Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over 3 dagen
Sylvie's sprookje
Sylvie Meis en de Duitse kunstenaar Niclas Castello waren afgelopen zondag precies een jaar getrouwd. Om dit te vieren is de presentatrice door haar man meegenomen naar een een luxe hotel in Spanje, waar ze van het najaarszonnetje geniet.
over 2 dagen
Familiedag op Texel
De familie Boszhard reisde het afgelopen weekend af naar Texel voor een uitje. Carlo Boszhard plaatst enkele foto's van het tripje, waarop zijn broer Ron ook te zien is.
over 2 dagen
Tussen de koeien
Badr Hari deelt een bijzonder plaatje op Instagram: de kickbokser lijkt tussen een hele hoop koeien te staan. Verdere uitleg geeft hij er niet bij.
over 2 dagen
Dol op Khai
De dochter van Gigi Hadid en Zayn Malik is een jaar oud en dat moet gevierd worden. Tante Bella schrijft een ode aan Khai, die ze haar beste vriendin noemt.
over 2 dagen
Even met z'n tweeën
Annemarie Keizer en haar man Simon hebben even 24 uur met z'n tweeën doorgebracht. Het stel is dol op hun dochter en kijkt uit naar dochter nummer twee, maar wat tijd voor elkaar kan ook geen kwaad.