Madonna heeft een villa die voorheen bewoond werd door The Weeknd voor ruim 16 miljoen euro gekocht, meldt People. Het huis is gelegen in Hidden Hills, net buiten de Amerikaanse stad Los Angeles.

Madonna woonde de afgelopen jaren met haar kinderen in Lissabon, waar haar zoon David in de jeugdopleiding van de Portugese voetbalclub Benfica speelde.

Daarnaast was ze regelmatig in haar riante penthouse in New York of vakantiehuis in The Hamptons te vinden. Als ze voor langere tijd aan de Amerikaanse westkust verbleef, huurde ze een huis in de omgeving van Los Angeles.

Het feit dat ze nu een eigen pand heeft gekocht, heeft volgens bronnen te maken met het feit dat haar leven verfilmd gaat worden. De zangeres wil de biopic zelf regisseren en heeft er ook aan meegeschreven.

De villa die ze van The Weeknd heeft gekocht, heeft negen slaap- en badkamers, die verdeeld zijn over het 'hoofdhuis' en het gastenverblijf. Het optrekje is voorzien van alle denkbare luxe, zoals een zwembad, spa, gym, buitenkeuken en muziekstudio.