Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Bridget ligt te chillen
Presentatrice Bridget Maasland viert vakantie in Spanje. Naast uitstapjes naar kathedralen en het strand, waar ze haar volgers op Instagram Stories van laat meegenieten, ligt ze ook te chillen met zoon Mees in een hangmat.
2 uur geleden
Shirma is dankbaar
Zangeres Shirma Rouse gaat al bijna twee jaar de strijd aan met overtollige kilo's. En dat werpt z'n vruchten af. Op Instagram plaatste ze een foto uit 2019, met ernaast een foto van vorige week op het strand in Curaçao. Rouse schrijft erbij: "Verandering is niet gemakkelijk maar het is het heel erg waard! Ik ben dankbaar voor mijn geestelijke, spirituele en fysieke groei. Ik ben werk in uitvoering!"
6 uur geleden

Flinke vertraging
Het duurt helaas wat langer voordat de bed and breakfast van Boer zoekt Vrouw-kandidaten Steffi en Roel er komt. Een aantal buurtbewoners is tegen de komst van het logeerverblijf en daarom is er nog geen officiële toestemming voor gegeven. 

"Het is heel vervelend, maar er zijn wel ergere dingen", zegt de boerin tegen Shownieuws. "Dit is het risico van ondernemen en we geven het nog niet op. Ik hoop spoedig te kunnen melden dat de bouw van start zal gaan."

8 uur geleden
Iedereen wil het weten
Karin Bloemen krijgt de vraag regelmatig: met zo'n achternaam moet ze toch wel van bloemen houden? De cabaretière bevestigt op Instagram dat ze inderdaad graag de bloemetjes buitenzet en laat zichzelf in een veld vol gele plantjes fotograferen.
11 uur geleden
Fijne verjaardag, oma
Kim Kardashian is heel hecht met haar familie en dat reikt verder dan haar zussen: ook oma MJ is overal bij. Vandaag viert de moeder van Kris Jenner haar 87e verjaardag en dus krijgt ze een ode van haar kleindochter.
gisteren om 18:30
Vier kaarsjes uitblazen
Simon Keizer viert de vierde verjaardag van zijn dochter Kiki. En daar keek zij nogal naar uit, vertelt de zanger op Instagram

"Met kerst vroeg ze als cadeau of ze alsjeblieft vier mocht worden. Vanaf toen vroeg ze dagelijks hoe lang dat nog duurde. Eindelijk is het lange aftellen voorbij. Alles waar haar kleine leventje al die tijd om draaide is gebeurd: ze is jarig."
gisteren om 08:54
De 'echte' Boulevard
Marieke Elsinga presenteert regelmatig RTL Boulevard, maar struint in haar vrije tijd ook graag over de 'echte' boulevard. "Boulevard. Gek op", schrijft ze bij een zwart-witfoto.
gisteren om 08:50
Klussende Frans
De laatste maandag van juli zet Frans Bauer in het teken van klussen. Aan zijn blik te zien is dat voor de zanger nog wat onwennig. "De Bauer gaat slijpen", schrijft Bauer, die daarbij een sip kijkende smiley toevoegt.
gisteren om 08:47
Zeven jaar getrouwd
Pauline Wingelaar, bekend van Echte Gooische Moeders, is maandag alweer zeven jaar getrouwd met Harmen. "Met de 'luf of my life'", aldus de realityster.