Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over 3 dagen
Kus als toetje
Bibi Breijman en Waylon genieten samen met dochter Teddy van een vakantie in Portugal. De influencer neemt vandaag geen ijs als toetje, maar geeft in plaats daarvan dochter Teddy een kus.
over 3 dagen

Niks zeggen

Op 14 oktober vindt het jaarlijkse Televizier-Ring Gala in Koninklijk Carré Amsterdam plaats. Marieke Elsinga maakt kans op de prijs voor de Televizier-Ster Presentatrice. Of ze de prijs wint, weet ze nog niet. Zeker is wel dat Elsinga al bijna een jurk heeft voor het gala. Op Instagram laat ze weten dat ontwerper Tommy Driessen druk bezig is met een ontwerp. "Maar we zeggen nog niks."

over 3 dagen
Eindelijk weer samen
Gordon is even terug uit Dubai en dat is fijn: nu kan hij hondje Toto zien. Toto verhuist uiteindelijk mee, maar er moet nog veel geregeld worden en dan is het fijn dat deze momenten er even zijn.
over 3 dagen
Een avondje uit met z'n twee
John Legend en Chrissy Teigen hebben een heel fijne avond achter de rug: het stel is naar de uitreiking van de Tony Awards geweest.
over 3 dagen

Geen ongevraagd advies

De zoon van Bobbi Eden leert rolschaatsen bij een rolschaatsschool. Op Instagram laat Eden zien hoe Brandon aan een touw en op rolschaatsen zijn evenwicht leert vinden. Kennelijk kreeg Eden hier veel kritiek op, want in haar stories laat ze vervolgens weten geen ongevraagd advies van andere moeders te willen ontvangen.