De politie in New York heeft een 52-jarige man opgepakt die zaterdagavond probeerde in te breken in het appartement van Taylor Swift, schrijft Page Six. De man bleek al gezocht te worden omdat hij eerder deze maand niet was komen opdagen voor een zitting in een andere zaak.

Swift heeft drie appartementen in hetzelfde gebouw in de wijk Tribeca. Twee daarvan heeft ze samengetrokken tot een penthouse van een kleine 750 vierkante meter. Ze is ook eigenaar van het huis naast het appartementencomplex.

Het is niet de eerste keer dat haar huis doelwit is van inbrekers. In 2019 werd een man opgepakt die voor de tweede keer de woning van de zangeres probeerde te betreden. Hij was toen al veroordeeld tot een celstraf van zes maanden voor een inbraak in het appartement, waarbij hij uiteindelijk slapend op de bank werd aangetroffen door beveiligingsmedewerkers.

In een interview met de New York Post verklaarde deze man later dat hij geen kwade bedoelingen had. "Ik wil alleen met haar praten, want ze lijkt me aardig en cool."