Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

zondag 18 juli om 17:48
Fajah durft niet te plassen
Fajah Lourens is op vakantie in Kenya. De gespotte giraffes en olifanten vond ze prachtig, de katachtigen iets minder. Op haar Instagram Stories meldt ze dat ze liever haar plas ophoudt, dan de auto te moeten verlaten in het donker.

"Ik durf dus echt niet te plassen hè, ik zag een kat toen we onderweg hierheen waren."
zondag 18 juli om 15:29
Mariska Bauer showt nieuwe vriendin zoon Christiaan
Christiaan, de oudste zoon van Frans en Mariska Bauer, heeft een nieuwe vriendin. Ma Bauer is er maar wat blij mee, en showt haar - achterste rij links - nieuwe schoondochter op Instagram.
zondag 18 juli om 13:59
Ruud de Wild verrast Linda Hakeboom 
Het gaat niet zo goed met Linda Hakeboom, zo meldt de presentatrice op Instagram. Hakeboom werd gediagnosticeerd met borstkanker en haar nieuwe chemokuur hakt er naar eigen zeggen in. Te midden van deze ellende stuurde dj Ruud de Wild haar een cadeautje met de tekst "I'm still standing". Het kunstwerk krijgt een prachtig plekje, laat de dankbare presentatrice weten.
zondag 18 juli om 11:45
Ali B deelt eerlijke foto
Ali B deelt een erg eerlijke foto op Instagram. "Ik ben sexy en ik weet het", schrijft de rapper erbij.
zondag 18 juli om 08:12
Moeilijk zwanger raken
Simon Keizer en zijn vrouw Annemarie moesten lange tijd geduld hebben voordat hun tweede kinderwens in vervulling ging. De weg naar de zwangerschap ging veel moeizamer dan bij hun eerste kind Kiki, zo schrijft Annemarie op Instagram.
zaterdag 17 juli om 17:53
Edoardo Mapelli Mozzi bedankt prinses Beatrice 
Op de dag dat vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi een jaar getrouwd is met de Britse prinses Beatrice, de oudste dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, plaatst hij een romantisch berichtje op Instagram. "Ik kan niet geloven dat het alweer een jaar geleden is. Elke seconde van elke dag is vol geluk, vreugde en liefde." Mapelli Mozzi dankt de prinses voor elke seconde samen.
zaterdag 17 juli om 16:17
Britney Spears is er klaar mee
Popster Britney Spears is klaar met mensen om haar heen, die er volgens haar nooit voor haar zijn geweest. De Amerikaanse popster plaatste een tekst op Instagram waarin ze haar ongenoegen toont. "Er is niets erger dan wanneer de mensen die het dichtst bij je staan en die er nooit voor je zijn geweest, dingen posten met betrekking tot je situatie, wat deze ook mogen zijn, en doen alsof ze je steunen… er is niets erger dan dat!"

Spears is een juridische strijd aangegaan met haar vader, waarmee ze hoopt onder zijn curatele uit te komen. Vader Jamie heeft sinds 2008 zeggenschap over haar financiën, gezondheid en leefomstandigheden. Op wie de zangeres doelt met haar bericht is onduidelijk.


zaterdag 17 juli om 14:02
Dave Roelvink kan niet wachten
In april maakte Dave Roelvink (27) bekend dat hij en vriendin Jazzlyn hun eerste kindje verwachten. Dave kan alvast niet wachten op zijn 'grote vriend', zo meldt hij op zijn Instagram Stories.
zaterdag 17 juli om 07:57
Chantal Janzen viert mijlpaal met zoon
Chantal Janzen viert de afsluiting van de basisschool samen met haar zoon. Na de zomervakantie gaat hij naar de middelbare school. 

"Stop de tijd. Of nee, ga maar door, het is zo mooi om ze te zien groeien. Niets is vanzelfsprekend, geniet van ieder moment, iedere mijlpaal, met ieder die je liefhebt", schrijft de presentatrice.
vrijdag 16 juli om 18:05
Britt Dekker in de bres voor paarden
Presentatrice Britt Dekker roept haar Instagram-volgers ertoe op paarden in de door noodweer getroffen gebieden te helpen. Dekker probeert haar volgers - volgens de Purmerendse zitten daar veel paardenliefhebbers tussen - te mobiliseren om paarden in deze ondergelopen gebieden te helpen. Ook stelt ze haar vrachtwagen ter beschikking, waarin twee paarden passen. "Allemaal een beetje helpen, het zal je huis of werkplek maar zijn", sluit ze haar bericht af.
vrijdag 16 juli om 17:45
David Beckham inspireert zijn zonen
Cruz en Romeo Beckham, de zonen van de Britse ex-voetballer David Beckham, dachten waarschijnlijk origineel te zijn met hun korte, geverfde kapsels. Pa Beckham herinnerde ze even aan zijn rol als stijlicoon in de jaren negentig met de hashtag #dadiditfirst. Onder de foto schreef hij: "Aan hun gezichten te zien zijn ze er niet blij mee."
vrijdag 16 juli om 15:21
Domien mag weer naar buiten
Qmusic-dj Domien Verschuren mag z'n huis weer uit. Tijdens een boottochtje met collega Marieke Elsinga kwam hij in contact met iemand met het coronavirus, waardoor hij in quarantaine moest. 

Hij schrijft onder een foto op Instagram: "Even bang dit weekend op de camping de man met de hamer tegengekomen te zijn, maar dat bleek ik zelf. 🔨  Na een week in quarantaine kan ik weer naar buiten!"
vrijdag 16 juli om 11:43
Zin om te rocken
Typhoon heeft zin om vrijdagavond helemaal uit z'n dak te gaan, want wie weet wanneer de volgende keer is. "Vanavond staan we in het Zomertheater Den Bosch. Wie is daar?! Er zijn nog tickets. Can't wait!"
vrijdag 16 juli om 04:45
Afscheid van Pippa
Pippa, het hondje van Chrissy Teigen en John Legend, is onlangs op tienjarige leeftijd overleden. "We houden zoveel van je", schrijft het model op Instagram. "Dankjewel dat je je leven met ons doorbracht."
donderdag 15 juli om 20:11
Omringd door heel veel liefde
Hailey en Justin Bieber hebben weer eens last van geruchten: er gaat een video rond waarop het lijkt alsof de zanger zijn vrouw uitscheldt. Niets geloven van wat er wordt gezegd, zegt Hailey in haar Instagram Stories. Ze lijkt daarmee te reageren op de video. "Laat je niet voeden door negatieve bullshit", aldus het model, dat naar eigen zeggen juist werd omringd met heel veel liefde.
donderdag 15 juli om 14:16
Contracten getekend, sleutel ontvangen
Eindelijk is het zover voor André Hazes en Sarah van Soelen. Het stel heeft het contract getekend voor hun nieuwe huis en de sleutel ontvangen. Ze delen het blijde nieuws op Instagram. "Ons eigen huisje! Niks liever dan met jou", schrijft van Soelen. "Nu echt van ons! Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen."
donderdag 15 juli om 09:01

Alles kwijt
Gravin Eloise heeft een rotdag. Niet alleen heeft ze al sinds het begin van haar vakantie te maken met slecht zomerweer, ze is ook nog eens al haar belangrijke pasjes kwijtgeraakt. Waarschijnlijk heeft ze haar pinpas, rijbewijs en andere passen bij een grote meubelzaak laten liggen.

donderdag 15 juli om 04:53
Giel Beelen loopt over glas
Giel Beelen onderneemt woensdag een spannende activiteit: onder begeleiding van een coach zet hij een aantal stappen op gebroken glas. "Ik vind het ook bizar om terug te zien, maar wat blijkt: ook vertrouwen in jezelf kan je trainen", zegt Beelen, die voor zijn eigen project Kukuru bezig is met thema's als zelfontwikkeling en spiritualiteit. 

"Het werd mij in ieder geval weer duidelijk: de wijsheid van je lichaam is ongekend!"
woensdag 14 juli om 18:25
Joe Biden strikt zangeres Olivia Rodrigo
De Amerikaanse president Joe Biden heeft de razend populaire zangeres Olivia Rodrigo weten te strikken om coronavaccins te promoten onder Amerikaanse jongeren. De popster heeft alleen al op Instagram 14,4 miljoen (met name jonge) volgers. Biden plaatste een jeugdfoto van zichzelf op Instagram, waarmee hij jongeren wil aansporen. Rodrigo reageerde onder de foto met de mededeling mee te doen en sloot af met: "Ik zie je morgen in het Witte Huis!"
woensdag 14 juli om 15:27
Sonja Bakker viert vakantie met ex Barry van Suijdam
Dieetgoeroe Sonja Bakker viert de zomer op het Spaanse eiland Ibiza. Opvallend: ook haar ex-vriend Barry van Suijdam is te zien op haar vakantiekiekje. De twee zetten in maart van dit jaar een punt achter hun relatie. Van Suijdam ging in april in beroep tegen de taakstraf van zestig uur en voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken, die hem werd opgelegd voor het mishandelen van Bakker tijdens een ruzie in november van vorig jaar.
woensdag 14 juli om 14:19
Kate Moss gezicht ondergoedmerk Kim Kardashian
Het Britse topmodel Kate Moss is het gezicht van het merk van realityster Kim Kardashian voor corrigerend ondergoed. Kardashian ontmoette het model in 2014 en was gelijk weg van de humor, authenticiteit en klassieke schoonheid van Moss. "Sindsdien zijn we vrienden! Ze is hét mode-icoon. Haar stijl definieert een hele generatie en ik ben trots dat ik haar mag presenteren!", zo schrijft de realityster op Instagram.
woensdag 14 juli om 10:06

Froukje de Both werkt aan zichzelf
Omdat ze ernaar verlangde mentaal en fysiek fitter te worden, maakte Froukje de Both drie maanden geleden met zichzelf de afspraak om aan haar lichaam en geest te werken. Op Instagram laat de presentatrice weten dat dit goed is gelukt: "Na jaren onregelmatig bewegen, lukt het me nu om dagelijks minimaal twintig minuten te bewegen en ik merk daarin echt een verschil. Ik voel me fitter en begin het ook aan mijn lichaam te zien. Om de dag loop ik hard en doe ik thuis oefeningen en één keer per week doe ik ondersteunende krachttraining in de gym."

Daarnaast houdt ze een dagboek bij om haar beslommeringen te noteren. "Het helpt niet om je te verzetten tegen de pijnlijke dingen in het leven. Een feelgood journal helpt om alle mooie dingen te zien en de focus zo veel mogelijk op de mogelijkheden in plaats van de de beperkingen te leggen, dus dat is echt top."

woensdag 14 juli om 06:59
Weer een nieuwe dag
Patty Brard geniet van de kleine dingen, zoals de zon die op Ibiza mooi door de takken van haar boompje schijnt. Volgens de presentatrice zijn de beste dingen in het leven gratis en dus is het belangrijk die dingen te waarderen.
woensdag 14 juli om 04:32
Het is hard werken
Hilary Duff is nog niet zo lang geleden moeder geworden van dochter Mae en deelt nu op Instagram een reeks foto's van de bevalling. Het viel de actrice zwaar, maar ze had een fijne groep mensen om zich heen en daarom vindt ze het belangrijk de beelden te delen: volgens Duff is het een magisch moment, maar ze benadrukt ook dat bevallen en kinderen opvoeden echt keihard werken is.
dinsdag 13 juli om 18:54

Kjeld Nuis heeft een dip
Een topsporter vraagt iedere dag extreem veel van zichzelf. En naast de sport vereist het sociale leven ook nog voldoende aandacht. Schaatser Kjeld Nuis laat op Instagram weten dat hij er vrede mee heeft als het een keer niet gaat zoals hij wil. "Soms gaat het gewoon niet. Het lijf werkt niet mee. Zelfs de kop niet, maar dat is soms oké. Gelukkig heb ik de beste mensen om me heen."

dinsdag 13 juli om 15:02
Donny ruimt huis op
Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok zijn geveld door het coronavirus. Na een pitte dag ziek zijn kan Donny het echter opbrengen om het enigszins doorleefde huis eens stevig op te ruimen. "Eventjes aan de slag gegaan. Uit verveling ga je allemaal dit soort dingen doen."
dinsdag 13 juli om 10:11
Voor altijd
Shelley Vol, een van de zussen van de groep OG3NE, viert op Instagram dat ze vijf jaar samen is met haar vriend Rory de Kievit. "Vijf jaar lang met de allerliefste", schrijft ze bij een reeks foto's. "Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik met jou mag beleven, voor alles wat we hebben kunnen doorstaan de afgelopen jaren en voor alles wat er in de toekomst nog voor ons ligt", aldus de zangeres. Ze sluit af met de woorden: "Voor altijd."
dinsdag 13 juli om 07:44
Leuk en onvergetelijk
Jada Borsato, de dochter van Marco en Leontine, is geslaagd en dat was reden voor een feestje. Haar ouders organiseerden als verrassing een picknick voor haar. De zanger omschrijft het feest als "onvergetelijk". Op een van de foto's die hij post van de gezelligheid, is hij zoenend te zien met Leontine. De twee scheidden vorig jaar van elkaar, maar hebben hun relatie nieuw leven ingeblazen.
dinsdag 13 juli om 04:39
Nog even genieten
De familie Meiland is (met aanhang) op vakantie en geniet van alles wat Curaçao te bieden heeft. Martien Meiland laat op Instagram weten dat ze nog een paar dagen hebben op het eiland.
maandag 12 juli om 20:35

Victoria Koblenko opgelucht over mammografie
Zeven jaar geleden beleefde Victoria Koblenko een pijnlijke mammografie, maar het recentste borstonderzoek van de actrice viel gelukkig mee. Op Instagram laat ze weten opgelucht te zijn: "Ben geen pieperd, maar de weeën vond ik minder pijnlijk dan de mammografie. In mijn brein werd het beeld gegraveerd hoe mijn borst zo plat werd als een A4'tje. Dat beeld heb ik nooit meer kunnen wissen. Tot vandaag. Dit was niet pijnlijk. Maar heb hier stiekem peentjes voor gezweet, zeker toen ik nog even ter controle een echo moest maken. Maar eind goed al goed!"

maandag 12 juli om 17:48
Domien Verschuuren in quarantaine
Qmusic-dj Domien Verschuuren werd tijdens de verjaardag van zijn collega Marieke Elsinga verrast met slecht nieuws: hij is in contact gekomen met een persoon die positief is getest op het coronavirus. Een zelftest van Verschuuren resulteerde in een negatieve testuitslag, maar hij wacht het de komende dagen af en blijft binnen. "Ik zit in quarantaine, en dat is kut."
maandag 12 juli om 15:29
Allereerste show van papa
Kiki, de dochter van Simon en AnneMarie Keizer, was zondagavond voor het eerst aanwezig bij een optreden van haar vader en Nick Schilder. "Van begin tot het einde heeft ze ademloos toe zitten kijken en ze deed af en toe een dansje tussendoor", schrijft AnneMarie, die zelf een traantje moest laten. "Simon heb ik nog nooit zo zenuwachtig gezien", vertelt ze.
maandag 12 juli om 11:44
Even bijpraten
Nu Koffietijd met zomerstop is, zien Patrick Martens en Quinty Trustfull elkaar een stuk minder en dan is het soms nodig even bij te kletsen. Dat doen de twee presentatoren vandaag, want ze moeten nog ruim anderhalve maand wachten tot ze elkaar weer in de studio zien.
maandag 12 juli om 08:47
Nooit echt weg
Lisa Vol, een van de zussen van de groep OG3NE, staat stil bij het overlijden van haar moeder in 2017. "Vier jaar zonder jou… hoe kan de tijd zo snel gaan en tegelijkertijd als een eeuwigheid aanvoelen?", vraagt ze zich af. Ze omschrijft het gemis als "lood in haar schoenen", terwijl de mooie herinneringen als een "sieraad om haar hals" zijn. "De lieve woorden en wijze raad die je me meegaf zijn een routekaart in mijn handen, jouw kenmerken zijn terug te vinden in mijn DNA. Dus ben je echt weg? Nooit."
maandag 12 juli om 06:59
Hiep, hiep, hoera
Marieke Elsinga is vandaag 35 jaar geworden en viert dat groots. Eerst werd ze al met ballonnen onder de douche verrast en nu blijkt haar collega Mattie Valk een boot te hebben geregeld waarop feest kan worden gevierd. Danny de Munk is erbij en met z'n allen eten ze regenboogtaart.
maandag 12 juli om 05:03
Een minireünie
Wie is de Mol?
 zorgt ieder jaar weer voor vriendschappen en Mol Renée Fokker is daar maar wat blij mee. De actrice kreeg afgelopen weekend bezoek van medekandidaat Joshua Nolet en zijn vriendin.
maandag 12 juli om 05:01
Tijd voor pauze
Connie Breukhoven geeft haar volgers iedere ochtend een positief bericht mee, maar de afgelopen week was ze nogal stil. Nu vertelt ze waarom: de aanslag op Peter R. de Vries heeft haar flink aangegrepen. "Daarbij komt nu weer de bedreigingen wat betreft RTL Boulevard! Ik heb daarom besloten even afstand van alles te nemen, ik ben ook maar een mens en sinds dit intrieste gebeuren heeft plaatsgevonden heb ik even geen behoefte om nu gezellig te doen op mijn Insta!"
maandag 12 juli om 05:00
Pluk de dag
Maik de Boer woont een groot deel van zijn tijd in Barcelona en daar is het weer een stuk beter dan hier in Nederland. De stylist geniet van zijn omgeving en 'plukt de dag' voor de Sagrada Familia.