Kim Kardashian heeft zich in de realityserie Keeping Up With the Kardashians uitgesproken over haar scheiding. De realityster zegt in februari opgenomen beelden dat het voelt alsof ze faalt, nadat ook haar derde huwelijk met Kanye West op de klippen liep.

"Ik kan dit niet meer aan", zegt Kardashian voor de camera's als ze na een flinke ruzie met echtgenoot Kanye West uithuilt bij haar familie. "Ik zit al jaren vast in deze situatie en hij verhuist ieder jaar naar een andere staat. En ik wil samen zijn om de kinderen op te voeden."

Volgens de realityster zijn de twee uiteindelijk gewoon geen goede match. "Hij verdient iemand die achter alles wat hij doet staat, die hem overal naartoe volgt. Die wel naar Wyoming verhuist. Ik kan dat niet."

"Het is mijn derde huwelijk dat strandt en ik voel me echt een mislukkeling. Ik ben een loser. Maar zo wil ik niet denken, want ik wil gewoon gelukkig zijn", aldus Kardashian.

Kardashian was van 2000 tot 2003 getrouwd met muziekproducer Damon Thomas. In 2011 scheidde Kardashian na 72 dagen huwelijk van basketballer Kris Humphries. De realityster was van 2014 tot februari 2021 getrouwd met West. Ze hebben samen dochters North (7) en Chicago (3) en zoons Saint (5) en Psalm (2). In de realityserie benadrukte Kardashian dat West "een geweldige vader" is voor hun kinderen.