Gwen Stefani en Blake Shelton zijn zaterdag officieel getrouwd. De afgelopen dagen doken er al geruchten op dat de twee elkaar het jawoord hadden gegeven. De zangeres deelde maandag beelden van het huwelijk.

De twee muzikanten trouwden op de ranch van Shelton in de Amerikaanse staat Oklahoma.

Maandag deelde de No Doubt-zangeres op Instagram beelden van haar in een trouwjurk. "3 juli 2021", schreef ze, met een hartjesemoticon erbij. Kort daarna plaatste ze drie foto's van de bruiloft. "Dromen worden werkelijkheid."

Page Six plaatste zondag al foto's van de bruiloft die waren gemaakt vanuit een helikopter. Daarop was onder meer de kapel te zien die Shelton speciaal liet bouwen om met Stefani te trouwen.

De 45-jarige countryzanger vroeg Stefani (51) afgelopen oktober ten huwelijk. Eerder werd al bekend dat Stefani en Shelton een huwelijksvergunning hadden aangevraagd.

De twee zijn sinds 2015 bij elkaar nadat ze elkaar leerden kennen bij de Amerikaanse versie van The Voice, waarin ze allebei coach waren. Dat jaar scheidde Stefani van Gavin Rossdale en Shelton van Miranda Lambert.

Op Instagram deelt de zangeres foto's van de bruiloft. Bron: Instagram/Gwen Stefani
Op Instagram deelt de zangeres foto's van de bruiloft. Bron: Instagram/Gwen Stefani