Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

gisteren om 14:44
Edwin Evers doet een paar keer over uitblazen vijftig kaarsjes
Edwin Evers viert zondag zijn vijftigste verjaardag. Het lukt de radiomaker en muzikant niet om alle kaarsjes op zijn verjaardagstaart in één keer uit te blazen. Of dat aan zijn respectabele leeftijd ligt, is onbekend.
Jarige Edwin Evers doet paar keer over uitblazen vijftig kaarsjes
Jarige Edwin Evers doet paar keer over uitblazen vijftig kaarsjes
gisteren om 14:42
Carice van Houten verwent haar huid met 'collageenboost'
Carice van Houten denkt een "alternatief voor prikken en vullers" gevonden te hebben. "Stukje huidverstrakking voor mama", aldus de actrice.
gisteren om 14:13
Kim Kardashians zoon Psalm viert tweede verjaardag
Psalm, de zoon van Kim Kardashian en rapper Kanye West, viert zondag zijn tweede verjaardag. "Van al mijn kinderen ziet hij er het meest Armeens uit, hij is net mijn opa", aldus de realityster met deels Armeense wortels over haar zoon. "Hij doet me zoveel aan mijn vader denken."
gisteren om 12:15
Ajax-fan Frank van der Lende poseert bij standbeeld van Hazes
Frank van der Lende poseert vlak voor de net niet afgelaste wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in Ajax-tenue voor het standbeeld van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes in Amsterdam. De radio-dj weet kennelijk niet dat ras-Amsterdammer Hazes volgens hardnekkige geruchten juist fan van de Rotterdamse club was.
gisteren om 08:38

Frans en Mariska Bauer zijn dertien jaar getrouwd
Frans Bauer en zijn vrouw Mariska zijn zondag dertien jaar getrouwd. "Als de dag van toen hou ik van jou", schrijft Mariska, met een verwijzing naar het nummer Als de dag van toen van Reinhard Mey.

zaterdag om 05:28
Ruud de Wild verbaasd over snel herstel
Radio-dj Ruud de Wild, die aan darmkanker lijdt en onlangs is geopereerd, kijkt naar eigen zeggen verbaasd op de foto. "Ben ook verbaasd dat ik nu al heel rustig mag beginnen met lichte dingen doen. Zes weken geleden zou dat sciencefiction zijn."
vrijdag om 15:41
Nikkie Plessen getrakteerd op fastfood
De ondernemer en presentatrice is zaterdag pas jarig, maar werd vrijdag door haar team al verrast met een tafel vol fastfood. "Ik houd hier toch zoooo erg van. Wat een verrassing, en ik had wederom niks door."
vrijdag om 12:20
Geen make-up voor Jan
Jan Smit had donderdag wederom repetities voor het Eurovisie Songfestival en deelde hier beelden van. Dat leidde tot veel reacties van volgers, die van mening waren dat de presentator en zanger een wel heel gebruind gezicht heeft. Dat is niet het gevolg van meerdere zonnebanksessies of een overdaad een make-up, beweert Smit op Instagram. "Gewoon zonneschijn, lieve mensen, dat werkt het allerbest."
vrijdag om 09:01
Nicolette Kluijver met een bob
Nicolette Kluijver laat op Instagram een nieuw kapsel zien, al is het niet duidelijk of ze haar lokken echt heeft geknipt of dat ze ze tijdelijk heeft verborgen. "Ik ben de Bob", grapt de presentatrice bij een foto waarop ze met een bobkapsel te zien is.
vrijdag om 05:31
Van je vrienden moet je het hebben
John Stamos, inmiddels alweer 57 jaar, deelt vrijdag een foto uit de oude doos. Hij is samen met twee vriendinnen te zien op de avond van hun prom, het afsluitende schoolfeest. "Vrienden laten je niet dit weerzinwekkende poederblauwe pak dragen", schrijft Stamos.
donderdag om 20:06
Ruud de Wild en Olcay Gulsen samen eropuit
Het stel ging donderdag lekker aan de wandel. "Met de leukste. Vandaag 7 kilometer", zegt een trotse Gulsen, wier vriend onlangs werd geopereerd aan darmkanker.
donderdag om 13:48
Druk aan het repeteren
Jan Smit en Chantal Janzen zijn deze week in Ahoy begonnen met repeteren voor de liveshows van het Eurovisie Songfestival. Daar hoort ook veel wachten bij en dat moment grijpen de twee aan voor een selfie.
donderdag om 10:35
Vierde kind voor Oscar Kazàn
Oscar Kazàn, de oudste zoon van Hans Kazàn, en zijn vrouw Bregje hebben in de nacht van woensdag op donderdag hun vierde kind gekregen. Ze hadden al een tweeling (Oscar en Felix) en een dochter (Skyler). Daar is nu zoon Dante bij gekomen. De illusionist laat weten dat het goed gaat met Bregje en Dante. "Ik ben supertrots op ze."
donderdag om 07:24

Felicitatie voor Archie
Archie, de zoon van Harry en Meghan, wordt donderdag twee jaar. Hij wordt gefeliciteerd door zijn oom William en tante Kate, die op Instagram een familiefoto delen waar ze allemaal op staan. "We wensen Archie een hele fijne verjaardag vandaag", schrijven de Britse royals.

woensdag om 20:24
Raven bedankt volgers
Raven van Dorst, die woensdag liet weten zich te identificeren als non-binair, is blij met alle reacties van volgers. "Nu tijd voor bier." Ook geeft de presentator en artiest nog een korte uitleg over de uitspraak van de naam: "Het is Raven op z'n Nederlands, met lange a zoals in tomaaaaaaaaten."
woensdag om 15:57
Adele viert vrijheid op verjaardag
De zangeres is woensdag 33 geworden en staat daarbij stil met enkele foto's op sociale media. 'Thirty free', schrijft Adele in het bijschrift.
woensdag om 10:49
Lil Kleine geniet van verblijf in Spanje
Rapper Lil Kleine is het natte voorjaar in Nederland ontvlucht en verblijft in Spanje. De artiest laat op Instagram zien dat hij momenteel in de badplaats Marbella van het goede leven geniet. Daar eet hij onder andere in het restaurant Nobu. Het demissionaire kabinet adviseert om niet naar het buitenland te reizen als dat niet echt nodig is.
woensdag om 07:58

Twan had er genoeg van
Op de vraag van Veronica Magazine wie hij nooit meer wil interviewen, antwoordt College Tour-presentator Twan Huys: "Nicolas Cage. Ik had me ontzettend goed voorbereid, maar al na de eerste vraag was het duidelijk dat het hem niets interesseerde. Na nog twee pogingen vroeg ik hem of hij wel zin had in het interview. Had-ie niet, dus na drie minuten ben ik opgestaan en weggegaan."

woensdag om 05:00
Een kleine reünie
Rein en Sylvia hebben weliswaar geen huwelijk overgehouden aan hun deelname aan Married at First Sight, maar wel vrienden. Op Instagram delen de twee deze selfie, waarbij ze vertellen dat ze eindelijk tijd hebben gehad om bij te praten.
dinsdag om 20:34
Grote tumor verwijderd bij Jan Rot
Jan Rot is vorige week opgenomen in het ziekenhuis. Bij een operatie is een grote tumor uit zijn darmen en maag gehaald, laat de familie van de zanger, componist en tekstdichter weten op Twitter.

"Nu moet hij eerst flink herstellen en aansterken om daarna nog wat hobbels te nemen", staat in de verklaring.

De 63-jarige Rot liet vorige week zelf al weten dat hij ziek is. Hij postte toen een foto waarop hij er ernstig vermagerd uitziet. "Hallo vrienden, zag er niet voor niets zo mager uit de laatste tijd. Inmiddels zijn we spannende dagen verder en bezig met herstel. Ik ben er nog niet, maar kom er wel. Tot die tijd ff pauze hier."
dinsdag om 16:49

Quinty Trustfull laat lippen liever masseren dan opspuiten
Hoewel het allang geen taboe meer is om je lippen te laten opspuiten of andere cosmetische ingrepen te ondergaan, laat Quinty Trustfull zien dat er nog andere manieren zijn om je gezicht volgens de huidige schoonheidsidealen vorm te geven. De presentatrice laat op Instagram zien dat een goede lipmassage net zo goed kan werken als een injectie. 

dinsdag om 12:30
Maik de Boer verstopt zich onder de lakens
De stylist vindt het met de harde wind en regen op dinsdag geen weer om naar buiten te gaan. "Ik zeg: in-bed-blijf-weer."
dinsdag om 09:32
Tony gaat op zoek
Spannende tijden voor Tony Junior, want de opnames van De Bachelor zijn begonnen. De komende weken zal de dj op zoek gaan naar zijn ideale match. Of daar inderdaad een liefde uit gaat voortvloeien, kan de kijker voorlopig nog niet op televisie zien. Naar verwachting zijn de afleveringen pas in het najaar op Videoland te bekijken.
maandag om 20:30
Geridderde Claudia de Breij heeft huis vol bloemen
Claudia de Breij kreeg in april de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw voor haar bijdrage aan de Nederlandse cultuur en maatschappij. De cabaretière, muzikante en presentatrice kreeg veel boeketten van mensen die haar feliciteerden met haar lintje. "Daar word ik zo troela-achtig blij van, dat ik de hele tijd druk ben met dooie bloemetjes eruit halen, bossen samenvoegen en ze uiteindelijk zelfs fotografeer en op Instagram zet", aldus de 46-jarige De Breij. "Rijp voor een bejaardenhuis, maar wel erg gelukkig zo."
maandag om 18:35
Laura Ponticorvo onthult het geslacht van haar kindje
Musicalactrice en YouTuber Laura Ponticorvo en haar man Ryan zijn in verwachting van een dochter, laat ze weten via een filmpje. In april maakte Ponticorvo bekend in verwachting te zijn.
Laura Ponticorvo onthult het geslacht van haar kindje
Laura Ponticorvo onthult het geslacht van haar kindje
maandag om 17:59
Angela Groothuizen linkt rommel aan einde avondklok
"Het einde van de avondklok is uitbundig gevierd hier aan de gracht", vermoedde zangeres en presentatrice Angela Groothuizen toen ze zag hoeveel drankflessen naast de glasbak lagen.
maandag om 15:50
Freek grapt: 'Heb mijn baard afgeschoren'
"Hoeveel weken slaap je ongeveer op de bank als je vriendin je al tien jaar waarschuwt dat je je baard er niet af mag halen?", vroeg muzikant Freek Rikkerink zich grappend af bij een foto waarop hij zonder baard te zien is. Hij zei bang te zijn voor de reactie van zijn vriendin Suzan Stortelder, omdat hij toch het scheermes tevoorschijn heeft gehaald. De twee vormen samen het muzikale duo Suzan & Freek. Later bleek het te gaan om een bewerkte foto.
maandag om 14:13
Jochem Myjer niet bang voor kou op terras aan het strand
Jochem Myjer vindt het koud aan het strand, maar laat zijn terraservaring bij een strandtent daar niet door verpesten. "We hebben onze schaatsen bij ons voor als de zee bevriest, want het is alsof je op de Noordpool zit", aldus de cabaretier. "Maar dit pakt niemand ons weer af!"
maandag om 13:22
Will Smith is naar eigen zeggen uit vorm
Volgens Will Smith is hij "in de slechtste vorm" van zijn leven. De 52-jarige acteur deelt een foto om zijn mening te onderstrepen. Smith laat in het midden of hij last heeft van 'coronakilo's' of zich voorbereidt op een acteerklus.
maandag om 11:46
Connie heeft auto weer terug
De auto van Connie Witteman die zondag werd gestolen, is weer teruggevonden. Met behulp van een app die het voertuig kon volgen, werd de auto opgespoord. Witteman focust weer volledig op haar zoon Marvin, die met COVID-19 in het ziekenhuis is opgenomen en "geweldig vooruitgaat".
maandag om 07:12
Concentreren op de mooie dingen
Yolanthe Cabau van Kasbergen geniet van het mooie weer in Los Angeles en probeert zich daarbij te concentreren op de positieve dingen in het leven. Volgens de presentatrice is dat belangrijk om zo geen ruimte over te laten voor het koesteren van wrok.
maandag om 04:39
Waar is de auto?
Connie Witteman houdt haar volgers op de hoogte van de diefstal van haar kleine autootje. Op Instagram riep ze zondagmiddag haar volgers op alsjeblieft uit te kijken naar het karretje met oranje bekleding en dat werpt z'n vruchten af: iemand heeft haar getipt dat hij in de buurt van het Amstel Station in Amsterdam staat. Gevonden heeft ze hem echter nog niet.
zondag 2 mei om 18:06
Billie Eilish breekt opnieuw Instagram-record
Popfenomeen Billie Eilish (19) staat op de cover van de Britse Vogue, en breekt daarmee een record: de foto kreeg binnen zes minuten maar liefst één miljoen keer likes op Instagram. Nooit kreeg een foto op het platform zoveel likes in zo'n korte tijd. Inmiddels staat de teller op bijna zeven miljoen. "Ik hou van deze foto's en ik hield van deze fotoshoot. Doe wat je wil, wanneer je dat wil", schrijft Eilish. Eilish brak in maart hetzelfde record met een foto van haar nieuwe blonde kapsel.
zondag 2 mei om 12:07
Soundos El Ahmadi deelt voor dochter portret op hobbelpaard
De zesjarige dochter van Soundos El Ahmadi wilde dat haar moeder een foto van zichzelf op een hobbelpaard op Instagram zou zetten. De cabaretière wilde niet weigeren. Ze grapt dat haar geloofwaardigheid nu verdwenen is.
zondag 2 mei om 10:29
Jennifer Hoffman plant geboortekaartje van haar zoon 
Het geboortekaartje van Cooper, de in februari geboren zoon van Jennifer Hoffman en haar vriend Dorian Geis, bevat bloemzaden. De actrice heeft het kaartje inmiddels geplant.
zondag 2 mei om 05:30
Jarige prinses Charlotte (6) krijgt felicitaties van Britse koningshuis
Prinses Charlotte viert zondag haar zesde verjaardag. De dochter van prins William en Kate Middleton krijgt felicitaties van het Britse koningshuis.
zaterdag 1 mei om 18:08
Georgina Verbaan kijkt mensen op het terras
"Gefotografeerd door mijn kind op een terras. Lekker mensen kijken, ik had ze gemist die mensen", schrijft de actrice bij een foto met een glas wijn.
zaterdag 1 mei om 13:10
Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels genieten op Ibiza
Jessie Jazz Vuijk en vriend Kaj Gorgels zijn samen op vakantie op Ibiza. "Ik ben zó gek op deze man", schrijft het model bij een foto met de Expeditie Robinson-presentator.
zaterdag 1 mei om 08:55
Nick Schilder moet even afkoelen
Nick Schilder hoorde vanochtend dat de eerste aflevering van Nick, Simon & Kees: Take A Chance On Me, een serie waarin de Volendammers op zoek gaan naar het verhaal van ABBA, 1,4 miljoen kijkers heeft getrokken. De zanger schrijft op Instagram dat hij even moest afkoelen. Dat deed hij met een duik in het IJsselmeer, wat hij zijn ochtendritueel noemt.
vrijdag 30 april om 17:20
Lieke Martens verlangt naar Nederland
Lieke Martens, die bij FC Barcelona speelt, zou in de toekomst weer naar Nederland willen. Momenteel heeft ze een latrelatie met Benjamin van Leer, die bij Sparta Rotterdam keept. "Ik wil lekker bij familie en vrienden in de buurt zijn", vertelt de voetbalster in RTL Boulevard.
vrijdag 30 april om 16:50
Frans en Mariska Bauer in quarantaine
Pech in huize Bauer: zowel Frans als Mariska is besmet met het coronavirus. Het stel, dat sinds deze week met hun nieuwe programma Bestemming Onbekend te zien is, zit al een week in quarantaine. Ze hebben slechts lichte klachten en hebben hun werkzaamheden een aantal weken verzet.
vrijdag 30 april om 11:51
Hugh Jackman schept op over zelfgebakken zuurdesembrood
Zoals velen is ook Hugh Jackman aan het bakken geslagen tijdens de coronacrisis. Hij deelt de voortgang van zijn leerproces met zijn Instagram-volgers. De acteur (X-men, Van Helsing) was vandaag erg tevreden over het resultaat: de korst van zijn brood was bijzonder mooi gerezen.

Zelf eet Jackman slechts één keer per week brood, vertelde hij op Instagram. De broden die hij overheeft, geeft hij weg. Onlangs deed hij een oproep om New Yorkers met essentiële beroepen te taggen, die hij vervolgens per fiets een brood zou bezorgen.
vrijdag 30 april om 09:26
Ongelezen berichten
T-Pain heeft iets pijnlijks ontdekt: hij negeert al ruim twee jaar andere beroemdheden die met hem zouden willen samenwerken. De rapper had geen idee dat op Instagram ook een mapje te vinden is met persoonlijke berichten van mensen die je niet volgt. Diplo, Viola Davis, Fergie: allemaal hebben ze nooit iets teruggehoord van T-Pain.
vrijdag 30 april om 05:55
Er is er een jarig
Pieter van Vollenhoven viert vandaag zijn 82e verjaardag en dat wordt gevierd op het Instagram-account van het Koninklijk Huis.