Het kledingmerk dat Khloé Kardashian voor 10 miljoen dollar (zo'n 8,2 miljoen euro) aanklaagde voor plagiaat, heeft de aanklacht ingetrokken. Volgens Radar Online zijn de partijen tot een vertrouwelijke overeenkomst gekomen.

Kardashian is eigenaar van het merk Good American. Een ander kledingmerk uit Los Angeles beweerde vorig jaar dat de ontwerpen van een lijn bodysuits die de realityster op de markt heeft gebracht een kopie zijn van de producten die dat bedrijf verkoopt.

Kardashian zou in 2016 en 2017 een aantal keer kleding van het bedrijf hebben geleend voor persoonlijk gebruik. Dat is niet ongebruikelijk voor sterren, zeker wanneer zij een flink aantal volgers hebben op sociale media. Merken hopen dat de beroemdheden foto's delen waarop ze de kleding dragen, wat een hoop publiciteit oplevert. In de aanklacht beweerde het merk dat Kardashian de producten echter heeft geleend om ze na te maken voor haar eigen lijn.

Om een rechtszaak te voorkomen, zijn de twee partijen om de tafel gegaan. Naar nu bekend is geworden hebben zij begin mei aan de rechtbank laten weten dat ze er onderling uit zijn gekomen en dat de aanklacht wordt ingetrokken.