Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

over 4 dagen
Door de regen
Beau van Erven Dorens en zijn gezin zijn op fietsvakantie in Nederland. Helaas zit het weer niet zo mee. "Nat, maar zó mooi", schrijft de presentator op Instagram.
over 4 dagen
Trucje met platina
Maan en Snelle hebben een dubbel platina plaat gekregen voor hun hit Blijven Slapen. De onderscheiding kregen ze uit handen van illusionist Victor Mids, die hiervoor een truc uithaalde. De zangeres houdt nog even geheim hoe dat precies in zijn werk is gegaan: dat is pas te zien in het nieuwe seizoen van Mids' programma Mindf*ck.
over 4 dagen
Sterren feliciteren Tony Bennett met 95e verjaardag
Tony Bennett wordt dinsdag gefeliciteerd met zijn 95e verjaardag door sterren als Alec Baldwin, Keith Richards en Robert De Niro. "Het is jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar ik ben voor opnamen in Oklahoma met Marty (Martin Scorsese, red.)", aldus De Niro. "Op mijn 95e had ik me geen betere vrienden kunnen wensen", aldus Bennett. De zanger maakte onlangs bekend dat hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt.
over 4 dagen
Gebruik altijd zonnebrand
Hugh Jackman heeft een stukje weefsel laten weghalen op zijn neus, vertelt hij in zijn Instagram Stories. Het wordt onderzocht op huidkanker. "Laat je huid regelmatig controleren, denk niet dat het jou niet overkomt en bovenal: smeer zonnebrandcrème", waarschuwt de 52-jarige acteur.
over 4 dagen
Na lang twijfelen toch gegaan
Babette van Veen vond al die kleurcodes maar ingewikkeld en besloot niet op vakantie te gaan. Maar op sociale media zag ze de ene na de andere heerlijke foto voorbijkomen en ze besloot daarom toch het vliegtuig te pakken.
over 4 dagen
Langzaam veel beter
Katja Schuurman heeft ellendige weken achter de rug: de presentatrice bleek besmet met het coronavirus en was er flink ziek van. Inmiddels gaat het gelukkig wat beter met haar en durft ze te zeggen dat het langzaam de goede kant opgaat.
over 3 dagen
Yolanda Hadid heeft heimwee
Yolanda Hadid mist haar geboorteland. Ze blikt op Instagram terug op haar vorige vakantie in Nederland.
over 3 dagen
De nieuwe Einstein 
Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn werden vandaag verrast tijdens het maken een 4D-echo. De dokter vertelde dat hun ongeboren zoon 94 procent hersencapaciteit heeft, terwijl het gemiddelde percentage 50 is. "Hahaha, we krijgen een genie. Daar is 'ie dan, de eerst 4D-foto van mijn gabbertje", schrijft de trots vader bij de foto.
over 3 dagen
Met z'n tweeën?
Chantal Janzen en haar echtgenoot pakken tijdens hun vakantie een rustig moment om samen romantisch op de foto te gaan. Hun moment wordt al snel 'verstoord' door zoon Bobby, die graag ook een plekje op de schommelbank wil veroveren.
over 3 dagen
Dikke smakkerd
Marieke Elsinga viert vakantie en dat stemt haar vrolijk. Op Instagram deelt de presentatrice en radio-dj een kus met haar volgers. "Even een kusje voor op je tijdlijn."
over 3 dagen
Genieten van elkaar en het leven
Lieke van Lexmond neemt haar volgers mee op een heerlijke vakantie: veel samen zijn met het gezin, goed eten en spelletjes spelen. Volgens de presentatrice is dat de beste manier om vrije dagen te spenderen.
over 3 dagen
33 jaar vriendschap
Martien Meiland en zijn gezin hebben een mooie avond achter de rug: met hun vrienden vierden ze 33 jaar vriendschap.
over 3 dagen
Als je in Vegas bent
In Las Vegas is nog lang niet alles op het niveau van voor de coronapandemie. Maar als we Kevin Hart mogen geloven, valt er in ieder geval alweer genoeg te beleven. De komiek beveelt zijn volgers een avondje bij zanger Usher aan.
over 3 dagen
Nooit meer drinken
Bijna iedereen die alcohol drinkt, kent het: dat moment dat je jezelf belooft nooit meer te drinken. Ook Geraldine Kemper kent dit gevoel en zij weet dat er vaak toch weer ergens een glaasje volgt.
over 3 dagen
Vier ijsjes in 24 uur
Als je in Italië bent, moet je het ervan nemen, moet Dotan hebben gedacht. De zanger was voor een optreden in de plaats Rimini en kon het niet laten een ijsje te kopen. Dat beviel zo goed, dat het er uiteindelijk vier werden.