De man die Kendall Jenner zou hebben willen vermoorden, heeft een gebiedsverbod opgelegd gekregen. De man moet de komende vijf jaar minstens zo'n 90 meter uit haar buurt blijven en mag ook in de toekomst niet proberen haar adres te achterhalen, meldt TMZ.

Jenner kreeg eerder dit jaar te horen dat er door de politie van Los Angeles een man was opgepakt die van plan zou zijn geweest om Jenner dood te schieten en daarna zelfmoord te plegen.

Deze man, met de naam Malik B., zit momenteel nog vast, maar het behoort tot de mogelijkheden dat hij binnenkort weer vrijkomt.

Jenner verzocht de rechter na het horen van de dreigementen een gebiedsgebod voor de man in te stellen. Aan die wens heeft de rechter nu voldaan. Volgens Jenner heeft ze de man nooit ontmoet, maar is ze doodsbang voor hem.

Enkele dagen voor ze het bericht van de politie kreeg, werd Jenner opgeschrikt door een man die haar tuin in kwam en naakt probeerde een duik te nemen in haar zwembad. Hij werd op tijd overmeesterd door haar beveiliging.