Khloé Kardashian en basketballer Tristan Thompson zouden hun relatie weer hebben verbroken. Volgens verschillende Amerikaanse media waren het opnieuw geruchten over Thompson en andere vrouwen die de relatie de das omdeden.

Volgens TMZ gingen de twee een aantal weken geleden uit elkaar nadat een vrouw een verhaal naar buiten had gebracht over haar affaire met de basketballer. Thompson zou onder meer afgelopen vrijdag samen met een vriend en drie vrouwen de slaapkamer hebben opgezocht tijdens een huisfeestje.

Kardashian en Thompson kregen in 2016 een relatie. In 2018, toen de realityster hoogzwanger was van dochter True, circuleerden beelden van de basketballer met andere vrouwen op sociale media. De twee gingen uit elkaar, maar bleven bevriend vanwege hun dochter. Ze brachten afgelopen jaar veel tijd samen door in quarantaine, waar de vlam weer zou zijn opgelaaid.

Tijdens een special die afgelopen week werd uitgezonden naar aanleiding van het einde van Keeping Up With The Kardashians, liet de realityster nog weten dat ze graag meer kinderen met Thompson zou krijgen. Het is niet duidelijk wanneer die uitzending werd opgenomen.