Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Weer aan het werk
Rens Kroes is na de geboorte van haar dochter Maya weer aan het werk en daar moet ze even aan wennen. "Het liefst wil ik je de hele dag zo hangend aan mijn been. Maar mem heeft ook weer behoefte om zich af en toe op te laden", schrijft ze. "En dat is hier op kantoor! Ik kan mij dan weer twee dagen per week richten op product development voor Powerfoodies Market en nieuwe recepten maken. Ik zal mij wel schuldig voelen, maar ook blij. En als ik je dan weer zie, ben ik weer extra hoteldebotel."
één uur geleden
Hiep, hiep, hoera
Estavana Polman is donderdag 29 jaar geworden en Rafael van der Vaart feliciteert haar met een foto en bijbehorend bericht op Instagram. "Fijne verjaardag, mijn liefde", schrijft de voormalig profvoetballer. "Je bent een geweldige vrouw. Ik ben een gelukkig man."
7 uur geleden
Trotser dan ooit
Hoewel Kim Feenstra naar eigen zeggen "niet meer zo strak in haar vel zit als twee jaar geleden", is ze "trotser dan ooit op haar lichaam". "Want ik heb een kind gedragen." Het 35-jarige model roept vrouwen op zich niet te vergelijken met anderen en niet zo hard te zijn. "Niet voor jezelf, niet voor mij, voor hem of voor haar."
gisteren om 17:27
Uit de oude doos
Samantha Steenwijk deelt woensdag een foto uit het archief. Op het zwart-witte kiekje is de zangeres als tiener te zien met Anky van Grunsven. "Als twaalfjarig paardenmeisje was dit uiteraard mijn allergrootste held en eigenlijk stiekem nog steeds een beetje."
gisteren om 14:53
Een droomauto
De droom van Britt Dekker is uitgekomen: ze heeft een nieuwe paardentruck gekregen en niemand minder dan haar eigen paard George staat afgebeeld op de zijkant. "George vindt het maar gek om zichzelf zo groot te zien", aldus de presentatrice op Instagram.
gisteren om 11:35
Ieder z'n taakje
Edsilia Rombley, haar man Tjeerd Oosterhuis en goede vriendin Berget Lewis hebben heerlijk staan koken voor hun gasten en zoals dat gaat op vakantie: als de één kookt, wast de ander af. En zo komt het dat Linda de Mol en haar man met de handen in het sop stonden.
gisteren om 10:30

Wijnproeverij voor twee
Justin Bieber en zijn vrouw Hailey zijn samen op roadtrip en delen verschillende foto's van hun avonturen. Zo deden ze onder meer een wijnproeverij.

gisteren om 08:23
Wie wat bewaart...
Maik de Boer is blij: de broek met een hoge taille is weer in de mode en laat hij die nou nog hebben uit de jaren tachtig. Zijn vader leerde het hem jaren geleden al: wie wat bewaart, heeft wat. Want als je lang genoeg wacht, komt het weer in de mode.
gisteren om 04:16
Een hondje erbij
Rachel Hazes heeft een vreemde dag achter de rug: op het strand van Barcelona ontdekte ze een paar meisjes die met een hondje aan het spelen waren, maar daar na een uur weer genoeg van hadden. Het hondje was net aangeschaft, maar werd Rachel aangeboden om over te kopen. De weduwe van André Hazes wist meteen dat deze pup niet met die meisjes mee mocht en dus heeft ze er nu een hondje bij.
dinsdag om 20:49
Door de regen
Beau van Erven Dorens en zijn gezin zijn op fietsvakantie in Nederland. Helaas zit het weer niet zo mee. "Nat, maar zó mooi", schrijft de presentator op Instagram.
dinsdag om 15:49
Trucje met platina
Maan en Snelle hebben een dubbel platina plaat gekregen voor hun hit Blijven Slapen. De onderscheiding kregen ze uit handen van illusionist Victor Mids, die hiervoor een truc uithaalde. De zangeres houdt nog even geheim hoe dat precies in zijn werk is gegaan: dat is pas te zien in het nieuwe seizoen van Mids' programma Mindf*ck.
dinsdag om 12:43
Sterren feliciteren Tony Bennett met 95e verjaardag
Tony Bennett wordt dinsdag gefeliciteerd met zijn 95e verjaardag door sterren als Alec Baldwin, Keith Richards en Robert De Niro. "Het is jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar ik ben voor opnamen in Oklahoma met Marty (Martin Scorsese, red.)", aldus De Niro. "Op mijn 95e had ik me geen betere vrienden kunnen wensen", aldus Bennett. De zanger maakte onlangs bekend dat hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt.
dinsdag om 10:13
Gebruik altijd zonnebrand
Hugh Jackman heeft een stukje weefsel laten weghalen op zijn neus, vertelt hij in zijn Instagram Stories. Het wordt onderzocht op huidkanker. "Laat je huid regelmatig controleren, denk niet dat het jou niet overkomt en bovenal: smeer zonnebrandcrème", waarschuwt de 52-jarige acteur.
dinsdag om 06:36
Na lang twijfelen toch gegaan
Babette van Veen vond al die kleurcodes maar ingewikkeld en besloot niet op vakantie te gaan. Maar op sociale media zag ze de ene na de andere heerlijke foto voorbijkomen en ze besloot daarom toch het vliegtuig te pakken.
dinsdag om 04:34
Langzaam veel beter
Katja Schuurman heeft ellendige weken achter de rug: de presentatrice bleek besmet met het coronavirus en was er flink ziek van. Inmiddels gaat het gelukkig wat beter met haar en durft ze te zeggen dat het langzaam de goede kant opgaat.
maandag om 20:57
Yolanda Hadid heeft heimwee
Yolanda Hadid mist haar geboorteland. Ze blikt op Instagram terug op haar vorige vakantie in Nederland.
maandag om 14:46
De nieuwe Einstein 
Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werden vandaag verrast tijdens het maken een 4D-echo. De dokter vertelde dat hun ongeboren zoon 94 procent hersencapaciteit heeft, terwijl het gemiddelde percentage 50 is. "Hahaha, we krijgen een genie. Daar is 'ie dan, de eerst 4D-foto van mijn gabbertje", schrijft de trots vader bij de foto.
maandag om 11:21
Met z'n tweeën?
Chantal Janzen en haar echtgenoot pakken tijdens hun vakantie een rustig moment om samen romantisch op de foto te gaan. Hun moment wordt al snel 'verstoord' door zoon Bobby, die graag ook een plekje op de schommelbank wil veroveren.
maandag om 09:31
Dikke smakkerd
Marieke Elsinga viert vakantie en dat stemt haar vrolijk. Op Instagram deelt de presentatrice en radio-dj een kus met haar volgers. "Even een kusje voor op je tijdlijn."
maandag om 06:47
Genieten van elkaar en het leven
Lieke van Lexmond neemt haar volgers mee op een heerlijke vakantie: veel samen zijn met het gezin, goed eten en spelletjes spelen. Volgens de presentatrice is dat de beste manier om vrije dagen te spenderen.
maandag om 04:27
33 jaar vriendschap
Martien Meiland en zijn gezin hebben een mooie avond achter de rug: met hun vrienden vierden ze 33 jaar vriendschap.
maandag om 04:24
Als je in Vegas bent
In Las Vegas is nog lang niet alles op het niveau van voor de coronapandemie. Maar als we Kevin Hart mogen geloven, valt er in ieder geval alweer genoeg te beleven. De komiek beveelt zijn volgers een avondje bij zanger Usher aan.
maandag om 04:22
Nooit meer drinken
Bijna iedereen die alcohol drinkt, kent het: dat moment dat je jezelf belooft nooit meer te drinken. Ook Geraldine Kemper kent dit gevoel en zij weet dat er vaak toch weer ergens een glaasje volgt.
maandag om 04:20
Vier ijsjes in 24 uur
Als je in Italië bent, moet je het ervan nemen, moet Dotan hebben gedacht. De zanger was voor een optreden in de plaats Rimini en kon het niet laten een ijsje te kopen. Dat beviel zo goed, dat het er uiteindelijk vier werden.