zoveelste keer moet ik mezelf weer verdedigen tegen onzinverhalen en lasterlijke en smadelijke leugens die worden verspreid door Mediacourant", schrijft Gordon dinsdag op Instagram.

Eerder sommeerde de zanger de website al om haatreacties onder artikelen over hem te verwijderen. Mediacourant bood zijn excuses aan en schakelde de mogelijkheid om reacties onder de berichten te plaatsen uit.

Volgens Gordon verschijnen er sindsdien "gemiddeld drie artikelen per week" die hem "als persoon en als tv-maker onderuithalen".

"Duidelijk is de boodschap niet goed overgekomen en riskeren ze alsnog een gang naar de rechter. Als dan ook nog 'serieuze' sites als LINDA.nl schadelijke, suggestieve, onjuiste berichtgeving gaat overnemen, is mijn grens bereikt. Ik moet nu weer een statement maken over mijn hond, kotsmisselijk word ik er van."

'Mijn hond gaat gewoon mee'

De zanger is al in Dubai zonder zijn hond, maar dat betekent niet dat het dier in Nederland achterblijft.

"Mijn hond gaat op 17 oktober gewoon mee naar Dubai. Ik ben nu in VAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens. Ga wat nuttigs doen voor de maatschappij en besteed je tijd aan iets wat mensen beter maakt in plaats van verziekt!"

Het lijkt erop dat LINDA.nl het desbetreffende bericht van de website heeft gehaald. Wie de link naar het bericht wil volgen, krijgt een foutmelding. Wel staat er sinds maandagavond een ander bericht op de website. Daarin staat dat er geruchten over de hond gingen en dat Gordon deze heeft ontkracht.

Mediacourant baseert zich in het bewuste artikel op de online kanalen Roddelpraat en Reality FBI.