Bekende Nederlanders en buitenlandse beroemdheden geven via sociale media regelmatig een inkijkje in hun levens. NU.nl deelt de hele dag door updates die de sterren plaatsen.

een paar seconden geleden

Dave Roelvink baalt van lekkage in huis
Maandagochtenden zijn meestal al niet de makkelijkste ochtenden, maar voor Dave Roelvink en zijn zwangere vriendin werd deze ochtend ook nog eens grondig verpest door een lekkage in hun huis. Op Instagram geeft Roelvink te kennen dat hij ontzettend baalt. Het stel zit de komende drie dagen midden in de herstelwerkzaamheden.

een paar seconden geleden
Luizenmoeder-cast mag bioscoopfilm alvast bekijken
Gewone bioscoopgangers zullen zeer waarschijnlijk tot het einde van de maand juli moeten wachten om de verfilming van de populaire serie De Luizenmoeder te kunnen zien. De cast van de film mocht hem echter nu al bekijken tijdens een speciale screening. Actrice Jennifer Hoffman laat op Instagram weten dat het een zeer gezellige voorvertoning was.
een paar seconden geleden
Geen partner, wel vrienden
De deelnemers van Married At First Sight blijven lang niet allemaal getrouwd, maar ze houden er wel vrienden aan over. Rein, Monique, Sylvia en Bert zijn gezellig met elkaar uit eten om hun vriendschap te vieren.
3 uur geleden
Welkom bij de familie
Kevin Bacon en Kyra Sedgwick hebben naar eigen zeggen het gezin uitgebreid: het stel heeft er twee geiten bij. De dieren heten Hocus en Little Man.
gisteren om 17:57
Olcay Gulsen vindt verrassing in koffer
Olcay Gulsen is op vakantie naar Turkije met haar moeder en zussen. Haar vriend Ruud de Wild mist haar erg, en stopte een verrassing in haar koffer. "Allerliefste van me, daar ga je. Lekker op vakantie met mama en de meiden", aldus De Wild op een handgeschreven briefje. "Missen is dus ook iets moois."
gisteren om 15:09
Bridget Maasland en broer laten zich samen vaccineren
Bridget Maasland en haar broer Bryan hebben zich vandaag allebei laten vaccineren, zo deelt de presentatrice op Instagram. "Voel je niets van", schrijft ze bij de foto. De twee spraken elkaar jarenlang niet, maar hebben het contact hersteld. Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis ontfermden ze zich samen over de cadeauwinkel van hun ouders, vertelde Maasland eerder aan NU.nl.
zaterdag om 06:18
Hoofdrolspeelsters Sex and the City herenigd voor reboot
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis zijn begonnen met de eerste voorbereidingen voor de reboot van Sex and the City die gemaakt wordt voor HBO Max. "Weer samen", schrijft Parker bij een foto van de drie actrices.
vrijdag om 12:41
Kate Middleton kan niet wachten
Kate Middleton, de vrouw van prins William, is vrijdag tijdens een persmoment gevraagd naar haar nichtje Lili, de dochter van prins Harry en Meghan Markle. "Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten", zei de hertogin van Cambridge. "Ik hoop dat dat snel gaat gebeuren."
vrijdag om 10:55
Gigi en dochter ademen de zomer in
Gigi Hadid en haar dochter Khai genieten van een verkoelende duik in het water. "Adem de zomer in", schrijft het model bij een foto van zichzelf en Khai, die vorig jaar in september werd geboren.
vrijdag om 06:00
Britney is een slang
Britney Spears, die regelmatig haar schilderkunsten op Instagram deelt, is ook aan het tekenen geslagen. Ze liet haar creatie door een vriendin analyseren, die concludeert dat Spears "op zoek is naar een jungle". Maar er zit iets anders achter, legt de zangeres uit. "Vorig week droeg ik een slangenkostuum voor Pride Month." Onbewust heeft Spears dus zichzelf op papier gezet.
donderdag om 20:00
Frans en Mariska Bauer trots op geslaagde zoon
Niet alleen in het huis van de koning viel vrijdag wat te vieren, ook een van de kinderen van Frans en Mariska Bauer is geslaagd. Zoon Jan kreeg vrijdag te horen dat hij zijn vwo-diploma heeft behaald. Zijn ouders delen het nieuws trots op Instagram. Ook Jan zelf deelt een foto. "Hoppa, vwo in de pocket", schrijft hij erbij. "Megatrots op je", reageert zijn moeder.
donderdag om 14:10
Amalia is donderdag geslaagd voor haar eindexamen vwo. Cum laude zelfs, en daarom hangt de prinses haar vlag uit.
Prinses Amalia is geslaagd en hangt de vlag uit
Prinses Amalia is geslaagd en hangt de vlag uit
donderdag om 10:00

Dennis Weening en dochter luisteren metal in de auto
Autorijden kan een kwelling worden als je kinderen mogen bepalen welke muziek wordt gedraaid. Tenzij de kinderen dezelfde muzieksmaak hebben als hun ouders en dat lijkt bij Dennis Weening en zijn dochter Charlie het geval te zijn. Op Instagram is te zien hoe vader en dochter van een potje metal genieten. "En de tijd van K3 is echt voorbij", schrijft de presentator.

woensdag om 20:35
Omgeven door vaatdoekjes
Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn donderdag alweer tien jaar getrouwd. Op Instagram blikt de musicalactrice terug. "Tien jaar geleden was Jim nu bij z'n ouders, in z'n ouderlijk huis en lag ik alleen in een hotelkamer. Vrijwillig overigens, hou van alleen zijn, zeker in spannende situaties. En spannend vond ik het, het was namelijk de avond voor ons huwelijk. Nu, tien jaar later, zijn we omgeven door kindertekeningen, vaatdoekjes en nog meer chaos als destijds."
woensdag om 17:10
Carlo Boszhard neemt woensdag een promo op voor het nieuwe seizoen van Married at First Sight. De presentator moet met een pijl en boog mis schieten - net zoals Cupido tijdens de afgelopen seizoenen van het datingprogramma, waarin geen langdurige liefdes ontstonden - maar schiet juist dwars door de ballon heen. Tot grote vreugde van Boszhard, die dit niet had zien aankomen.
Carlo Boszhard maakt 'blunder' tijdens opnames Married at First Sight
Carlo Boszhard maakt 'blunder' tijdens opnames Married at First Sight
woensdag om 15:03
Wendy van Dijk weer op pad met Mari van de Ven
Wendy van Dijk is woensdag aan het werk met Mari van de Ven, haar vaste visagist. Voor welk project de twee op pad zijn, vertelt de presentatrice er niet bij. "Samen met lieve steun en toeverlaat Mari", schrijft Van Dijk bij een foto van de twee.
woensdag om 10:10
Britse prinses Eugenie deelt eerste video van baby August
De Britse prinses Eugenie heeft voor het eerst een filmpje gedeeld van haar zoontje August. De 31-jarige prinses plaatste de video van haar zoon op Instagram ter ere van Wereldoceaandag.

Op het filmpje is de jongen knuffelend te zien met een pluche haai in zijn schommelstoel. Ook is het de eerste keer dat de bijna vier maanden oude August te horen is. "Tijdens Wereldoceaandag vieren we onze prachtige oceanen en alles wat daarin leeft", schrijft Eugenie bij het filmpje. "Een dag om het bewustzijn te vergroten voor iets dat zo belangrijk is en een dag om te knuffelen met pluizige haaien."
woensdag om 07:02

Leco van Zadelhoff deelt liefdesverklaring
Tijdens een etentje op vakantie vond Leco van Zadelhoff het tijd om een liefdesverklaring aan zijn partner Carlos uit te brengen: "Dankjewel leuke man, altijd fijn, altijd leuk, altijd opgewekt, altijd goede zin, altijd een goede kijk op mensen altijd met dat juiste been uit bed. Ik probeer ervan te leren, maar altijd hou ik van je. Op vakantie, thuis. Altijd!"

woensdag om 06:40
Nikkie Plessen met personeel naar Ibiza
De modeondernemer heeft haar personeel meegenomen op een "heerlijke, gezellige en welverdiende trip" naar Ibiza. "Getest en wel", zegt ze er voor de zekerheid bij.
dinsdag om 18:01
Eloise dankbaar voor felicitaties
Eloise van Oranje is dinsdag negentien jaar geworden. De gravin dankt op Instagram haar volgers voor alle berichtjes en felicitaties. "Ik heb geen tijd om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik weet hoe leuk jullie allemaal zijn", schrijft ze.
dinsdag om 14:55
Charles blij met kleindochter
Prins Charles heeft dinsdag in het openbaar voor het eerst iets gezegd over de komst van zijn kleindochter Lili. "De ontwikkeling van elektrische auto's is ontzettend belangrijk voor de toekomstige generaties", zegt de prins tijdens een bezoek aan een BMW-fabriek in Oxford.

"Iets waar ik mij maar al te goed bewust van ben, nu ik voor de vijfde keer opa ben geworden. Zulk mooi nieuws onderstreept alleen maar het belang van ontwikkeling op dit gebied."
dinsdag om 14:04
Samantha Steenwijk houdt nog steeds van paard na ongeluk
Samantha Steenwijk heeft een dag nadat ze van haar paard is gevallen een foto met hem op Instagram geplaatst. "Je bent en blijft m'n grootste vriend", schrijft ze bij de foto. Volgens Steenwijk kon haar paard Voice er niets aan doen dat ze maandag haar stuitje, onderste wervels en enkel kneusde. De zangeres laat weten dat het goed met haar paard gaat en dat ze niet kan wachten weer op zijn rug te klimmen. Daar voelt Steenwijk zich namelijk "de gelukkigste vrouw op aarde".
dinsdag om 07:27

Chantal Janzen haalt batterijen uit speelgoed
In iedere speelgoedcollectie van een kind bevinden zich wel een of meerdere speelobjecten die moeten worden aangedreven met een batterij. Meestal om het speelgoed te voorzien van een geluid dat alleen leuk is voor de aankoop, maar na enkele dagen al een grote irritatiebron in huis wordt. De jongste zoon van Chantal Janzen heeft precies zo'n speelgoedobject, maar nadat zijn moeder de energievoorziening heeft verwijderd keert de rust in huis terug.

dinsdag om 04:34

Bridget Maasland op date met Christian Henry
Dat Bridget Maasland voorzichtig aan het daten is met Christian Henry is al een maand duidelijk, maar het lijkt erop dat de twee elkaar erg leuk vinden. Maasland plaatste namelijk voor het eerst een gezamenlijke foto van haar en de vastgoedadviseur op haar Instagram-profiel. Wel maakt ze in het bijschrift duidelijk dat ze nog steeds in de datefase zitten. 

maandag om 19:01
Rens zoekt naar balans
Rens Kroes is de laatste tijd wat meer afwezig op sociale media en maandag vertelt ze waarom. "Ook al zie ik werk en privé niet als iets gescheiden, toch merk ik dat zodra het ergens goed gaat thuis, dat ik mij minder focus op de zaak", legt de kookboekauteur, die in oktober 2020 moeder werd, uit. Een weekendje weg naar Katwijk aan Zee heeft Kroes goed gedaan.
maandag om 14:55
Gaby viert verjaardag op Ibiza
Gaby Blaaser viert maandag haar verjaardag op het zonnige Ibiza. "Forever 25", grapt de influencer, die 35 jaar is geworden.
maandag om 10:37
Victoria Beckham trots op modellenwerk van zoon
Victoria Beckham deelt een foto van haar zoon Romeo, die als model poseerde voor de herfst- en wintercollectie van het merk Yves Saint Laurent. "Wow", schrijft de moeder van vier bij de foto van de achttienjarige Romeo.
maandag 7 juni om 06:23

Lieke van Lexmond geniet in de achtbaan
Terwijl haar man zijn best moest doen op de clubkampioenschappen van de plaatselijke golfvereniging, genoot Lieke van Lexmond afgelopen zondag met haar kinderen in een pretpark: "Wat een heerlijke dag hebben we gehad, het was er eentje met een dikke gouden rand! Wij in het pretpark, terwijl Bas clubkampioen werd met golf."

zondag 6 juni om 09:11

Diederik Gommers blij met The Best Social Award
Diederik Gommers laat op Instagram weten dat hij blij is met zijn The Best Social Award. "Toen ik in 2016 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Intensive Care (NVIC) werd, had ik nooit verwacht met een beste socialemedia-award te staan."

De ic-baas heeft zijn volgers "met veel plezier" voorzien van zoveel mogelijk wetenschappelijke informatie over het coronavirus, het ziektebeeld, de behandelingen en de vaccins. Het vond de bedankjes het leukst. "Die deden me echt goed. De ziekenhuisopnames blijven maar dalen en de vaccinaties gaan als een speer. Bij mij bekruipt echt het gevoel dat we het virus gaan verslaan."

zaterdag 5 juni om 14:44
Jaimie Vaes deelt familiemoment
Jaimie Vaes deelt zaterdag een video van Lil Kleine en haar zoon Lío op Instagram. Het gezin is nog op Ibiza. Eind mei werd de artiest vanwege een incident op het Spaanse eiland meegenomen door de politie.
Jaimie Vaes deelt video van Lil Kleine en zoon
Jaimie Vaes deelt video van Lil Kleine en zoon
zaterdag 5 juni om 11:48
Tom Felton geniet van Amsterdam
Harry Potter-acteur Tom Felton (Draco Malfoy) is momenteel in Nederland vanwege de film De Slag om de Schelde, die zaterdag wordt vertoond in Pathé Tuschinski. Felton speelt een van de hoofdrollen in de film. "Zo fijn om weer terug te zijn", schreef de acteur vrijdag bij een foto van de Dam. De Slag om de Schelde zou eigenlijk in december verschijnen, maar een dag na de première gingen de bioscopen dicht vanwege de lockdown.
zaterdag 5 juni om 07:08
Geraldine en haar happy Kemper
Presentatrice Geraldine Kemper trekt er met het mooie weer graag op uit. "Happy Kemper. Happy weekend", lacht ze.
vrijdag 4 juni om 14:57
Samuel L. Jackson dompelt zich onder in Van Gogh
De beroemde acteur heeft een 'Van Gogh experience' meegemaakt in een museum in Atlanta en is daar zwaar van onder de indruk. "Ga dit doen als het ook naar jouw stad komt!", roept hij zijn volgers op. Bij Van Gogh - The immersive experience bevind je je als het ware ín een schilderij van de Nederlandse schilder.
vrijdag 4 juni om 12:20
Barrie herdenkt Leen
Barrie Stevens wijdt vrijdag een Facebook-bericht aan Leen Jongewaard, zijn partner die in 1996 overleed aan de gevolgen van een hartaanval. "Er gaat nog steeds geen dag voorbij dat je niet in mijn gedachten bent", schrijft de choreograaf. "Lieve Leen, het leven was voor ons mooi, heftig en liefdevol, maar veel te kort."

Jongewaard was een bekend Nederlands acteur en zanger, die onder meer te zien was in Ja zuster, nee zuster en 't Schaep met de 5 pooten.
vrijdag 4 juni om 08:37
Eloise is blij
De gravin is geslaagd voor haar rijbewijs. "Vreugde", deelt ze op Instagram bij een aantal foto's waarop ze lachend bij de auto staat waarmee ze rijexamen heeft gedaan.
vrijdag 4 juni om 06:42
Bijzondere samenwerking
Ed Sheeran en Courteney Cox lieten eerder deze week al samen een bekend dansje zien uit Friends, maar ze schijnen ook aan muziek te werken. In een video op Instagram speelt Sheeran gitaar en Cox op piano. De zanger deelt daarbij de datum 25 juni. Die dag treedt hij op tijdens een online concert ter gelegenheid van het EK voetbal. Sheeran laat dan ook nieuwe muziek horen.

De zanger en de actrice zijn al jaren goed bevriend. De zanger koppelde Cox aan haar huidige verloofde, Snow Patrol-lid Johnny McDaid.
Ed Sheeran en Courteney Cox hinten op samenwerking
Ed Sheeran en Courteney Cox hinten op samenwerking
donderdag 3 juni om 19:40
Erik Zwennes koestert Roxeanne Hazes
Erik Zwennes en Roxeanne Hazes maken maar weinig foto's samen, schrijft Zwennes. Hun zoon Fender is volgens hem vooral goed in telefoons in het water laten vallen. "Dus √°ls je dan wat hebt... koester het. Net zoals ik jou koester Roxeanne Hazes."
donderdag 3 juni om 17:31
Edsilia mag zingen op Freds feestje
"Vanaf het moment dat we begonnen met Fred & Friends riep ik: Edsilia hoort erbij", schrijft Fred van Leer, die op 17 en 18 september zijn verjaardag met een groot evenement in Ahoy viert. "Met haar waanzinnige stem mag ze zeker niet ontbreken. Vriendin, ik kan niet wachten om met je op het podium te staan."
donderdag 3 juni om 14:15
Jan Smit is een trotse vader
Zanger Jan Smit geeft zijn jongste zoon een compliment, omdat die zijn tafeldiploma heeft behaald. "Trots op Senn", aldus Smit over zijn zevenjarige zoon.
donderdag 3 juni om 10:40
Jaimie Vaes geniet met zoontje Lío op Ibiza 
Jaimie Vaes deelt een foto van zoon Lío op Instagram. Haar gezin verblijft nog steeds op Ibiza, na het incident van vorige week. Woensdag deelden Vaes en Lil Kleine een videoboodschap waarin ze ontkenden dat er fysiek geweld heeft plaatsgevonden.
donderdag 3 juni om 06:12
Jan genoot van genderrevealparty
Jan Dulles en zijn vriendin Caroline krijgen een meisje, zo werd woensdag bekend. De Volendammer blikt terug op de genderrevealparty die Caroline's vriendinnen voor hen hadden georganiseerd. "Ze hadden er echt een sprookje van gemaakt."
woensdag 2 juni om 19:55
Maan zet zichzelf voor schut
Maan de Steenwinkel was dinsdagavond te gast in de uitzending van BEAU en stelde naar aanleiding van een nieuwe podcast over dinosaurussen een vraag. "Hoe weten jullie al die namen van dino's, als het zo lang geleden is?", vroeg de zangeres, die vervolgens de nodige hoon over zich heen kreeg op sociale media. Zelf kan ze daar wel om lachen, want op Instagram plaatste ze een foto van een dinosaurus met haar eigen hoofd erop geplakt en het bijschrift Maanosaurus-t-rex-flexer-dan-flex.
woensdag 2 juni om 10:38

Sylvana Simons draagt button die herinnert aan slavernijverleden
De trans-Atlantische slavernij werd op 1 juli 1863 officieel afgeschaft, maar tot slaaf gemaakte mensen moesten daarna nog tien jaar zonder salaris doorwerken. De 'eigenaren' van deze mensen werden wel gecompenseerd voor hun zogenoemde 'kapitaalverlies'. Om hierbij stil te staan, draagt politica Sylvana Simons onder meer een speciale button, die ook door de in 2019 overleden activist Perez Jong Loy werd gedragen: "Helaas heeft hij het aardse te vroeg verlaten, maar deze nieuwe buttons van St. Eer & Herstel eren ook hém, opdat wij nooit vergeten."

woensdag 2 juni om 08:21
Dertig jaar bij RTL
Carlo Boszhard is woensdag alweer dertig jaar in dienst bij RTL. De 51-jarige presentator is zijn werkgever al die tijd trouw gebleven. "Elke dag blij dat ik televisie mag maken met de beste mensen in het vak."