De uitkomst van het onderzoek dat het Britse koningshuis heeft ingesteld naar het vermeende pestgedrag van Meghan Markle laat op zich wachten. De resultaten werden deze zomer verwacht, maar zijn vertraagd omdat de beschuldigingen nog steeds worden onderzocht. Een ingewijde vertelt aan The Times dat er mogelijk pas volgend jaar een rapport komt.

De echtgenote van prins Harry wordt door twee medewerkers van het Britse koningshuis beschuldigd van pesterijen. Het verhaal kwam in maart aan het licht en het koningshuis schakelde een extern advocatenkantoor in om het te onderzoeken.

Jason Knauf, die voor Meghan en prins Harry werkte, had echter al in 2018 een klacht ingediend. Hij omschreef het gedrag van Meghan toen als "totaal onaanvaardbaar". De hertogin van Sussex ontkent de beschuldigingen.

De vermeende pesterijen van Meghan zouden ook een reden zijn dat de relatie tussen Harry en zijn broer prins William erg is bekoeld. Laatstgenoemde zou daarom hebben gewild dat het koppel in 2019 uit de met hem en zijn vrouw gedeelde organisatie Royal Foundation stapte. Een aantal maanden later kondigden Harry en Meghan aan een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis en vertrokken naar Amerika.