Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Lorde

Lorde aan het infuus na drankspelletje in talkshow van Seth Meyers

De Nieuw-Zeelandse zangeres Lorde werd onlangs tijdens de opnames van de talkshow Late Night With Seth Meyers zo dronken, dat ze achteraf aan het infuus moest, vertelt ze enkele dagen later in hetzelfde programma.
Door NU.nl

De 24-jarige zangeres, bekend van hits als Royals en Solar Power, was te gast bij de Amerikaanse talkshow en deed mee aan de rubriek Day Drinking. Tijdens dit programmaonderdeel drinkt host Seth Meyers alcohol met bekende gasten, terwijl hij ze vragen stelt.

De talkshowhost mixte diverse cocktails en vernoemde ze naar hits van de Nieuw-Zeelandse. Ook deden de twee diverse wedstrijdjes, waarbij de verliezer een shot alcohol achterover moest slaan.

Aan het einde van de aflevering was Meyers zichtbaar aangeschoten, Lorde leek weinig last te hebben van de vele shots.

Beeld uit video: Seth Meyers en Lorde gaan 'dagdrinken'
Afspelen knop

Seth Meyers en Lorde gaan 'dagdrinken'

Seth Meyers en Lorde gaan 'dagdrinken'

'Ik moest iets heel popsterachtigs doen'

Toen Meyers haar een paar dagen later weer interviewde, bleek echter dat ze de dag na de opnames een enorme kater had. "Ik kan geen alcohol meer zien", zei ze tegen de presentator. Meyers had haar naar eigen zeggen "verwoest".

Ze moest een handje geholpen worden om die dag bij een andere talkshow aanwezig te kunnen zijn. "Ik moest iets heel popsterachtigs doen", vertelde ze. "Ik moest aan het infuus. Iemand kwam naar m'n hotelkamer om m'n futloze lichaam vloeistof toe te dienen."

Beeld uit video: Lorde geeft toe dat ze aan het infuus moest
Afspelen knop

Lorde geeft toe dat ze aan het infuus moest

Lorde geeft toe dat ze aan het infuus moest


Lees meer over:

AchterklapSeth MeyersLorde

Aanbevolen artikelen