Zaterdag 24 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Jennifer Lopez, Ben Affleck

In beeld Jennifer Lopez en Ben Affleck weer voor het eerst op rode loper

Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigden afgelopen juli zelf na maanden van geruchten dat ze weer een stel zijn. De acteurs verschenen vrijdagavond weer voor het eerst samen op een rode loper, tijdens het filmfestival van Venetië waar Afflecks film The Last Duel werd vertoond.
Door NU.nl
Lopez en Affleck arriveerden onder veel persaandacht samen bij de vertoning van The Last Duel. Het is de eerste keer sinds de hereniging van het koppel dat ze samen verschijnen op een publiek evenement.
Geruchten dat het acteurskoppel weer bij elkaar was, begonnen al snel nadat Lopez in april haar verloving met Alex Rodriguez had verbroken. In juni werd ze door een paparazzo zoenend met Affleck gefotografeerd.
Lopez maakte 'Bennifer', zoals het stel in de media wordt genoemd, op haar 52e verjaardag 'Instagram official' toen ze zelf een foto plaatste waarop de twee innig zoenen.
Lopez en Affleck waren van 2002 tot 2004 ook een setje. De twee waren verloofd en stelden hun trouwerij op het laatste moment uit. Lopez vertelde later dat de grote media-aandacht voor het koppel te veel werd voor Affleck, wat een van de redenen van hun breuk was.
Affleck was destijds te zien in de videoclip voor Jenny From The Block en samen maakten ze de film Gigli.
Ben Affleck, Jennifer Lopez
Affleck en Lopez straalden van oor tot oor op de rode loper en leken zich tijdens hun onderonsjes niets aan te trekken van alle camera's.

Lees meer over:

AchterklapJennifer LopezBen Affleck

Aanbevolen artikelen