Jaimie Vaes sluit niet uit dat ze ooit nog gaat trouwen met rapper Lil Kleine. De twee lasten eind juni een relatiepauze in nadat zij en haar partner een grote ruzie zouden hebben gehad op Ibiza.

"Het uitstel van het huwelijk heeft echt niks te maken met wat zich hier nu afspeelt", zegt Vaes in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van haar realitysoap Jaimie: In the Vaes Lane.

De uitspraak zou ze begin juni hebben gedaan, vlak na het incident op Ibiza eind mei. "Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op."

De tweede reeks van de serie, die vanaf donderdag te zien is op Discovery+, zou aanvankelijk toewerken naar het huwelijk van Vaes en Lil Kleine (echte naam Jorik Scholten).

'Focuspunt is gewoon ikzelf'

In de realityserie wordt nu teruggeblikt op de bewogen periode die Vaes vanaf eind mei meemaakte. Ook is te zien hoe ze samen met haar zoontje Lío de zomer doorbrengt in haar nieuwe tijdelijke woning op Ibiza.

"Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we eventjes helemaal niet in elkaars aura zitten zodat ik even mijn rust kan pakken, ook voor hem", vertelde ze in de trailer, die twee weken geleden werd gedeeld.

"Mijn focuspunt is nu gewoon ikzelf. Gewoon gelukkig worden, gelukkig zijn, lekker in mijn vel zitten. Dat is waar ik nu naar uitkijk."