Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over één dag
Wibi baalt als een stekker
Het zit niet mee voor Wibi Soerjadi. Op Instagram laat hij weten dat de geplande concerten voor dit weekend niet doorgaan. "De Tuinconcerten van dit weekend (31 juli/ 1 augustus) worden helaas ivm het slechte weer verplaatst", zo schrijft de pianist. Hij baalt er duidelijk van. "Alles stond klaar en had er me heel erg op verheugd."
over één dag
Loiza geniet van de Hollandse zomer
Model en presentatrice Loiza Lamers was van plan om de zaterdag door te brengen in de zon op een terrasje op de Amsterdamse Dam. Op die zon na is dat gelukt, gezien de stortbui die ze op haar Instagram Stories heeft geplaatst.
over één dag
De Kardashians spelen spelletjes
Model en realityster Kendal Jenner was met haar (half)zussen Kim en Khloe Kardashian fanatiek met basketballen aan het gooien. Oudste zus Kim lijkt er - gezien het scorebord - met de hoofdprijs vandoor te zijn gegaan.
over één dag
Nikkie neemt het ervan
Onderneemster en presentatrice Nikkie Plessen is het weekend goed begonnen. Samen met stylist Fred van Leer is ze uit eten gegaan en heeft ze het erg laat gemaakt, gezien de hashtag #alsjealslaatstedetentwordtuitgezet.
over één dag
Niet te stoppen
Paris Hilton viert twintig maanden met haar verloofde Carter Reum. Ze schrijft hoe gelukkig ze met hem is bij een foto van het stel bij het Tribeca Festival. "Een van mijn favoriete dingen aan jou is hoeveel je me steunt in alles wat ik doe. Je staat altijd aan mijn zijde bij belangrijke momenten in het leven. Met jou voelt het alsof ik niet te stoppen ben", aldus Hilton. Ze werd in februari door Reum ten huwelijk gevraagd.
een paar seconden geleden
Te oud voor de achtbaan
Tijdens een bezoek aan het Duitse Phantasialand heeft Richard Groenendijk ook een ritje gemaakt in een van de vele achtbanen die er in het pretpark te vinden zijn. En dat was geen prettige ervaring, deelt de cabaretier vrijdag.

"Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik hier nu écht te oud voor ben. Ik zat op m'n gemak te wachten totdat we langzaam naar boven zouden rijden, maar nee hoor. Zonder enige aankondiging: kaboem, en je kijkt maar hoe en óf je het einde haalt. Maar goed, het is stukken goedkoper dan met Jeff Bezos mee en m'n amandelen hangen weer lekker waterpas", grapt Groenendijk.
een paar seconden geleden

Gebraden rolletjes
Giel Beelen is op vakantie en heeft zich niet helemaal goed ingesmeerd. "Ik zou willen dat dit een fotoshop was", schrijft hij. "Maar dit gebeurt er dus als je lekker in de zon zittend een boekje leest. M'n rolletjes gebraden in de zon."

3 uur geleden
Hiep hiep hoera
De vader van Mariska Bauer viert donderdag zijn zeventigste verjaardag. Samen met zijn dochter en bekende schoonzoon Frans werd het feest gevierd in een restaurant. "Vandaag tikt mijn schoonvader de zeventig aan", schrijft de zanger. "Hiep hiep hiep hoera."
gisteren om 19:53
Nieuwe clip voor Tony
Tony Junior, die momenteel te zien is in De Bachelor, heeft een nieuwe videoclip opgenomen waarin hij zich eveneens laat omringen door mooie vrouwen. "Even een clipje opnemen. Kijk eens even, hallo!", zegt de dj en producent in zijn Instagram Stories.
gisteren om 15:33
Jaimie Vaes wil aandacht
Realityster Jaimie Vaes lijkt te genieten van een kop koffie, maar ondertussen heeft ze andere dingen aan haar hoofd. Op Instagram plaatst ze de tekst: "Waarom wil je me niet zoals andere jongens me willen? Zij staren naar me, terwijl ik naar jou staar." Over wie ze het heeft laat ze in het midden.
gisteren om 13:46
Marieke Elsinga waant zich op expeditie
Tijdens een wandeling naar het zwembad besloot presentatrice Marieke Elsinga een omweg te maken over een berg. De RTL-Boulevard-presentatrice is op vakantie in Italië en wilde van het uitzicht genieten. Dat kwam haar duur te staan. De wandeling bleek op slippers lastiger dan voorspeld en de laatste meters kwam ze in botsing met een cactus. "Het lijkt wel alsof ik meedoe aan Expeditie Robinson", laat Elsinga op Instagram weten, bij een foto van haar verwonding.
gisteren om 11:17
Victoria is een geluksvogel
Na 22 jaar getrouwd te zijn met oud-voetballer David Beckham vindt modeontwerpster en ex-Spice Girl Victoria Beckham zichzelf nog altijd een geluksvogel. Trots plaatste ze een foto van haar echtgenoot in een zwembroek op Instagram, met de woorden "Wat heb ik een geluk!".
gisteren om 10:02
Kerry Washington deelt 'dad jokes'
De grapjes van Kerry Washingtons vader zijn goed genoeg voor olympisch goud, aldus de Amerikaanse actrice. "Als de Olympische Spelen van #dadjokes een olympische sport maken, dan verdient mijn vader een gouden medaille", aldus Washington op Instagram.
gisteren om 09:16
Patty Brard kan de bekende tekst van Kinderen voor Kinderen, "Met een beessie ben je nooit meer echt alleen", beamen door hondje Bobbie. Het jonge hondje loopt haar overal achterna én vindt het leuk te spelen met alles wat hij tegenkomt. Dit keer is het een toiletrol.
Met een beessie ben je nooit meer echt alleen
1
Met een beessie ben je nooit meer echt alleen
gisteren om 05:18
Nooit meer kamperen
Georgina Verbaan ziet eruit als een getraind kampeerder op de foto die ze deelt op Instagram, maar toch wil de actrice het nooit meer doen, zo valt te lezen in de hashtags.
woensdag om 20:33
Arjen Lubach zoekt grappige schrijvers
Presentator Arjen Lubach heeft een vacature op Instagram gegooid. Voor een nieuw, dagelijks tv-programma zoekt hij mensen die grappig kunnen schrijven. "Leeftijd, ervaring, achtergrond etc speelt geen rol, als je maar grappig kunt schrijven en op de hoogte bent van actualiteiten", zo laat hij weten. Geïnteresseerden mogen een mailtje zijn kant op sturen.
woensdag om 17:05
Katie Price weer onder het mes
De Britse tv-persoonlijkheid Katie Price heeft in het verleden al de nodige cosmetische ingrepen laten uitvoeren. Op haar sociale media laat ze tot in detail zien wat er tijdens haar laatste bezoekje aan de plastisch chirurg is gebeurd. En dat ziet er nogal pijnlijk uit.
woensdag om 14:40
Shelly Sterk kan niet aan de Spaanse cultuur wennen
Presentatrice Shelly Sterk verbouwt haar nieuwe vakantiehuis aan de Spaanse kust. Dat is geen pretje, laat ze op Instagram weten. "Na bloed, zweet en tranen (letterlijk) liggen we dan ein-de-lijk in ons zwembad", schrijft ze onder een foto met haar zoontje. "Verbouwen in Spanje is niet niks, jongens? Ondanks een superlieve Nederlandse aannemer heb je toch veel met de Spaanse cultuur te maken. En daar kan ik toch niet aan wennen. Afspraken stellen gewoon niks voor en alles kan mañana."

Als voorbeeld geeft de presentatrice een paar bestelde buitenlampen die na weken wachten aan iemand anders werden verkocht. "Naaah! Ik ben daar dus niet voor gemaakt en heb de afgelopen weken zo vaak gedacht dat ik helemaal leipie werd."
woensdag om 12:43
Twee jaar zonder
Lily Allen is woensdag precies twee jaar nuchter en clean, deelt de Britse zangeres op haar socialemediakanalen.

"Vandaag ben ik precies twee jaar vrij van drugs en alcohol", schrijft de 36-jarige zangeres onder een foto van zichzelf. "Nuchter worden is het BESTE dat ik ooit heb gedaan. En ik heb heel veel coole shit mogen doen."
woensdag om 10:53

Groetjes van Edsilia
Edsilia Rombley en haar man Tjeerd Oosterhuis zijn met hun dochters op vakantie en delen een foto van het stralende weer. De zangeres doet iedereen de groetjes en wenst haar volgers veel liefs vanaf haar vakantieadres.

woensdag om 08:58
Op televisie
Lakshmi was gisteravond op bezoek bij Studio Tokio, waar ze met de huisband van Blaudzun een liedje mocht zingen. De zangeres is heel blij met de uitnodiging.
woensdag om 07:02
Een nieuwe aanwinst
John Legend en Chrissy Teigen hebben hun huishouden uitgebreid met puppy Pearl. De kleine basset is volgens Teigen al helemaal fan van Legend en kan het ook goed vinden met hun andere hondje Penny.
woensdag om 04:32
Geruchten gebruiken voor reclame
Paris Hilton weet hoe ze het moet aanpakken: als iedereen over je praat, kun je dat net zo goed gebruiken om reclame voor jezelf te maken. De hotelerfgename las over zichzelf bij diverse roddelsites dat ze zwanger is en roept nu iedereen op naar haar podcast te luisteren zodat ze kunnen ontdekken of dat ook echt klopt. Voor wie niet naar de aflevering van elf minuten wil luisteren: Hilton is niet zwanger, maar wil daar na haar bruiloft heel graag verandering in zien komen.
dinsdag om 19:20
Katja kan het niet laten
Actrice Katja Schuurman weet best wel dat niet iedereen op babyfoto's zit te wachten. Maar dat weerhoudt haar er niet van om ze toch te plaatsen. Onder een foto van haar en haar (bijna) eenjarige dochtertje Coco Loulou schrijft ze: "Heb je haar weer met haar baby. Ja sorry, ik kan mezelf niet helpen."
dinsdag om 15:56
Bridget ligt te chillen
Presentatrice Bridget Maasland viert vakantie in Spanje. Naast uitstapjes naar kathedralen en het strand, waar ze haar volgers op Instagram Stories van laat meegenieten, ligt ze ook te chillen met zoon Mees in een hangmat.
dinsdag om 13:42
Shirma is dankbaar
Zangeres Shirma Rouse gaat al bijna twee jaar de strijd aan met overtollige kilo's. En dat werpt z'n vruchten af. Op Instagram plaatste ze een foto uit 2019, met ernaast een foto van vorige week op het strand in Curaçao. Rouse schrijft erbij: "Verandering is niet gemakkelijk maar het is het heel erg waard! Ik ben dankbaar voor mijn geestelijke, spirituele en fysieke groei. Ik ben werk in uitvoering!"
dinsdag om 09:36

Flinke vertraging
Het duurt helaas wat langer voordat de bed and breakfast van Boer zoekt Vrouw-kandidaten Steffi en Roel er komt. Een aantal buurtbewoners is tegen de komst van het logeerverblijf en daarom is er nog geen officiële toestemming voor gegeven. 

"Het is heel vervelend, maar er zijn wel ergere dingen", zegt de boerin tegen Shownieuws. "Dit is het risico van ondernemen en we geven het nog niet op. Ik hoop spoedig te kunnen melden dat de bouw van start zal gaan."

dinsdag om 07:36
Iedereen wil het weten
Karin Bloemen krijgt de vraag regelmatig: met zo'n achternaam moet ze toch wel van bloemen houden? De cabaretière bevestigt op Instagram dat ze inderdaad graag de bloemetjes buitenzet en laat zichzelf in een veld vol gele plantjes fotograferen.
dinsdag om 04:21
Fijne verjaardag, oma
Kim Kardashian is heel hecht met haar familie en dat reikt verder dan haar zussen: ook oma MJ is overal bij. Vandaag viert de moeder van Kris Jenner haar 87e verjaardag en dus krijgt ze een ode van haar kleindochter.
maandag om 18:30
Vier kaarsjes uitblazen
Simon Keizer viert de vierde verjaardag van zijn dochter Kiki. En daar keek zij nogal naar uit, vertelt de zanger op Instagram

"Met kerst vroeg ze als cadeau of ze alsjeblieft vier mocht worden. Vanaf toen vroeg ze dagelijks hoe lang dat nog duurde. Eindelijk is het lange aftellen voorbij. Alles waar haar kleine leventje al die tijd om draaide is gebeurd: ze is jarig."
maandag om 08:54
De 'echte' Boulevard
Marieke Elsinga presenteert regelmatig RTL Boulevard, maar struint in haar vrije tijd ook graag over de 'echte' boulevard. "Boulevard. Gek op", schrijft ze bij een zwart-witfoto.
maandag om 08:50
Klussende Frans
De laatste maandag van juli zet Frans Bauer in het teken van klussen. Aan zijn blik te zien is dat voor de zanger nog wat onwennig. "De Bauer gaat slijpen", schrijft Bauer, die daarbij een sip kijkende smiley toevoegt.
maandag om 08:47
Zeven jaar getrouwd
Pauline Wingelaar, bekend van Echte Gooische Moeders, is maandag alweer zeven jaar getrouwd met Harmen. "Met de 'luf of my life'", aldus de realityster.