Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

4 uur geleden
Nicole Richie vierde dinsdag haar veertigste verjaardag, maar het feest verliep niet helemaal zoals gepland. Bij het uitblazen van de kaarsjes op de taart vatten haar haren vlam.
Haar van Nicole Richie vliegt in brand bij uitblazen kaarsjes
8
Haar van Nicole Richie vliegt in brand bij uitblazen kaarsjes
6 uur geleden
'Jullie worden bedankt'
Waar de meeste BN'ers een nominatie bij het Gouden Televizier-Ring Gala als een grote eer zien, vindt Raven van Dorst het vooral een verplichting. De presentator is samen met Monica Geuze en Rob Kemps genomineerd in de categorie Televizier-Ster Talent. "Godverdomme, zit ik ineens bij de laatste drie en moet ik naar dat gala toe", schrijft Van Dorst op Instagram Stories. "Had expres geen reclame gemaakt. Jullie worden bedankt."
12 uur geleden
Een competitief spelletje
Jessica Biel is er klaar voor: ze speelt een potje Scrabble met haar echtgenoot Justin Timberlake en zet alles op alles om van hem te winnen.
gisteren om 20:20
Raar
In navolging van de paardenfluisteraar dacht Winston Gerschtanowitz dat hij wellicht met honden kon praten. Dat dit niet lukte, bewijst een mislukte selfie van de presentator en zijn hond op Instagram. "Een selfie maken met de hond en hem dan proberen uit te leggen dat ie in de camera moet kijken in 3, 2, 1… Ik zei net letterlijk: "Obi, kijk hier." Toen ik het zei, dacht ik: ráár, haha."
gisteren om 15:42
Niet te rood!
Presentatrice Kim-Lian van der Meij is met haar dochter Ronja naar de kapper gegaan. Ronja wist alvast wat ze níét wilde. "Niet zo rood als jij het vroeger had hoor, mam!", liet ze aan haar moeder weten.
gisteren om 13:46
Kiekje uit de oude doos
Stylist en presentator Fred van Leer deelde dinsdag een foto uit zijn jonge jaren op Instagram. Dat Van Leer zich bij het zien van de foto oud voelt, maakt hij duidelijk met het onderschrift "Renesse 1900".
gisteren om 11:39
Eindelijk weer een wijntje
Maxime Meiland is hartstikke blij. De realityster is onlangs moeder geworden van dochter Vivé en ze mag nu eindelijk weer een wijntje drinken. Meiland stak niet onder stoelen of banken dat ze een glaasje wijn op z'n tijd erg miste tijdens haar zwangerschap.
gisteren om 07:09
Handen uit de mouwen
Koen Kardashian voelt zich na enige tijd in een afkickkliniek te hebben gezeten een stuk beter en is nu bezig met een nieuwe televisieklus. Samen met Kim Feenstra steekt hij de handen uit de mouwen om een koe te melken.
gisteren om 04:23
Terug van weggeweest
Britney Spears is teruggekeerd op Instagram en deelt direct twee foto's van haar tijd weg met haar kersverse verloofde Sam Asghari. De zangeres wilde even een break van sociale media, maar miste haar fans te erg. Ze schrijft bij de foto's dat ze tijdens de vakantie zijn gemaakt, maar fans twijfelen daaraan; haar volgers zien gelijkenissen met foto's uit februari.
maandag om 18:44
'Voor de gek'
Ashley Graham is zwanger van een tweeling. Het 33-jarige model deelt maandag een video op Instagram waarin ze tijdens een echo hoort dat ze twee jongetjes krijgt.

De Amerikaanse maakte in juli bekend weer in verwachting te zijn, maar dat blijkt dus een tweeling te zijn. "Je houdt me voor de gek", reageerde een verraste Graham zelf op het nieuws. Het model en haar man Justin Ervin, die sinds 2010 getrouwd zijn, hebben samen al een eenjarige zoon.
maandag om 14:20
Sylvie's sprookje
Sylvie Meis en de Duitse kunstenaar Niclas Castello waren afgelopen zondag precies een jaar getrouwd. Om dit te vieren is de presentatrice door haar man meegenomen naar een een luxe hotel in Spanje, waar ze van het najaarszonnetje geniet.
maandag om 11:51
Familiedag op Texel
De familie Boszhard reisde het afgelopen weekend af naar Texel voor een uitje. Carlo Boszhard plaatst enkele foto's van het tripje, waarop zijn broer Ron ook te zien is.
maandag om 05:18
Tussen de koeien
Badr Hari deelt een bijzonder plaatje op Instagram: de kickbokser lijkt tussen een hele hoop koeien te staan. Verdere uitleg geeft hij er niet bij.
maandag om 05:17
Dol op Khai
De dochter van Gigi Hadid en Zayn Malik is een jaar oud en dat moet gevierd worden. Tante Bella schrijft een ode aan Khai, die ze haar beste vriendin noemt.
maandag om 05:15
Even met z'n tweeën
Annemarie Keizer en haar man Simon hebben even 24 uur met z'n tweeën doorgebracht. Het stel is dol op hun dochter en kijkt uit naar dochter nummer twee, maar wat tijd voor elkaar kan ook geen kwaad.