Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden
Annemiek is haar oorbel kwijt
Wielrenster Annemiek van Vleuten is haar oorbel kwijtgeraakt. Niet zomaar eentje: het is een oorbel die ze van haar overleden vader heeft gekregen toen ze achttien werd, en ze draagt het sieraad als talisman tijdens belangrijke wedstrijden. "Deze ben ik verloren tijdens een wandeling in Wageningen", laat ze op Instagram weten. Wat de eerlijke vinder krijgt, laat ze nog even in het midden.
een paar seconden geleden
Fruithapjes voor Dennis
Oud-judoka Dennis van der Geest is begonnen met sportvasten: een combinatie van sporten, vasten en een specifiek eetpatroon. "Begin de dag met twee stuks fruit!", schrijft de presentator bij een foto op Instagram waarop hij poseert met twee meloenen. "De eerste paar dagen langzaam wennen aan minder voedsel. Nu een paar dagen alleen op sap. En ik ben echt verbaasd hoeveel energie ik heb terwijl ik dus bijna niks eet."
een paar seconden geleden
Poseren in de sportschool
Charly Luske maakt zich samen met zijn personal trainer klaar voor een bokswedstrijd eind oktober. Natuurlijk zorgt hij er wel voor dat de foto op Instagram net op het juiste moment wordt genomen. 
een paar seconden geleden
Middagje speeltuin
De zoon van Rob Kemps gaat los in de speeltuin, laat de Snollebollekes-artiest weten op Instagram. "Dat trotse en tevreden gezichtje als meneer van de glijbaan is geweest."
een paar seconden geleden
Uit de oude doos
Ruben van der Meer deelt dinsdag een foto uit de oude doos. De 51-jarige acteur staat bekend om zijn kale kop, maar hij laat zien dat hij vroeger juist lange lokken had. "Toen ik nog een Viking was", schrijft hij op Instagram.
26 minuten geleden

Heerlijk
Famke Louise probeert tijdens haar zwangerschap fit te blijven. De zangeres had daar enige tijd moeite mee, maar na een bezoek aan een sportschool zit ze weer lekker in haar vel: "Na zes maanden eindelijk weer de gym in! Ik heb me in het eerste trimester superzwak gevoeld, maar dat gaat nu gelukkig beter. Heerlijk om dit gevoel weer te hebben na de training!"

gisteren om 17:29
Kus als toetje
Bibi Breijman en Waylon genieten samen met dochter Teddy van een vakantie in Portugal. De influencer neemt vandaag geen ijs als toetje, maar geeft in plaats daarvan dochter Teddy een kus.
gisteren om 10:49

Niks zeggen

Op 14 oktober vindt het jaarlijkse Televizier-Ring Gala in Koninklijk Carré Amsterdam plaats. Marieke Elsinga maakt kans op de prijs voor de Televizier-Ster Presentatrice. Of ze de prijs wint, weet ze nog niet. Zeker is wel dat Elsinga al bijna een jurk heeft voor het gala. Op Instagram laat ze weten dat ontwerper Tommy Driessen druk bezig is met een ontwerp. "Maar we zeggen nog niks."

gisteren om 05:38
Eindelijk weer samen
Gordon is even terug uit Dubai en dat is fijn: nu kan hij hondje Toto zien. Toto verhuist uiteindelijk mee, maar er moet nog veel geregeld worden en dan is het fijn dat deze momenten er even zijn.
gisteren om 05:34
Een avondje uit met z'n twee
John Legend en Chrissy Teigen hebben een heel fijne avond achter de rug: het stel is naar de uitreiking van de Tony Awards geweest.
gisteren om 04:43

Geen ongevraagd advies

De zoon van Bobbi Eden leert rolschaatsen bij een rolschaatsschool. Op Instagram laat Eden zien hoe Brandon aan een touw en op rolschaatsen zijn evenwicht leert vinden. Kennelijk kreeg Eden hier veel kritiek op, want in haar stories laat ze vervolgens weten geen ongevraagd advies van andere moeders te willen ontvangen.