Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

5 uur geleden
Maik de Boer deelt foto van modemisser 
Maik de Boer schrijft op Instagram dat hij heeft geleerd van fouten in het verleden. "Bijvoorbeeld toen ik op m'n veertigste nog navelvrije panterprintshirtjes droeg en iemand zei: 'Word je daar niet te oud voor schat?'" Hij vraagt zijn volgers om hun kledingmissers ook te delen.
9 uur geleden
Dutjes op strandbedjes
De zwangere Birgit Schuurman geniet met volle teugen van haar vakantie in Italië. "Eten, drinken (water...), zwemmen en heel veel dutjes op strandbedjes", schrijft ze. "Word ik blij van!"
14 uur geleden
Aan fobieën geen gebrek
Kim en Koen gaan het anders doen is de naam van een nieuw programma dat Kim Feenstra en Koen Kardashian gaan presenteren. Het wordt een serie met "grappen en grollen, maar ook een stukje informatief". Beiden hebben een vogelfobie, bekent Feenstra op Instagram. "En daar komt nog een grasfobie en een koeienfobie bij. Vul maar in hoe dat eruit komt te zien. Hysterisch."
gisteren om 21:04
Arie gaat het niet koud krijgen
Vandaag was klusjesdag voor Arie Boomsma. Waarschijnlijk stond deze in het teken van de kouder wordende seizoenen, gezien het gehakte hout dat te zien was in zijn stories op Instagram.
gisteren om 19:28
Angelina voelt zich vereerd
De Amerikaanse filmster Angelina Jolie heeft een foto op Instagram geplaatst waarop ze samen met een aantal Amerikaanse turnsters staat. De turnsters getuigden donderdag in de zaak tegen hun misbruiker, oud-ploegarts Larry Nassar. De actrice zegt "vereerd" te zijn dat ze de "moedige" vrouwen mocht ontmoeten. Ze schrijft: "Ik ben onder de indruk van hun moed en toewijding om ervoor te zorgen dat toekomstig onderzoek naar misbruik niet mislukt."
gisteren om 16:33
Een nieuwe tatoeage
Het Amerikaanse MET Gala is lang en breed achter de rug, maar de Amerikaanse zangeres Billie Eilish laat haar volgers op Instagram nog even zien wat voor geheim ze onder haar jurk droeg: een nieuwe tatoeage. Het ontwerp is niet heel goed zichtbaar op de foto, maar ze heeft - wellicht als hint - een emoticon van een vlinder naast de foto gezet.
gisteren om 16:00
Het grote avontuur
Voor Gordon is naar eigen zeggen "begonnen met het grootste avontuur van zijn leven". Donderdag plaatste hij foto's en video's op Instagram van zijn vliegreis naar Dubai, waarheen hij is geëmigreerd. Dit doet hij zo te zien samen met zijn nieuwe vriend Jeffrey de Visser. "Als je dan toch besluit in het diepe te springen, dan liever samen. Vanaf nu jij en ik schat", schrijft hij bij een foto van hem en De Visser.
gisteren om 14:58
Onvermoeibaar geduldig, lief en attent
De zoon van Trijntje Oosterhuis is vandaag zeventien jaar oud geworden en de zangeres besloot hem eens goed in het zonnetje te zetten op Instagram. "Onvermoeibaar geduldig lief en attent", beschrijft ze Jonas. "Het is heerlijk en geweldig inspirerend om naast je te mogen wandelen en te zien hoe je voor energie en toekomstplannen in je leven staat! De wereld ligt aan je voeten lieve Jonas en jij maakt haar mooier alleen maar door jezelf te zijn."
gisteren om 09:53
Weer helemaal klaar voor
Jeangu Macrooy is net terug uit Berlijn en heeft daar ontzettend genoten van zijn vrienden, lekker eten en I Feel Love van Donna Summer. Nu is de zanger er weer helemaal klaar voor om mooie nieuwe dingen te gaan maken.
gisteren om 06:58
Wat kan ze niet?
Karin Bloemen kan een heleboel, zo ontdekt ze ook nu weer. Niet alleen komt ze binnenkort met een eigen haakboek, ze speelt ook nog een belangrijke rol bij het maken van de foto's voor het boek: ze blijkt een fantastische bellenblazer.
gisteren om 05:37
Er even uit
Dan Karaty en zijn vrouw Natasha zijn er even opuit zonder kinderen. Op Instagram schrijft de vrouw van het jurylid van onder andere Holland's Got Talent dat ze "ontsnapt" zijn.
donderdag om 20:57
Twinning is winning
Ondernemer Bas Smit, de echtgenoot van presentator Nicolette van Dam, had voor de verandering een pak aangetrokken. Daar kreeg hij al gauw spijt van, want datzelfde pak stond oud-voetballer Ruud Gullit beter. "Heb ik voor 't eerst helemaal moeilijk een pak aan, staat Ruud Gullit met precies hetzelfde", schrijft hij op Instagram. "Ga volgende keer ook met wit combineren, want bij hem staat het net even lekkerder."
donderdag om 19:25
Een beetje ziekjes
Model Sylvia Geersen voelde zich donderdag niet lekker, laat ze op Instagram weten. De oplossing volgens de 35-jarige Rotterdamse? Sporten, sauna, zonnebank en lingerie shoppen.
donderdag om 16:20
'Instagram official'
De opbloeiende liefde tussen de Amerikaanse actrice Renée Zellweger en de Britse presentator Ant Anstead werd al een paar maanden opgemerkt door vooral de Britse tabloids, maar Anstead maakte 'm donderdag 'Instagram official' door een liefdevolle foto van de twee te plaatsen.
donderdag om 14:37
Een nieuwe look
Actrice Ilse Warringa maakt zich klaar voor opnames voor het tv-programma Het Klokhuis. Daarvoor heeft ze een zichzelf een nieuwe look aangemeten, zien we op Instagram.
donderdag om 12:16
Geheim project
Leo Blokhuis is voor een bijzondere, nog geheime klus in de Verenigde Staten en deelt twee foto's uit Cape Cod in Provincetown. "Binnenkort meer daarover", schrijft de 59-jarige popjournalist op Instagram.
donderdag om 09:30
Trots op jou
Na een tijd vol ziekenhuisopnames en operaties, is Ruud de Wild kort geleden eindelijk kankervrij verklaard. Olcay Gulsen is heel erg trots op hem. "Wat een roller coaster ride de afgelopen negen maanden en wat heb je gestreden. Nu weer gezond aan de slag. Ga onze middagdutjes en wandelingen stiekem missen. Maar wat fijn dat je weer radio gaat maken", aldus De Wilds vriendin.
donderdag om 05:47
Voorleesmomentje
Alec Baldwin neemt de tijd om drie van zijn zeven kinderen voor te lezen uit een Star Wars-boek. De 63-jarige acteur vreest ervoor dat hij na dit verhaaltje voor het slapen gaan niet meer op kan staan, schrijft hij bij een foto op Instagram.
woensdag om 15:59

Hard voor gewerkt
Ali B heeft hard nagedacht over de kritiek die hij van een van zijn volgers kreeg. De rapper en presentator plaatste een foto waarop hij op de motorkap van zijn auto zit. De volger is van mening dat Ali B te veel met zijn rijkdom te koop loopt, "terwijl half Nederland naar de voedselbank gaat". Inmiddels is Ali B tot de conclusie gekomen dat hij niet gaat verbergen waar hij hard voor gewerkt heeft, omdat hij toen hij in armoede leefde wel blij kon zijn voor anderen. "Check jij maar of jij blij voor mij wilt zijn", aldus de rapper.

woensdag om 10:08
Zonder pak
Wel een feestje, maar zonder pak aan. Zo vat Renze Klamer zijn nieuwe, tijdelijke klus als presentator van het NPO Radio 1-programma EenVandaag samen op Instagram. "Heel veel zin om weer uitzendingen te gaan maken!"
woensdag om 04:18
Op een boot
Beyoncé en Jay-Z lijken het enorm naar hun zin te hebben op een wel heel luxe boot. De laatste weken zet het artiestenkoppel alleen maar foto's op Instagram vanaf een jacht.
dinsdag om 21:50
Familie
Katja Schuurman is momenteel in Spanje voor de opnames van de nieuwe Costa!-film. De actrice deelt een foto met haar tegenspelers op Instagram. Ze heeft Soy Kroon, Abbey Hoes en Roeland Fernhout zelfs al tot haar Costa!-familie gebombardeerd.
dinsdag om 09:52
Wees lief voor elkaar
Sarah van Soelen is momenteel in Spanje, waar ze mediatraining volgt om beter om te kunnen gaan met alle media-aandacht die haar relatie met André Hazes met zich meebrengt. Op Instagram bedankt ze iedereen voor de lieve berichten die ze heeft ontvangen. "Wat een liefde", aldus Van Soelen. Verder laat ze weten dat het goed met haar gaat en dat ze zich "zeker niet door iemand" laat beïnvloeden. Mogelijk verwijst ze met 'iemand' naar Yvonne Coldeweijer, die suggereerde dat Van Soelen weer in een afkickkliniek zit wegens een cocaïneverslaving.
dinsdag om 07:13
Weer op pad
Klaas van Kruistum deelt een foto vanaf Schiphol. De presentator gaat voor het nieuwe seizoen van Klaas kan alles naar een onbekende bestemming. Wel laat hij weten dat de opdracht die hij nu moet gaan uitvoeren er eentje is waar hij lang op had gehoopt.
dinsdag om 04:24
Een exclusief feestje 
Sharon Stone deelt foto's van haar rodeloperoutifit die ze maandagavond droeg tijdens het MET Gala in New York. Het exclusieve feest vindt normaal gesproken plaats in mei, maar vanwege de coronapandemie is het evenement dit jaar verplaatst naar september.
maandag om 20:31
Kate zegt 'ja'
Actrice Kate Hudson gaat trouwen met Danny Fujikawa, zo maakte de actrice maandag op Instagram bekend met een foto waarop ze Fujikawa kust. Naast de foto schrijft ze "Let's go", met emoticons van een bruidspaar en een kerk. Dit wordt Hudsons tweede huwelijk. Van 2000 tot 2007 was ze getrouwd met Chris Robinson, de zanger van The Black Crowes.
maandag om 19:30
Bootje varen
Scott Disick, de ex-vriend van realityster Kourtney Kardashian, is de zee op gegaan met zijn kinderen Penelope en Reign. Hij leert de twee jongsten van zijn drie kinderen hoe ze met een boot moeten varen. "Je moet het ze vroeg leren", schrijft Disick op Instagram.
maandag om 17:38
Veertig jaar MTV
Madonna opende zondagavond de uitreiking van de Video Music Awards van MTV. De zender bestaat veertig jaar, en dat vierde de 63-jarige zangeres in een weinig verhullende outfit. "En ze zeiden dat het niet zou lang zou duren", schrijft 'The Queen of Pop' op Instagram.
maandag om 13:35
Christina treedt op als sexy Vrijheidsbeeld
Tijdens haar optreden op het festival Lady Land in New York koos popzangeres Christina Aguilera voor een passend kostuum, namelijk dat van het Vrijheidsbeeld. Overigens was haar versie wel iets bloter dan die van het bekende monument.
maandag om 11:05
Emotionele dag 
Jan Dulles staat op sociale media stil bij de geboortedag van zijn dochter. Maandag zou Donna één jaar zijn geworden. Ze overleed drie maanden na de geboorte, door complicaties die voortkwamen uit een scheurtje in haar middenrif. "We missen je, elk uur van de dag", schrijft de zanger bij de foto.
maandag om 06:33
Tijd voor taart
Bridget Maasland heeft iets te vieren: haar zoon Mees is vandaag dertien jaar geworden. De presentatrice viert het ook op sociale media, waar ze een hele reeks foto's van haar zoon en zichzelf plaatst.
maandag om 04:56
Samen op de rode loper
Ed Sheeran heeft zondag een bezoekje aan de MTV VMA's gebracht. De artiest liep niet alleen over de rode loper. Hij werd vergezeld door Maisie Peters, een zangeres die onder contract bij de Thinking Out Loud-zanger staat.
maandag om 04:53
Vol zelfvertrouwen
Eloise heeft één van haar favoriete outfits aangetrokken en deelt met haar volgers het belang van kledingstukken die je zelfvertrouwen geven.
maandag om 04:52
Een typische zondag
Famke Louise spendeert haar zondagen tegenwoordig in babywinkels: de muzikante is in verwachting van haar eerste kind en daar moet een heleboel voor gekocht worden.