Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 15:57
Jarig in het ziekenhuis
Linda Hakeboom is vandaag jarig, maar ontkomt niet aan een ziekenhuisbezoek. Ze hoopt op betere tijden, schrijft ze op Instagram. "Op m'n verjaardag in het ziekenhuis. Ik denk dat dat m'n afgelopen jaar wel zo'n beetje samenvat. #hopelijkvolgendeverjaardagzonderkanker"
gisteren om 13:34
Gezellig avondje uit
Daphne Deckers had donderdag een ouderwets gezellig avondje met haar gezin: een hapje eten en naar de bioscoop. "Gisteren met Richard, Emma en Alec uit eten en naar de film; zo gezellig met z'n viertjes, daar word ik altijd happy van", schrijft ze bij een foto van haar kinderen op Instagram.
gisteren om 10:57
Tijd voor afscheid
Tjeerd Oosterhuis stopt na elf albums als producent van Kinderen voor Kinderen. De 42e plaat Worden wat je wil, die vrijdag uitkomt, is zijn laatste. "Na elf albums en 135 geproduceerde songs waarvan ik er 62 heb mogen schrijven, is het weer tijd voor nieuwe uitdagingen. Toen ik in 2010 voor dit legendarische project gevraagd werd, had ik nooit gedacht dat ik dit zo lang met zoveel plezier zou gaan doen. Iets waar ik als songwriter/producer, als kind zelfs al, van droomde", schrijft Oosterhuis op Instagram.
gisteren om 06:34
Eerste woordjes
Art Rooijakkers is opgelucht na de operatie aan zijn stembanden. Gisteren mocht hij na zeven dagen eindelijk weer iets zeggen. "Een paar woordjes. Waar ik dus zeven dagen over na had kunnen denken. Alle tijd voor filosofische bespiegelingen, een goeie grap of een mooie zin. En toch kwam ik niet verder dan: 'Ja, mag ik?'" schrijft de presentator vrijdag op Instagram.
donderdag om 20:27
Niets aan de hand
Jim Bakkum denkt vandaag terug aan 2006, toen er nog niks was tussen hem en Bettina, met wie hij alweer jaren getrouwd is. "Nu zijn we vijftien jaar verder. Tien jaar getrouwd. 146 kinderen", grapt de zanger.
donderdag om 15:39
Broer-en-zusdag
Giel Beelen riep een week na het overlijden van zijn geliefde zus, nu acht jaar geleden, uit tot Broer-en-zusdag. "Want waarom zouden er wel een Vader- en een Moederdag zijn, maar geen dag om ook tegen je broers of zussen te zeggen dat je van ze houdt?", vroeg de radio-dj zich af.
donderdag om 09:47
Geen kroepoek
In 2017 nam Soundos El Ahmadi deel aan het survivalprogramma Expeditie Robinson. Hoewel ze het een indrukwekkende ervaring vond, laat de comédienne op Instagram weten dat kijkers haar nooit meer in het programma terug zullen zien.

"Expeditie was een prachtig avontuur, maar ook een hoofdstuk dat voor mij afgesloten is. Ik ben nu bezig met het maken van mijn theatershow, televisieprogramma, serie en film. Dus deze chick heeft geen tijd om weken op een eiland te gaan zitten. En ik heb mijn dochter beloofd nooit meer zo lang weg te gaan zonder haar. (...) Dus je hoeft mij niet te verwachten met kroepoek in mijn mond aan een lange tafel."
donderdag om 08:31
André Hazes is vandaag zeventien jaar geleden overleden en Roxeanne mist haar vader nog dagelijks. De zangeres plaatst een lieve video van zichzelf in de armen van haar vader.
Een mooie herinnering
26
Een mooie herinnering
donderdag om 05:27
Beste vriendinnen
Cameron Diaz acteert al een tijdje niet meer, maar haar vrienden uit 'het wereldje' ziet ze nog regelmatig. Zeker haar beste vriendin Drew Barrymore, die inmiddels een eigen talkshow heeft.
woensdag om 20:31
Echte zusterliefde
Yolanthe Cabau geniet van een omhelzing met haar zus. "Ik hou van jou", schrijft de actrice bij het plaatje.
woensdag om 12:51
Nicole Richie vierde dinsdag haar veertigste verjaardag, maar het feest verliep niet helemaal zoals gepland. Bij het uitblazen van de kaarsjes op de taart vatten haar haren vlam.
Haar van Nicole Richie vliegt in brand bij uitblazen kaarsjes
8
Haar van Nicole Richie vliegt in brand bij uitblazen kaarsjes
woensdag om 11:06
'Jullie worden bedankt'
Waar de meeste BN'ers een nominatie bij het Gouden Televizier-Ring Gala als een grote eer zien, vindt Raven van Dorst het vooral een verplichting. De presentator is samen met Monica Geuze en Rob Kemps genomineerd in de categorie Televizier-Ster Talent. "Godverdomme, zit ik ineens bij de laatste drie en moet ik naar dat gala toe", schrijft Van Dorst op Instagram Stories. "Had expres geen reclame gemaakt. Jullie worden bedankt."
woensdag om 04:38
Een competitief spelletje
Jessica Biel is er klaar voor: ze speelt een potje Scrabble met haar echtgenoot Justin Timberlake en zet alles op alles om van hem te winnen.
dinsdag om 20:20
Raar
In navolging van de paardenfluisteraar dacht Winston Gerschtanowitz dat hij wellicht met honden kon praten. Dat dit niet lukte, bewijst een mislukte selfie van de presentator en zijn hond op Instagram. "Een selfie maken met de hond en hem dan proberen uit te leggen dat ie in de camera moet kijken in 3, 2, 1… Ik zei net letterlijk: "Obi, kijk hier." Toen ik het zei, dacht ik: ráár, haha."
dinsdag om 15:42
Niet te rood!
Presentatrice Kim-Lian van der Meij is met haar dochter Ronja naar de kapper gegaan. Ronja wist alvast wat ze níét wilde. "Niet zo rood als jij het vroeger had hoor, mam!", liet ze aan haar moeder weten.
dinsdag om 13:46
Kiekje uit de oude doos
Stylist en presentator Fred van Leer deelde dinsdag een foto uit zijn jonge jaren op Instagram. Dat Van Leer zich bij het zien van de foto oud voelt, maakt hij duidelijk met het onderschrift "Renesse 1900".
dinsdag om 11:39
Eindelijk weer een wijntje
Maxime Meiland is hartstikke blij. De realityster is onlangs moeder geworden van dochter Vivé en ze mag nu eindelijk weer een wijntje drinken. Meiland stak niet onder stoelen of banken dat ze een glaasje wijn op z'n tijd erg miste tijdens haar zwangerschap.
dinsdag om 07:09
Handen uit de mouwen
Koen Kardashian voelt zich na enige tijd in een afkickkliniek te hebben gezeten een stuk beter en is nu bezig met een nieuwe televisieklus. Samen met Kim Feenstra steekt hij de handen uit de mouwen om een koe te melken.
dinsdag om 04:23
Terug van weggeweest
Britney Spears is teruggekeerd op Instagram en deelt direct twee foto's van haar tijd weg met haar kersverse verloofde Sam Asghari. De zangeres wilde even een break van sociale media, maar miste haar fans te erg. Ze schrijft bij de foto's dat ze tijdens de vakantie zijn gemaakt, maar fans twijfelen daaraan; haar volgers zien gelijkenissen met foto's uit februari.
maandag om 18:44
'Voor de gek'
Ashley Graham is zwanger van een tweeling. Het 33-jarige model deelt maandag een video op Instagram waarin ze tijdens een echo hoort dat ze twee jongetjes krijgt.

De Amerikaanse maakte in juli bekend weer in verwachting te zijn, maar dat blijkt dus een tweeling te zijn. "Je houdt me voor de gek", reageerde een verraste Graham zelf op het nieuws. Het model en haar man Justin Ervin, die sinds 2010 getrouwd zijn, hebben samen al een eenjarige zoon.
maandag om 14:20
Sylvie's sprookje
Sylvie Meis en de Duitse kunstenaar Niclas Castello waren afgelopen zondag precies een jaar getrouwd. Om dit te vieren is de presentatrice door haar man meegenomen naar een een luxe hotel in Spanje, waar ze van het najaarszonnetje geniet.
maandag om 11:51
Familiedag op Texel
De familie Boszhard reisde het afgelopen weekend af naar Texel voor een uitje. Carlo Boszhard plaatst enkele foto's van het tripje, waarop zijn broer Ron ook te zien is.
maandag om 05:18
Tussen de koeien
Badr Hari deelt een bijzonder plaatje op Instagram: de kickbokser lijkt tussen een hele hoop koeien te staan. Verdere uitleg geeft hij er niet bij.
maandag om 05:17
Dol op Khai
De dochter van Gigi Hadid en Zayn Malik is een jaar oud en dat moet gevierd worden. Tante Bella schrijft een ode aan Khai, die ze haar beste vriendin noemt.
maandag om 05:15
Even met z'n tweeën
Annemarie Keizer en haar man Simon hebben even 24 uur met z'n tweeën doorgebracht. Het stel is dol op hun dochter en kijkt uit naar dochter nummer twee, maar wat tijd voor elkaar kan ook geen kwaad.